Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypo tym co piszecie też się zaczynam zastanawiać nad położną...chociaż w poprzednich dwóch porodach specjalnie nie odczuwałam potrzeby ich dłuższej obecności, tylko systematyczną kontrolę i badania...no nic zobaczę z czasem co zrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 08:29
-
KasiaKwiatek wrote:Sylwia007 czyli wszystko w porządku w badaniach? Dzidzia rośnie i zdrowiutka? Mierzył?
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Nade mną czuwała oddziałowa położna i jeszcze dwie inne. Czułam się komfortowo, zwłaszcza, że widziałam jak są traktowane inne kobiety. Ja nawet mogłam przeciwstawić się cesarce i lekarzowi, który za nią obstawał, bo 3 położne były po mojej stronie
-
Cześć dziewczyny
Jak dzisiaj samopoczucia? U mnie nie najgorzej ale jednak żyganko musiało być. A takie dobre śniadanie sobie zrobiłam....
Wiecie co, mam pomysł ale nie mam pojęcia jak go zrealizować. Bo pojawiło się już tutaj dużo fajnych linków do ciekawych informacji (był taki o karmieniu piersią, który już zgubiłam a chciałam sobie go zapisać) i pomyślałam, że mogłybyśmy sobie stworzyć taką bazę właśnie z linkami do ciekawych artykułów, gadżetów, tanich sklepów. Tylko naprawdę nie mam pomysłu jak to zorganizować. Jestem totalnie nietechniczna. Może któraś z was ma na to pomysł. A może uważacie, że to zbędny pomysł?KasiaKwiatek, sylvia007 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyeh ja jeszcze tydzień do badania...a mogłoby być już
tak bym chciała wreszcie wrzucić na luz i powiedzieć sobie i wszystkim wokół, że Groszek zdrowy i rośnie jak na drożdżach
co do linków no fajne by to było...porady,fajne artykuły i czasem te akcesoria i gadżety -
bryyy:)
ja po wizycie:D
wszystko super:) maluch ma 7cm3mmdaty porodu nie zmieniamy bo to niewielkie odstępstwo:)
mąż zdążył w ostatniej chwili:) jak wyszłam po córkę to akurat wszedł do środka:) młoda oszalała na punkcie dzidziusia:) pokazywała serduszko, chciała je ciągle słuchaćmłode, skakało jak na trampolinie:D
no cudnie:) pomiary zrobione jeszcze raz:) jest po prostu super:)
mam masę zdjęćpokażę wam jedno które mnie po prostu rozłożyło, widać na nim dokładnie rękę oraz kolanko:) główka jakaś niewyraźna ale ta rączka i nóżka:) ahh
lunia79, MartaAlvi, liwi, misia83, Amy, malinka1984, Fasia, liloe, Justinka, Krysti, Malenq, kluska, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:dzięku ADK:) ja nadal nie mogę uwierzyć że mam w sobie małego człowieka!!!!
macie jakieś typy fotelików dla dzieci?? u nas cybex aton będzie.
Cudowny Maluszek!!
U nas też będzie Cybex Aton, chyba 2 ale pewnie wyjdzie w praniu jak sie okaże jakie fundusze są -
Robotka1 wrote:dzięku ADK:) ja nadal nie mogę uwierzyć że mam w sobie małego człowieka!!!!
macie jakieś typy fotelików dla dzieci?? u nas cybex aton będzie.
Muszę powiedzieć, że ja też jeszcze się nie do końca oswoiłam z tą myślą i czasami mam wątpliwości czy to co się dzieje to na prawdę się dzieje czy mi się tylko wydajeDziwne uczucie bo czekałam na ten dzień 4 lata a jak nadszedł to jakoś nie ogarnęła mnie wielka radość i wzruszenie ale raczej niedowierzanie i wielkie obawy.
Robotka1, olka30 lubią tę wiadomość
-
My dla Oliwki mamy recaro young sport i jest cuudowny. Tyle że on jest od 9 kg. Młoda w nim jeździ już ponad 5 lat i jestdalej jak nowy.
Najpierw dzidzia będzie miała ten dołącznowy do wozka, maxi cosi, a potem Oliwce kupimy już samą podstawke a młode przejmnie recaro. -
nick nieaktualny
-
oj jak ja nie chcę wózka typu 2w1 albo 3w1. i chyba bede zdana na używkę bo nowego osobno nie kupie;/ a szkoda;/
LUNIA nic się nie stresuj:D wszystko będzie dobrze zobaczysz:)
SYLVIA a to moje jest 4D? ja się nie znam:) i powiem wam że wolę zwykłe zdjęcie czarnobiałe niż te 3D....jakoś nic na nich nie widzę a dziecko takie pomarszczone;/
MARTA no to mamy podobne typy:) u mnie to będzie pierwszy poważny wydatek, muszę zrobić to w niedługim czasie puki mamy zastrzyk gotówki, w domu miejsca sporo to jest gdzie schować
widziałam go w sklepie:) no robi wrażenie nie tylko wizualnie ale i pod względem bezpieczeństwa.
fotelik powyżej 9kg już mam po córce:) więc potrzebuję ten mały
ADK u mnie dodatkowo maluch się rusza! ja go czuję a nadal nie mogę tego pojąćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 09:37
lunia79, kluska lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Mamy jeszcze troche czasu, wiec szukajmy odpowiedniego szpitala, ja znalazlsm i bede tez miec swoja polozna z polecenia kolezanek, spotykasz sie z nia przed porodem, pokazuje sale porodowa, i pyta o wszystko na czym Ci zalezy i faktycznie bierze to pod uwage, a wazne zeby mlodego tatusia miec przy sobie, niech pilnuje i dba:)
-
nick nieaktualnyHej
dzisiaj sie witam bez bolu glowy.
Robotka dzidzia fajnaniesamowite jest to co sie w nas dzieje. Ja do niedawna tylko "bylam w ciazy" a od kad czuje fikanie malucha dociera do mnie ze rozwija sie we mnie nowy czlowiek..
)
Wczoraj znow zaczelam malucha czuc i dzisiaj od samego rana czuje jak sie wierciRudzia, malinka1984, liloe, Lali, Fasia, Robotka1, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny