X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida, ona miała w poniedziałek cc, a powiedzieli jej w niedzielę wieczorem, że będą robić. Więc pewnie wynik skoku. Wcześniej tylko przebąkiwali,że wchodzi w grę takie rozwiązanie, ale nie mówili co i jak. W niedzielę wieczorem dostała taki żel do mycia którym się miała umyć rano, wdzianko do operacji, już nie mogła jeść ani pić i rano podłączyli jej kroplówki jakieś i zabrali ją na cc,i urodzila się mała Basia- dostałam smsa zaraz po cc, że Basia jest zdrowa i już na świecie :)

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 marca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer, też mam problem z goleniem, bo jak golę maszynką to robią mi się krostki :( takie jakby zapalenie mieszków włosowych

• Ida Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 22:56

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela a możesz przypomnieć jaki to laktator? Bo się zastanawiam nad zakupem a pamiętam że był też niedrogi :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam identycznie z goleniem shimmer...a jak na drugi dzien odrastaja takie kłujaki to w ogole dyskomfort tragiczny.zawsze stosowalam kremy do depilacji i bylo lepiej, maszynka to tragedia ale strach tej chemii uzywac....

shimmer_lip lubi tę wiadomość

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    Mam identycznie z goleniem shimmer...a jak na drugi dzien odrastaja takie kłujaki to w ogole dyskomfort tragiczny.zawsze stosowalam kremy do depilacji i bylo lepiej, maszynka to tragedia ale strach tej chemii uzywac....
    Tak, fakt, ja też kiedyś jechałam na kremach. W sumie pewnie to jest jakiś pomysł tylko ja nawet przy kremie miałam wrażenie, że jakaś część milimetra włosa zostawała na skórze. Ma to też jeden mega plus - kremem się nie zatnę :D

NY lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:04

Anka1501, Aguś86, Ida, Agusiek89 lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale te wlosy jakies slabsze i mieksze byly a przy maszynce to kurde z kazdym goleniem sa silniejsze i wredniejsze:) co gorsza skutkiem ubicznym ciazy jest u mnie zylak w pachwinie i kroczu (centralnie na wardze) dopiero strach sie zaciac :/

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na chwilke, Bambi wyslalam Ci wiadomosc na priv, bede wdzieczna za odpowiedz.
    Buziaki Mamuski :)

Bambi85 lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polazilam trochę po sklepach i trochę mnie zaczyna spinac :) wracam autobusem do domu

• Gosha Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ADK nie wiem czy ktoś jyz Ci odpowiedział, ale cukier wyszedł ok :) na czczo teoretycznie jest do 90 a godzine po posiłku do 120-125.

Nadzieja84 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jadę bożenę trymerem, ale teraz wrócę do zwykłej maszynki skoro tak będzie lepiej. Będę musiała męża zatrudnić, bo znając mnie pewnie się poszatkuję ehhh

km5smg7yaiikzi6r.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mf ja napisałam, że wolę barana. Chyba od 20 marca jest, więc to już calkiem ok ;)
    Na szczęście nie mam problemów z krostami przy goleniu maszynką. Próbowała kremów, ale do mnie nie przemawiają. Każdy ma inne preferencje ;) A w ciąży cały czas lecę bozene na lyso :D

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki GOSHA! No ten na czczo mnie trochę zestresował, poobserwuję się dokładniej przez jakiś czas tak dla spokoju sumienia. Ja mam lekką schize na tym punkcie a jeszcze każdy lekarz jakiego odwiedzam nie pyta czy mam cukrzycę tylko pyta od razu o insulinę, ile biorę... Że niby jak człowiek gruby to od razu chory! A ja ani cukrzycy, ani nadciśnienia i nawet mi pół palca w ciąży jeszcze nie spuchło. Jeszcze to że mały tak dużo rośnie i szybko też jest zastanawiające bo przecież jest większy o 4 tyg. Ale przecież nie będę sobie szukać chorób na siłę.:) chociaż zastanawiałam się nad przejściem na dietę cukrzycową już do końca nawet dla siebie, żeby nie przybrać za dużo już na tej końcówce.

shimmer_lip, Gosha lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lysinka wrote:
    Ja jadę bożenę trymerem, ale teraz wrócę do zwykłej maszynki skoro tak będzie lepiej. Będę musiała męża zatrudnić, bo znając mnie pewnie się poszatkuję ehhh

Zatrudnienie męża do golenia to najlepsze co można zrobić. Ja jakoś przez całą ciąże zwlekałam. Sama goliłam, sapałam, pociłam się, stękałam ale jak szłam do szpitala to sobie myśle niech mnie ogoli. I wiecie co? Nigdy nie miałam tak zajebiście ogolonej bożeny. Szkoda ze tak długo się z tym męczyłam. Chyba go zatrudnie na stałe. A jakie to fajne jak sobie leżysz a on między nogami, taki skupiony z wywalonym jęzorem, hehe.

Kurde listonosz mnie znowu obudził. No ale się nazamawiało to teraz trzeba cierpieć.

Ewelcia, lysinka, Aguś86, weronika86, Fasia, Murraya, mimka84, Gosha lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryyy...

Daje znać że żyję, sorry nie odniosę się do wszystkiego bo fatalnie się czuję... może później.

Nadzieja się pokazywała?
    Ida nie daj się! Mam nadzieję że to jeszcze nie czas na Ciebie :*

Ida, Nadzieja84 lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk to chore, że od razu zakładają, że jak ktoś więcej waży to zaraz musi mieć cukrzycę. Ja bylam w szpitalu na teście obciążenia glukoza i jedna dziewczyna miała sporą nadwagę to lekarka na wstępie jej powiedziała, że w zasadzie testu nie muszą robić, bo na pewno ma cukrzycę. A okazało się, że badanie wyszło ok :D

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh ja w pracy :(( padam na pysk, maluch tak kopie -zdecydowanie nie lubi jak pracuje a zwłaszcza jak siedzę na biurowym krześle :((

IDA miejmy nadzieje ze twoje cisnienie bedzie ok i jednak ci nie potną xx
    PS. Jestes juz dosc daleko z ciaza, ciekawe czy nie moga indukować naturalnie jezeli dojdzie coś co czego z ciśnieniem???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 12:28

Ida lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    To moze jakas mama z facebooka wrzuci nam zdjecie Julka na forum? :)
    Podbijam! :)

Lwica, mf lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agus niestty tak jest..ja tak jak j adk startowalam z wysoka waga...juz na poczatku mi powjedziano ze z moja waga i pcos na bank bede miala cujrzyce..ale odzywiam sje zdrowo..dziskaj po wazeniu 10,5kg na plusie :-) cukrzycy mie mam..ale niestety tak zakladaja czesto...
    dzwonil mechanik..kurwa 300f naprawa! samochod do odebrania wieczorem....wiem ze to rzetelny facet, gdzie indziej zaplacilabym duzo wiecej...i chuj z kasy zostanie mi 3 stowki :( ale ale..powiedzial ze to na bank wina tamtego mechanika...wyda mi dokumenty obciazajace...teraz to jest mechanik landrivera tonwie co mowi...takze tamten gosciu albo wyciagnie 300f za te naprawe plus za zjebana robote 250 od razu ze swojej kieszeni, albo zadzwonie do jego ubezpieczalni..kase odda na bank..tylko chuj wie ile to zajmie.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 3217 3218 3219 3220 3221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ