Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry, jeszcze nie rodze
do piątku nie urodze bo musze zobaczyć łóżeczko skrecone
Skurcze przeszły o 2 w nocy, na razie czuje tylko ból a'la miesiaczkowy i sporadyczne skurczezaraz jadę na zakupy, przecież nie mam koszul do karmienia!
Może mi wody nie odejdą po drodzeAguś86, Amy_, weronika86, iwonka1077, CzaryMary, KasiaKwiatek, lysinka, Fasia, Lali, natt, MartaAlvi, Justinka, Agusiek89, mantissa, Eweliśka, Ewelcia, Krysti, Bambi85, Ulka84, Gosha, Murraya, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Witamy się w 37 tygodniu.
U nas zodiakalnie ja wodnik,mąż baran, a synek też pewnie będzie baranek, oj będę musiała mieć nerwy ze stali.
Zmykam do śniadankaAguś86, Anka1501, weronika86, iwonka1077, CzaryMary, Jaga, lysinka, Fasia, Justinka, hwesta, Eweliśka, Bambi85, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Mi nawet mąż wczoraj kupił te dorosłe glicerynowe czopy i wrzucił do torby tak się przejął biedak tym częstym napinaniem brzucha...
W ten piątek licząc wg terminu z om będzie dokładnie ten dzień kiedy urodziłam Zuzie. Aż mam ciary na plecachAnka1501, malinka1984, iwonka1077, Eweliśka, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Dobry, jeszcze nie rodze
do piątku nie urodze bo musze zobaczyć łóżeczko skrecone
Skurcze przeszły o 2 w nocy, na razie czuje tylko ból a'la miesiaczkowy i sporadyczne skurczezaraz jadę na zakupy, przecież nie mam koszul do karmienia!
Może mi wody nie odejdą po drodzepo 11tym marca moge rodzic..bedzie donoszona juz
Anka1501, liwi lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:no Wercia to wy dalej po 2 razy dziennie????
ja tem takiego temperamentu nie mam hehebym chyba okrakiem lazila
bo kurwa mezu sie boi..ja bym mogla
zawsze mialam wysoki testosteron a jak nie spuszcze to mi w koncu jaja wyrosna
hehhe mezu obiecal ze po 37tc nie bedzie sie juz bal ze sarcie wygoni z brzuszka
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:I teraz chcesz rodzic w 35 jak pierwszego w 42?
Zaczekaj jeszcze te 2 tygodnie. Bez jaj
Pewnie, że nie chce ale chyba nie wiele mam do gadania. Rozwarcie mam 2cm wiec jest szansa jeszcze z tydzien pochodzić
weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Dokładnie tak jest! Wiem to. Ale oni zapisują pomiar i nie interesuje ich że mnie wydawali ze snu, to wiadomo że ciśnienie będzie wyższe. Ech...
Od wczoraj podwójna dawka dopegytu 3 x 2. Na razie nic nie zadziałała, jak widać. Siedzę ix rana i ryczę, bo wszystko jest nie tak. I tym nie pomagam, wiem. Jeszcze ten brak odwiedzin... ja sama w pokoju i nawet drobnych na tv nie mam żeby się odmóżdżyć i nie myśleć.
Spuchnieta jestem i teraz na obchodzie pomyślą że ze mną gorzej a to od płaczu. Wyglądam strasznie, nie poznaje siebie w lustrze. Generalnie od wczoraj jest źle przede wszystkim psychicznie. -
nick nieaktualnyRozumiem Wera i trzymaj tak. Jesteś teraz dorosłą , dojrzałą kobietą. Nie dasz sobą manipulować. Myślę, że i Patryk inaczej będzie postępował
Ida a ten pomiar przed lekami? Kurcze no niefajne te skoki masz, ale może to tak jak babki mówią samonakręcająca się reakcja...chcesz żeby było dobrze i się stresujesz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 08:47
weronika86 lubi tę wiadomość