Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa mam taka nadzieję ze mnie tez uda się spróbować z tymi pieluszkami, jak się nie będę ogarniać to po prostu będę się wspierać jednorazówkami, ale te wielorazowe są takie urocze
Oby dziecko pozwoliło mi na wszystkie inne domowe czynności, bo siostra mojej teściowej urodziła w tamtym roku dziecko i ono takie miało bóle brzuszka i kolki że ona małego nie odstępowała na krok, bo mały na to nie pozwolił i gdyby nie mąż było by nie uprane, nie ugotowane.. Ten syn jej dał nieźle popalić. Jak u mnie będą takie przeboje to pewnie będę musiała zapomnieć o wielorazówkachale mimo wszystko będę próbować
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie babka dziś nastraszyla tak, ze hoho... Ze wg niej krotka szyjka i nisko kosmowka i lozysko. Dobrze, ze moj facet ma znajomego ginekologa, to jutro mnie zbada przed godzinami pracy i zrobi dokladny pomiar szyjki... No nic, najwyzej bede lezec plackiem
-
nick nieaktualnyHwesta to skoro lekarz stwierdził że za krótka to ci nic z na to nie zalecił? Ja tutaj gdzies przed chwilą wyczytałam ze na to dopochwowo coś się bierze, nospe chyba też no i leżenie - o ile nic nie przekręciłam, bo nie mogę znaleźć w którym pamiętniku to było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:20
-
Dziewczyny zdjęcie mojego ślicznego "kosmita" wstawie jutro, bo już dzisiaj nie mam dostępu do komputera, a z tel to już na pewno nie będę umiała.
Co do szczepień to ją wam powiem, że po pierwsze w Polsce szczepienia są obowiązkowe, a rodzice, którzy nie stawiają się na szczepienia mogą zostać skierowani do sądu i. skazani za to, po drugie my z mężem od razu po narodzinach naszej córci zdecydowaliśmy, że będziemy szczepić szczepionką 6w1 i oprócz tego jeszcze na rotawirusy. Nasza córka wogóle nie chorowała, poza zwykłymi przeziębienia i tak do tej pory. Po szczepienia super się czuła, nie miała nawet żadnych odczynów, a kiedy my z mężem mieliśmy grypę żołądka ona ani razu się nie zaraziła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta mnie też to czeka ... daj jutro znać co po badaniach!
Ja mam jutro wizytę na 17.15 - zobaczę swojego Maczka mam nadzieję, że rośnie i wciąż bije serduszko .. ale mam stres -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:hwesta mnie też to czeka ... daj jutro znać co po badaniach!
Ja mam jutro wizytę na 17.15 - zobaczę swojego Maczka mam nadzieję, że rośnie i wciąż bije serduszko .. ale mam stres
Hwesta trzymam kciuki za Ciebie, żeby okazało się,że wszystko ok. Ja miałam szyjke krótką, nisko i nie zamkniętą, ale luteine pomogła i już jest ok.