Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
NY wrote:U nas w szpitalu jest zakaz z paznokciami pomalowanymi, bo jesli dochodzi dow strzasu to pierwsze plytka paznokcia zmienia kolor i oni na to wlasnie musza miec wglad
weronika86, NY, KasiaKwiatek, Fasia, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
Hej
Ida współczuje całe sytuacji. Trzymaj się tam dzielnie, wszystkie tu bardzo kibicujemy
A czy mąż czy ktoś inny nie mogliby podrzucić Ci do szpitala kilku złotych, czegoś dobrego, albo coś na poprawę humoru? Po prostu poprosić położną żeby podeszła do drzwi to odebrać
Co do KTG, to nie kazali Ci od razu kłaść się na lewym boku? Bo u mnie w szpitalu to nie bardzo chcieli inną pozycję wgl.
Franek! Ruszaj się!!
U nas też śniegWTF?
Ida lubi tę wiadomość
-
Zamówiłam sobie na allegro bluzkę do karmienia:
http://allegro.pl/bluzka-ciazowa-odcieta-biustem-l-xl-dl-rekaw-i4959719913.html
Wzięłam koralową. Cena fajna. Zobaczymy jaka będzie to zawsze można dokupićMają też z krótkim rękawem.
No coś musiałam kupić bo wypłata na koncie czeka, a póki co to ciągle coś dzieciom zamawiamKasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość
-
NY wrote:U nas w szpitalu jest zakaz z paznokciami pomalowanymi, bo jesli dochodzi dow strzasu to pierwsze plytka paznokcia zmienia kolor i oni na to wlasnie musza miec wglad
A właśnie muszę zmywacz do kosmetyczki dorzucić
Rach ciach i lakieru ni ma
-
Jaga, dobre wieści. Chociaż nie powiem, dziwię się, ze cię z szyjką 1 cm wypuszczają. Chyba, ze po prostu nic nie mogą zrobić.
Czary, niezły numer z tego męża twojej siostry. Serio. Skąd on na ten pomysł dokarmiania wpadł. Chyba mama mu podpowiedziala.
A w ogóle jak któres tam chciały się malowac do porodu. Nie polecam.jeśli wszystko nie splynie przy partych to później nie będzie kiedy zmyc.
Serio. Mój dzień ma cykl trzygodzinny. Godzina ściągania pokarmu (niby polozna mowila, ze 15 min ale w takim czasie to ja czasem nawet mililitra nie wydoje. Jakieś sprawdzone metody na pobudzenie laktacji? Później godzina z małym i godzina na spanie/ogarniecie się/jedzenie. Ciekawe ile da radę tak pociągnac.
Juli dziś miał usg główki i serca, wszystko dobrze.waży dziś 2680. Przewijam go i przebieram. Jestem taka nieporadna.
ja nie wiem jak Angela to robiła z jeszcze mniejszą kruszynka. Ale ssal dziś trochę cyca. Udało mu się chwilę złapać.
i jest bardzo grzeczny dużo śpi i prawie nie płacze. Na razie.
możliwe, ze jutro dostanę go do pokoju, ale kurczę mam okno przy łóżku i wydaje mi się, ze troche chłodno tu jest. Muszę się zmobilizować i włosy umyć, bo później nie będzie kiedy. W ogóle nie mogę patrzeć na te moje kudly na bożenie.
serio, jak dacie radę to się ogolcie, bo później ta krew się tam przylepia. Blee. Wiedziałam ze te 9 miechow bez okresu musi być jakąś podpuchą.
Ida, nie wiem o co chodzi z zakazem odwiedzin, bo nie doczytalam, ale takie ciśnienie po lekach rzeczywiście średnio.
Fasia, 130 na ktg się nie przejmuj, najważniejsze ze skacze raz niżej, raz wyżej.hwesta, Amy_, natt, Justinka, shimmer_lip, Krysti, Ewelcia, KasiaKwiatek, Ida, Aguś86, Agusiek89, Fasia, CzaryMary, Bambi85, Ulka84, Rudzia, lysinka, haneczka, Gosha, weronika86, Eweliśka, Murraya, liloe, mimka84, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny