Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Mojego to tak przeroslo, ze mnie zostawil jak powiedzialam, ze jestem w ciazy.. A ciaza byla planowana.. Tylko chyba On nie chcial tak na prawde i nie liczyl na to ze uda sie za pierwszym razem.. Trudno., musze radzic sobie sama..
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Mojego to tak przeroslo, ze mnie zostawil jak powiedzialam, ze jestem w ciazy.. A ciaza byla planowana.. Tylko chyba On nie chcial tak na prawde i nie liczyl na to ze uda sie za pierwszym razem.. Trudno., musze radzic sobie sama..
Ale z tego co widzę, jesteś silną kobietą ani razu tutaj nei narzekałaś na swoją sytuację, dzidzia ma szczeście, że ma taką mamę a tatuś, ech pamietaj tylko zeby prawnie po narodzinach wszystko uregulować - i tu warto walczyc o kazdy grosz- nei walczymy dla siebie tylko dla naszych dzieci, chyba że się jeszcze zejdziecie - miłość wybacza wielkie grzechy..
Póki co jesteś dzielna i silną kobietą i oby ta siła nigdy Cie nei opuściła :* trzymam za Ciebie kciuki!!
A facet zachował się jak fiut - przepraszam, musiałam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 12:03
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Mojego to tak przeroslo, ze mnie zostawil jak powiedzialam, ze jestem w ciazy.. A ciaza byla planowana.. Tylko chyba On nie chcial tak na prawde i nie liczyl na to ze uda sie za pierwszym razem.. Trudno., musze radzic sobie sama..
O matko! Strasznie mi przykroA macie kontakt ze sobą, interesuje się w ogóle wami?
-
Rudzia strasznie mi przykro że trafiłaś na takiego dupka;/
na pewno sobie poradzisz i na pewno do końca życia nie będziesz sama:)
a może coś w nim pęknie i wróci?
nigdy nie mogłam tego pojąć, jak to jest że faceci mogą się wycofać a my mając momenty załamania próbujemy sobie to wszystko jakoś tłumaczyć i idziemy dalej..... -
Będzie dobrze Rudzia zobaczysz, nigdy nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. fajna babeczka na pewno jesteś i życie jeszcze przed Tobą
mam dwie koleżanki którym tez tak jak Tobie na starcie się nie powiodło a teraz mają śliczne dzieci i nowych partnerów z którymi są najszczęśliwsze na świecie.
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:moje PH utrzymuje sie na poziomie 8
o czym to może świadczyc? dodam że wyniki mam dobre:)
a wg testów z internetu na płeć podobno o tym, ze będziesz mieć syna
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Ja mam 6
i niby od 6 w górę chłopak
Amy to ja nie wiem
może miał być syn ale się rozmyślił i będzie córa
mąż będzie wnibowzięty jak będzie córa
już się z niego nabijam i mówię, że już widze jego minę jak lekarz powie że dziewczynka
hahaahha
uparcie twierdzi że chłopakto go jeszcze dobijam i mowie - będzie to co żeś se zrobił - za płęc jesteś ty odpowiedzialny
dzidzia miała ogonek ale on sie schowal do środkaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 12:15
-
Amy wrote:heheheeh
mąż będzie wnibowzięty jak będzie córa
już się z niego nabijam i mówię, że już widze jego minę jak lekarz powie że dziewczynka
hahaahha
uparcie twierdzi że chłopakto go jeszcze dobijam i mowie - będzie to co żeś se zrobił - za płęc jesteś ty odpowiedzialny
dzidzia miała ogonek ale on sie schowal do środkaja marzę o dziewczynce ale czuję, że zgadzam się ze swoim moczem i będzie syn
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Taka jest prawda
ja marzę o dziewczynce ale czuję, że zgadzam się ze swoim moczem i będzie syn
A ja nie marzę o żadnej konkretnej płci - na początku myślałam że bedzie chlopak - i płakałam że nei będzie sukienek, jak teraz sobei wmówiłam że bedzie córka to "płacze" bo chce chłopca
Jedno jest pewne- chce żeby było zdrowena płęć nei mam wpływu i już o tym nie myślę - bo już ktoś określony we mnei fika
-
Z kolei jak szukałam informacji o tych moich wymiotach natknęłam się na informację, że jak beta jest stosunkowo wysoka to może świadczyć o dziewczynce
Więc betę z kolei miałam na babeczkę
zobaczymy pewnie za jakiś miesiąc
Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Eee nie no ja tylko rsz mialam badany mocz na poczatku i wyniki bede miala dopiero 17 listopada
myslalam ze samemu mozna
ja nic nie wiem jak moje wyniki jak szyjka nic..
można samemu również - są testy które pokazują ph moczu w Polsce są dostępne