Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylunia79 wrote:Dziewczyny, martwię się
Coś chyba nie tak ze mną. Spałam dziś dosłownie cały dzień i dalej jestem taka otępiała, cukier w normie. Czy któraś z was też tak miała? Czy może to objaw czegoś niepokojącego
?
wtedy moge spac pol dnia .jak spalaś widocznie organizm potrzebuje snu .Wody pij duzo .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:57
lunia79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Tak to prawda że są obowiązkowe co jest dla mnie głupotą bo w innych krajach większości nie ma takiego obowiązku. Ale oczywiście są możliwości obejścia tego i nawet bez kary może się obyć. Ja np planuje szczepić dziecko ale później na pewno nie pozwolę tego robić w szpitalu.
-
nick nieaktualnylunia79 wrote:Uffff, trochę mnie uspokoiłaś, jutro idę na usg, trzymajcie kciuki
lunia79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti jesteśmy z tej samej bajki, co prawda staram się nie wchodzić w dyskusję na temat szczepień, bo tyle ile jest ludzi to tyle opinii. Ja mam swoją i nie zaszczepię, Moja mała po szczepieniu na krztusiec zachorowała na niego a po tym zaczęły się komplikacje, teraz ma chorobę przewlekłą MIZS i jestem na milion % przekonana, że to wina szczepień. Lekarze po pytaniu czy ma to związek ze szczepieniami nie przeczą ( nie potwierdzają również).
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a ja zmienię temat. Zaczęłam od jakiegoś czasu kupować gazetki dla kobiet w ciąży i zwracam w nich uwagę na różne praktyczne gadżety. Na przykład dzisiaj znalazłam rozkładane lizeczko turystyczne bardziej torbę przypominające dostępne na stronie przydajesie.pl jakbyście znalazły jakieś fajne gadżety to piszcie, bo teraz tyle super rzeczy wymyślają
Krysti, lunia79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny