Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja sie melduje po obiadku- kwaśnica z żeberkami i pierogi z mięsiwem pyyyycha, posiedzieliśmy sobie w karczmie takiej, super było, trochę pogadaliśmy o małzeństwie... Generalnie jest ok, teraz już leżę
plecy i biodra bolą!!!
Lali, Fasia, Eweliśka, lysinka, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chwilowo nie prasuje bo zepsulam zelazko
musze dzis meza wyslac do sklepu po nowe zelazko.
Angela co za malpy te piguly, wiadomo nie wszystkie takie sa, ale trafic na taka wredote to nic przyjemnego:( caluski dla Martynki
Wiecie co, moja corka wczoraj wyniosla ze sklepu w reklamowce mentosa!! Ja nie zauwazylam, a ona sobie wziela z polki i pach do torby... Zawsze jej tlumacze, ze Pani musi przy kasie pik pik zrobic i pieniazki musiny Pani dac, nie wiem co jej strzelilo ale przyznam sie, ze jak to zobaczylam to sie poplakam ze smiechu w domutaka zadowolona wyjela z reklamowki i ucieszona, ze ma mentosa
Fasia, hwesta, lysinka, KasiaKwiatek, natt, Anka1501, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Taaak, ja dzisiaj odkryłam że ostatni raz u fryzjera byłam w listopadzie. Chyba też zadzwonię się umówić
Ja w lipcuale w międzyczasie już dwa razy farbowałam sobie sama włosy
-
Pstrąg łososiowy w piekarniku, ziemniaczki na sałatkę z przepisu Teściowej się gotuję a ja padam na pysk !!
oczywiście nic nie kupiłam. Żadne spodnie na mnie nie pasują .. Byłam w C&A i mierzyłam ciążowe - kooooszmar! Nie jestem w stanie 5s wytrzymać z tym pasem na brzuchu.. W H&M nie było nic, puuuusto dosłownie .. Trudno, ubiorę moje jedyne gacie jakie mam albo czarne legginsy i jużKupiłam satynową, granatową wstążkę
LALI ale się uśmiałam z Twojej córy
Ja się o Jagę martwię i o Idę .. nie odzywają się obydwie .. Mam nadzieję, że u Idy test przebiegł pozytywnie i, że Franka nie ma jeszcze na świecie ..Lali, iwonka1077, Gosha, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle tak szczerze to czuje ze w ciagu 2 tyg urodzę, jakos tak inaczej sie czuje, wymiotuje, zaparcia minely, brzuch sie obniża... Jakos czuje w ze ta wizyta 10 marca ostatnia bedzie
mdli mnie ciagle a głodna jestem tez ciagle:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 16:21
-
Na mnie te ciązowe tez zaczynaja być ciasne na brzuszku ale ja tylko jak wychodze to je zakładam to idzie wytrzymac..
Fasia a co to za salatka ziemniaczana z czym z jakimi składnikami???
U mnie dzis makaron z sosem grzybowo smietanowym juz zjadlam mniam -
nick nieaktualny
-
natt wrote:Lali hahaha niezła agentka z tej Poli!
Tylko uważaj bo zamiast na porodowke trafisz do więzienia... W Polsce to różnie bywa, sama wiesz.dzisiaj bylysmy w sklepie z butami to przed wyjsciem sprawdzalam czy jakis butow nie zwinela
Anka1501, natt, lysinka, iwonka1077, Fasia, sylvia007, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Może ją znacie, ja pierwszy raz jadłam u teściowej
Ziemniaki i ogórki kiszone kroimy w kosteczkę, cebulę czerwoną w krótkie paseczki, jak mamy to dodajemy również kapary, wszystko zalewamy sosem zrobionym z - miodu, musztardy, soku z cytryny i oliwy z oliwek. Doprawiamy pieprzem.
Fajna jako dodatek np do ryby z piekarniczka. Nigdy jej nie robiłam więc nie wiem czy mi wyjdzie. Jest bardzo prosta w zasadzie. Nie mam dziś kaprów więc będzie beziwonka1077, KasiaKwiatek, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Ale tak szczerze to czuje ze w ciagu 2 tyg urodzę, jakos tak inaczej sie czuje, wymiotuje, zaparcia minely, brzuch sie obniża... Jakos czuje w ze ta wizyta 10 marca ostatnia bedzie
mdli mnie ciagle a głodna jestem tez ciagle:p
wspolczuje, ale odzyjesz po porodzie
hwesta lubi tę wiadomość
-
Wczoraj jak napisałam sms lekarce o tym pulsie odpisała jakie ciśnienie a nie puls więc napisałam jakie po czym ona mi wogole nie odpisała czy czekać czy jechać na IP.. wkurzyło mnie to troche bo jestem wkońcu jej pacjentką..
Cały dzien wczoraj lezałam i ciśnienie miałam ok i puls też bo był od 95 do 106 się utrzymywał. Dziś rano też ok ale teraz mierze i ciśnienie 144/83 i puls 126 zadzwoniłam do innej znajomej ginekolog i powiedziałam co i jak kazała jechać do szpitala to sprawdzić bo powiedziała ze w ciąży puls ma być od 90-100 a moje jest stanowczo za wysokie.
Czekam na męża jak wróci z pracy i jadę do szpitala niech to sprawdzą. Wole dmuchać na zimne.
I tak jestem zła na moją lekarke że nie odpisała a tu chodzi o zdrowie moje i dziecka a w tak zaawansowanych tyg już nie ma żartów.
Ogólnie to dziś też duszno mi jak i wczoraj.Niech mi zrobią wszystkie badania w szpitalu to będę spokojniejsza -
nick nieaktualny
-
Iwonka właśnie nie mam
najważniejsze że mam wózek z fotelikiem
za parę dni przyjdzie dostawka, materac i prześcieradła. Zamówiłam juz materiał na kocyk
będą szopy +minky z drugiej strony
Dzisiaj zamówię koszule i stanior do karmienia. A po niedzieli resztę drobiazgów się kupispokojnie mam jeszcze dużo czasu -przecież Amy jeszcze nie rodzi
iwonka1077, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość