Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mantissa to on tak przybrał na jedzeniu szpitalnym
szacun
jak się Amy dowie, że Twój taki duży, to zacznie odżywki białkowe wpierdzielać, bo to jej Olo miał być największy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 14:22
Gosha, Aguś86, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja po wizycie u małej, waży 1705 od wczoraj 50gram przybrała lekarze mówią że ładnie jej to idzie i to jej główne zadanie bo nie ma prawie żadnych spadków w ooddychaniu. Dziś znów ja przytulalam wczoraj miałam mały kryzys bo była głupia pielegniarka i nie mogłam małej poprzytulac bo babsko kawke sobie musialo pic. Z nami na sali jest malenstwo ktore urodzilo sie w 26 tyg no i ma często spadki i jej często tan pika aparatura i wczoraj trochę razy pikalo jak byliśmy i ta pielęgniarka wkoczyla na ta sale i opierdzielila ta mame żeby on tej małej tak nie dotykala bo jak jej nie ma to takich pikan nie ma. Pielegniarka mnie tak wkurzyla ze jak wyszłam to zaczęłam płakać mimo że do mnie nic nie mówiła ale wkurza mnie to że muszę prosić jakies piguly aby wyjąć moje dziecko. Aaa i zmieniłam dzis pieluche:)
Amy_, Aguś86, lysinka, sylvia007, Eweliśka, adk_1989, Anka1501, natt, Fasia, Gosha, mf, iwonka1077, Robotka1, mantissa, Lali, KasiaKwiatek, Murraya, Bambi85, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Mantissa to on tak przybrał na jedzeniu szpitalnym
szacun
jak się Amy dowie, że Twój taki duży, to zacznie odżywki białkowe wpierdzielać, bo to jej Olo miał być największy
wg niej mialas miec najwiekszy brzuch z kwietniowek a to mi nie wyszlo a teraz mam miec podobno najgrubszee dziecko
wiec tu jeszcze nic straconego. OLO ma 3 tygodnie na obranie metody jak to zrobic
hehe
Krysti, Justinka, sylvia007, Eweliśka, Murraya lubią tę wiadomość
-
Murray wszystkiego NAJLEPSZEGO! Spokojnego porodu
a podsumowanie jest super! strasznie mi się podoba, chyba też taki sobie stworze, aaaaa to już za 3 tyg
Wszystkim Kwietniówką zaczynającym nowe tygodniem GRATULUJĘ
Mantissa jej ale duże już to Twoje dziecię! Piękna waga! I kto by pomyślał że tak dobrze karmią w szpitalu
Nie będę się odnosić do tematów - porodowych, kupowych, księżnych itp
Ja dziś rano oddelegowałam męża i syna do teściów [wracają jutro] więc chata wolna
na spontana umówiłam się do fryzjera, a że była wolna to już jestem po - kolorek jest, podcięte włosy są
na sesję i poród gotowe
jeszcze mi się marzy spotkanie z kosmetyczką hmmm może w przyszłym tygodniu...
Ale mam dziś podejrzanego powerasylvia007, mantissa, lysinka, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Olo Amy bedzię duzy chlop:) mam takie przeczucie ,moja pezyjaciolka z pl miala brzuch malenki a urodzila 4 kg dziecko szook byl to dla niej
gdzie on się zmiescil hihi
aaaaale kto wie?
Krysti lubi tę wiadomość
-
Angela super, że Martynka rośnie pięknie
a tą pielęgniarką to się nie przejmuj! Strasznie mnie wkurza, że na takich oddziałach pracują takie baby, które młode, niedoświadczone i przestraszone mamy tak traktują
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMantissa to możemy sobie przybić piątkę - moja Ala w 34t0d ważyła 2672g. I to też po szpitalu i sterydach. Jeszcze z moim AFI 18 to ja już z plecakiem wypchanym kamieniami powinnam chodzić
Aguś jak na Polnej wygląda sala poporodowa? Czym się różnią sale do porodów rodzinnych? Ja byłam w jednej (ponad godzinę), a widziałam 3, wydawały mi się identyczne.mantissa lubi tę wiadomość
-
Angela, super że z mała coraz lepiej. Takie położne jak ta o której mówisz są straszne. Jak można mamie wcześniaczka powiedziec, że przez nią w zasadzie dziecku się pogarsza. Znieczulica totalna.
Pierwsze pranie wystawione. Powiem wam, że teraz rozumiem skąd wam tyle prania wyszło. Spodziewałam się, tak patrząc wizualnie, ze wyjdą max dwie pralki a myślę że będzie 3-4. Piernicze, nie prasuje.
Justinka, fajnie tak zrobić coś tylko dla siebie, nie?
Liloe, no to przybij piątkę.Justinka lubi tę wiadomość
-
Murraya 100 lat.
Mantissa weź mnie nie zalamuj, ja jestem nastawiona na max dwie pralkico prawda jeszcze sporo rzeczy musze kupić
Zanioslam rączkę do kaletnika to mi ją obszyje skórą naturalnąmantissa, iwonka1077, hwesta, Fasia, Eweliśka, Murraya lubią tę wiadomość