Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
u mnie jeszcze godzinę temu była super pogoda a teraz coś się zesrało.
Ida biedak jesteś. Czasami sobie myślę, że gdyby syn był już z Tobą to byś spokojniejsza była.
A ja dziś dostałam pakę i jeśli któraś z Was nie przetestowała jeszcze swiffera do kurzu to błądi to wielki
to coś jest zajebiste!!! Serio właśnie odkurzyłam wszystkie żyrandole w mieszkaniu w jakieś 5 min nie wchodząc nawet na krzesło
Ida, Gosha, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a ja Wam powiem że ta ciąża to robi z człowiekiem co chce.
Dziś mi się śniło że karmiłam piersią noworodka i powiem Wam że byłam w takiej ekstazie jak bym przeżyła orgazm przez sen-aż się bałam żeby skurczy nie dostaćWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 11:00
shimmer_lip, mantissa, KasiaKwiatek, Bambi85, weronika86, Murraya, Gosha, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
malinka1984 wrote:Dziewczyny a ja Wam powiem że ta ciąża to robi z człowiekiem co chce.
Dziś mi się śniło że karmiłam piersią noworodka i powiem Wam że byłam w takiej ekstazie jak bym przeżyła orgazm przez sen-aż się bałam żeby skurczy nie dostaćmalinka1984, weronika86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida najważniejsze że jutro skończysz 36 tydzień i mały już jest prawie donoszony. Jakby zrobili nawet jutro to cc to wszystko będzie spoko
Wiem, że taka niepewność jest straszna, ale jesteś pod opieką i nic nie ma prawa się złego dziać
Posłuchajcie Manti z tym goleniem. Ja poprzednio miałam jakiś przeblysk i akurat w dniu co odeszły mi w nocy wody robiłam gruntowne golenie przy kąpieli. Bożena na zero plus nogi. Potem jak są szwy nie ogolicie się dluzszy czas, a mimo wszystko przez pierwsze dni lepiej nie być bardzo zarośniętym. No a nogi wiadomo- estetykaPotem chyba z 3 tygodnie nie widziały maszynki i wygladalam jak owlosiony goryl
także jak skurcze będą częstsze, wody pójdą to szybko golić Bożeny
Manti super ze z małym wszystko ok. Jak go jutro dostaniesz to może wyjdziecie pod koniec tygodnia? Jest przecudowny ♥Ida, shimmer_lip, mantissa, KasiaKwiatek, Ewelcia, weronika86, Murraya, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMantiss w jaki sposób ściagasz mleko ? Ja polecam na początek 775533 mi przez to się rozbujała laktacja. Na początku oo 2ml ale z każdym razem zwiększało się. Piłam też magiczny napój prenatal femaltiker. No i ja używałam laktator i zwiększałam moc mimo że trochę bolało.
shimmer_lip, Aguś86, CzaryMary, KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda, nie martw się, ja już wspominałam że leżalam z dziewczyną z nadciśnieniem (a do tego bardzo słabo czuła ruchy) i mierzyli jej ciśnienie co 2 h, brała też te tabletki co Ty, a ciśnienie mimo wszystko utrzymywało się na wysokim poziomie- przetrzymali ją pod dokładnym monitoringiem- te mierzenie ciśnienia, lekarstwa, ktg 3 razy dziennie i zrobili CC w 37 tyg dokładnie. Więc zobacz ... już bliżej niż dalej, wyjdziesz z dzidziolem ze szpitala, ja wiem, że ten czas się ciągnie w szpitalu, że jest się bezsilnym... że ryczec się chce z bezradności i nikt z personelu się raczej tym nie przejmuje, ale już naprawdę tydzień i będziesz miała swojego dzidziusia przy cycku
Ida, Aguś86, KasiaKwiatek, Bambi85, lysinka, weronika86, Murraya, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Ida najważniejsze że jutro skończysz 36 tydzień i mały już jest prawie donoszony. Jakby zrobili nawet jutro to cc to wszystko będzie spoko
Wiem, że taka niepewność jest straszna, ale jesteś pod opieką i nic nie ma prawa się złego dziać
Posłuchajcie Manti z tym goleniem. Ja poprzednio miałam jakiś przeblysk i akurat w dniu co odeszły mi w nocy wody robiłam gruntowne golenie przy kąpieli. Bożena na zero plus nogi. Potem jak są szwy nie ogolicie się dluzszy czas, a mimo wszystko przez pierwsze dni lepiej nie być bardzo zarośniętym. No a nogi wiadomo- estetykaPotem chyba z 3 tygodnie nie widziały maszynki i wygladalam jak owlosiony goryl
także jak skurcze będą częstsze, wody pójdą to szybko golić Bożeny
Manti super ze z małym wszystko ok. Jak go jutro dostaniesz to może wyjdziecie pod koniec tygodnia? Jest przecudowny ♥żebym nie wiem co robiła to jak się maszynką przejadę na łyso mam potem same krosty swędzące. I tak jeśli będzie planowe cc to nie ma problemu bo cały dół sobie zrobię trymerem na milimetr i będzie higienicznie i nic nie będzie się paprało ale jak sn to na ranie takie krosty chyba też nie są wskazane???
I dodam, że nie działa golenie z włosem, ani golenie zawsze nową maszynką, z żelem, pianką, wodą ita, nawet kiedyś ałunem po depilacji posmarowałam bo przeczytałam i nic to nie dajei nie wiem co zrobić
-
Angela89 wrote:Mantiss w jaki sposób ściagasz mleko ? Ja polecam na początek 775533 mi przez to się rozbujała laktacja. Na początku oo 2ml ale z każdym razem zwiększało się. Piłam też magiczny napój prenatal femaltiker. No i ja używałam laktator i zwiększałam moc mimo że trochę bolało.
mantissa, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Mantiss w jaki sposób ściagasz mleko ? Ja polecam na początek 775533 mi przez to się rozbujała laktacja. Na początku oo 2ml ale z każdym razem zwiększało się. Piłam też magiczny napój prenatal femaltiker. No i ja używałam laktator i zwiększałam moc mimo że trochę bolało.
dzięki
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Chyba Angela kupię ten polecany przez Ciebie laktator
dzięki
Ja go naprawdę polecam. Pisałam już jakbym miała się męczyć z recznym chyba bym zwariowała. Zwłaszcza że teraz przy jednym posiedzeniu ściagam 160mlshimmer_lip, KasiaKwiatek, Murraya, mimka84 lubią tę wiadomość