Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:A ja nie marzę o żadnej konkretnej płci - na początku myślałam że bedzie chlopak - i płakałam że nei będzie sukienek, jak teraz sobei wmówiłam że bedzie córka to "płacze" bo chce chłopca
Jedno jest pewne- chce żeby było zdrowena płęć nei mam wpływu i już o tym nie myślę - bo już ktoś określony we mnei fika
A że zdrowe no to nawet nie trzeba pisać bo o tym to każdy marzy. -
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:ja w sumie bardzo bym chciała syna ale przeraża mnie to że nie wiem nic o pielęgnowaniu chłopca:) a o dziewczynkach wiem wszystko:)
wiem że to głupie i gdyby co to na pewno sobie poradzęprzeraża mnie obsługa małego sprzętu zwłaszcza, że tam coś trzeba odciągać itd
taka odpowiedzialność szalona
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:ja w sumie bardzo bym chciała syna ale przeraża mnie to że nie wiem nic o pielęgnowaniu chłopca:) a o dziewczynkach wiem wszystko:)
wiem że to głupie i gdyby co to na pewno sobie poradzę
chlopcy w pielęgnacji są "łatwi"tzn lepiej sie pielegnuje chlopca niz dziewczynke już wiele osób to potwierdziło
więc na pewno dasz sobei radę. Ja o pielegnacji nic nie wiem ale dzisiaj jade z mezem na warsztaty MAMO TO JA i zamierzam posiąść wiedze na ten temat
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:a sprawdzałyście kalendarz chiński planowania płci??
http://jak-zaplanowac-plec-dziecka.blogspot.com/p/chinski-kalendarz-pci.html
fajna zabawa:) mnie się córa sprawdziła:)
Ide robić
CÓRAa guzik - chlopak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 12:26
Rudzia lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Mam dokładnie tak samo
przeraża mnie obsługa małego sprzętu zwłaszcza, że tam coś trzeba odciągać itd
taka odpowiedzialność szalona
no ale o worek trzeba dbaćshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:a sprawdzałyście kalendarz chiński planowania płci??
http://jak-zaplanowac-plec-dziecka.blogspot.com/p/chinski-kalendarz-pci.html
fajna zabawa:) mnie się córa sprawdziła:)a te chińczyki to nawet lata sobie inaczej muszą liczyć
zero sprawiedliwości na tym świecie
-
Robotka1 wrote:ja wg tego kalendarza jestem w epicentrum miesięcy na chłopca hahaha
oj będzie się działo, żebym jakiejś depresji z tego powodu nie dostała
koleżanka mojej mamy tak miała i gdyby nie to, że przy porodzie był mąż to nie wzięłaby syna na ręcę bo na usg jej wychodziła córka i ona bardzo się na dziewczynkę nastawiła
-
Rudzia wrote:Dziewczyny mam chcice na sushi !!!! Myslicie ze jak wyjme surowe ryby to reszte moge zjesc?
ja wczoraj na straganie brudne truskawki jadłam bo jak je zobaczyłam to się prawie posikałam ze szczęścia
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dziewczyny mam chcice na sushi !!!! Myslicie ze jak wyjme surowe ryby to reszte moge zjesc?
ostatnio dali mi w knajpie do obiadu przystawkę a w niej był ser pleśniowy to z ciężkim sercem ale go wydłubałam:)
no ja wiem że mogą być spekulacje na temat tego kalendarza ale fajna zabawa:)
mam w domu książkę "chłopiec czy dziewczynka" naturalne metody planowania płci:) i tam bardzo dużo o tym kalendarzyku pisze:)i to bardzo ciekawych rzeczy:)
-
nick nieaktualnyJestem po kolejnym usg, z dzidzia ok, na 71 mm,urosl o centymetr od zeszłego poniedzialku,pytalam czy nie za mało to powiedziała, że ok. Ale chyba powinnam się lepiej odzywiac,dzis po wyjściu ze szpitala pójdę na dwudaniowy obiad
) szyjka jest zamknięta i to prawdopodobnie skutek leżenia, tak jak pisalam dostane duphaston i za tydzień kontrola u mojego lekarza,nakaz oszczędzania sie czyli spokoj,polegiwanie,ogolnie odpoczynek, noszenie max do 2 kg i powinno być ok
MartaAlvi, Rudzia, Justinka, Amy, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość