Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jaga leżeć, leżeć i nie wstawać! Jeszcze do terminu trochę zostało wiec naprawdę odpoczywaj..
Ida współczujeoby dziś to tylko chwilowy kryzys. Ciśnienie kiepskie.. Nie możesz poprosić aby sprawdzały dwa razy?
Anka dobrze, że nie urodziłas
Nadzieja a Ty jak się masz?
Mimka i Ty też?Jaga, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Krew pobrana, śniadanie zjedzone, obchod był, a teraz leżę pod ktg. Prawie cały czas pomiar utrzymuje się na poziomie 130. Czasem skoczy do 150 lub spadnie do 120. 3 tyg temu w szpitalu jak leżałam to było prawie cały czas powyżej 140/150..
-
Fasia wrote:Krew pobrana, śniadanie zjedzone, obchod był, a teraz leżę pod ktg. Prawie cały czas pomiar utrzymuje się na poziomie 130. Czasem skoczy do 150 lub spadnie do 120. 3 tyg temu w szpitalu jak leżałam to było prawie cały czas powyżej 140/150..
Julek spi zapewne dlatego taki zapis, moja tez ciagle w granicach 130 i zapis ktg był wiecznie do poprawki. -
Fasia wrote:Czyli to 130 to trochę za niski pomiar?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 09:46
Fasia, weronika86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
ale dostalam kopa energi..az mnie nosi zeby cos porobic...moze fugi w lazience? heheh masakra..ale powstrzymuje sie na razie bopewno to tylko chwilowe przy chorobie..tesciowa napisala,ze tesc ja odbierze i bedzie przebywac u niego...
KasiaKwiatek, lysinka, Bambi85, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia poczytalam o ktg jak Ida nas pytala i zapis podstawowy jest ok jak jest 110-160 a do tego dochodzą spadki i skoki. Zalezy chyba od tego czy dziecko akurat spi czy szaleje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 10:00
Fasia lubi tę wiadomość