Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pyyyyyyyycha obiadek mi wyszedł
co się rzadko zdarza, bo ja mam dwie lewe ręce jeśli chodzi o gotowanie
Cieszę się podwójnie, bo zjadłam rybę, a ryb nie jem bo nie lubię. Sałatka poza tym, że rozgotowałam trochę ziemniaki to wyszła prawie jak od teściowej
Militta koniecznie to sprawdź i daj znać co powiedzieli na IP
Ja mam jakieś dziwne przeczucia co do Idy ..
A o Jagę się martwię cały czas ... nikt nie ma do Niej nr ?weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Ja tez co chwilkę tu zerkam zeby spr czy wiadomo co z IDA... Jak jej rano podali ta oxy to moze z porodowy jeszcze nie wyszła... Z pewnością jak bedzie mogła to da nam znać. Nic złego sie stac nie moze co najwyżej kolejna rozpakowana szczęśliwa mamusia
nie ma co wariować ciotki kwietniowe
Anka1501, Fasia, sylvia007, iwonka1077, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Gosha racja. Ida już w 35tc jest więc nawet gdyby akcja się rozkręciła i zrobili Jej cesarkę to Franek jest na tyle duży, że na pewno świetnie się ma, a Ona dochodzi do siebie. A jeśli Franio dalej w brzuszku to Ida pewnie odpoczywa i niedługo się odezwie.
Nie ma co panikowaćhwesta lubi tę wiadomość
-
A ja dziś bez obiadu
ech wróciłam od fryzjera to najadłam się kanapek z nutellą
Później pojechałam m.in. do pepco po kilka pieluch tetrowych, bo jeszcze one mi zostały do wyprania... no i przy okazji na spożywce po przekąski
i prowiant na poród
Ale tak mnie mega boli krocze i kuje, że masakra... a jeszcze możliwe że dziś koleżanka wpadnie, więc muszę trochę chatę ogarnąć...
Hmm ciekawe co tam u szpitalnych dziewczynmyślałam że o tej porze już któraś się odezwie... oby wszystko było ok.
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:A ja sie melduje po obiadku- kwaśnica z żeberkami i pierogi z mięsiwem pyyyycha, posiedzieliśmy sobie w karczmie takiej, super było, trochę pogadaliśmy o małzeństwie... Generalnie jest ok, teraz już leżę
plecy i biodra bolą!!!
A kwaśnica to śląskie???
Ja dzisiaj popralam i poprasowalam i oficjalnie nie mam juz nie bebikowego do praniaAha i torba tez spakowana jak moj maz zobaczy to sie przerazi pol domu biorę
) żartuje ale kurczę troche ciężkie
(
I Łazienkę dzis wypucowalam)
Troche moge odsapnąć)
Justinka, mantissa, Murraya lubią tę wiadomość