Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLali dzięki
ja wiem ze wiele z Was chce jak najdłużej dzidzie w brzuszku mieć, ale mi ten 37 tydzień wystarczy... Bede szczęśliwa jak wtedy urodzę tymbardziej ze mała to taki spory średniak i pewnie z 3 kg już ma :p
Lali, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Iwonka właśnie nie mam
najważniejsze że mam wózek z fotelikiem
za parę dni przyjdzie dostawka, materac i prześcieradła. Zamówiłam juz materiał na kocyk
będą szopy +minky z drugiej strony
Dzisiaj zamówię koszule i stanior do karmienia. A po niedzieli resztę drobiazgów się kupispokojnie mam jeszcze dużo czasu -przecież Amy jeszcze nie rodzi
ale i tak strach jest
fasia no faktycznie łatwa sałatka, muszę kiedyś zrobić....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 16:39
Fasia lubi tę wiadomość
-
Siostra wczoraj wieczorem do mnie dzwonila -mój syn mi rozladowal telefon i nic mi nie powiedział
siostra juz przekonana była, że rodze i do mojego dzwoni
mój odbiera i się patrzy na mnie -mówi: --rodzisz??
A ja w śmiechWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 16:43
iwonka1077, Fasia, lysinka, Gosha, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Militta110816 wrote:Wczoraj jak napisałam sms lekarce o tym pulsie odpisała jakie ciśnienie a nie puls więc napisałam jakie po czym ona mi wogole nie odpisała czy czekać czy jechać na IP.. wkurzyło mnie to troche bo jestem wkońcu jej pacjentką..
Cały dzien wczoraj lezałam i ciśnienie miałam ok i puls też bo był od 95 do 106 się utrzymywał. Dziś rano też ok ale teraz mierze i ciśnienie 144/83 i puls 126 zadzwoniłam do innej znajomej ginekolog i powiedziałam co i jak kazała jechać do szpitala to sprawdzić bo powiedziała ze w ciąży puls ma być od 90-100 a moje jest stanowczo za wysokie.
Czekam na męża jak wróci z pracy i jadę do szpitala niech to sprawdzą. Wole dmuchać na zimne.
I tak jestem zła na moją lekarke że nie odpisała a tu chodzi o zdrowie moje i dziecka a w tak zaawansowanych tyg już nie ma żartów.
Ogólnie to dziś też duszno mi jak i wczoraj.Niech mi zrobią wszystkie badania w szpitalu to będę spokojniejsza
Powodzenia miejmy nadzieje ze cie sprawdza i wrócisz w dwupaku -
Militta110816 wrote:Wczoraj jak napisałam sms lekarce o tym pulsie odpisała jakie ciśnienie a nie puls więc napisałam jakie po czym ona mi wogole nie odpisała czy czekać czy jechać na IP.. wkurzyło mnie to troche bo jestem wkońcu jej pacjentką..
Cały dzien wczoraj lezałam i ciśnienie miałam ok i puls też bo był od 95 do 106 się utrzymywał. Dziś rano też ok ale teraz mierze i ciśnienie 144/83 i puls 126 zadzwoniłam do innej znajomej ginekolog i powiedziałam co i jak kazała jechać do szpitala to sprawdzić bo powiedziała ze w ciąży puls ma być od 90-100 a moje jest stanowczo za wysokie.
Czekam na męża jak wróci z pracy i jadę do szpitala niech to sprawdzą. Wole dmuchać na zimne.
I tak jestem zła na moją lekarke że nie odpisała a tu chodzi o zdrowie moje i dziecka a w tak zaawansowanych tyg już nie ma żartów.
Ogólnie to dziś też duszno mi jak i wczoraj.Niech mi zrobią wszystkie badania w szpitalu to będę spokojniejsza -
nick nieaktualny
-
No nic miejmy nadzieję, że po prost wypoczywa sobie po teście i jak już odpocznie to nam napisze.
Ją właśnie czekam na pizzę z owocami morza. Niby powinna być za ok. 10 minuthwesta, iwonka1077, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
A co do lekarzy to bym połowę wystrzelila w kosmos. Moja sis zrobiła cały zestaw badań bo tak jej zlecił lekarz prowadzący. Jakby nie było 35 lat skończyła. Niestety następna wizytę u tego gina ma dopiero w kwietniu wiec poszła do innego skonsultować te wyniki bo morfologia jej jakaś skopana wyszła. Jak ten gin zobaczył ten zestaw badań zlecony przez innego lekarza to prychnal i się pyta po co ona tyle badań robi -przecież ciąża to nie choroba...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Mam 4 dni abonament premium jeszcze i już chyba nie będę płaciła za kolejny... Forum i tak bedzie działać bez premium nie?
No jasne, że będzie.Co ty myślisz, że my tu wszystkie na premium lecimy?
Militta, jedź, sprawdź i dawaj zna. Tylko numer kontaktowy którejś z nas zostaw, żeby nie było jak z Jagą, że nie wiemy co się dzieje.Anka1501 lubi tę wiadomość