Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Ej dajcie Mantissy maluszka
tez chce zobaczyć
Tez jestem ciekawa ale chyba tak bez jej zgody nikt nie moze wrzucic na forum...
Moze poczekajmy aż sama wrzuci tutaj fotki))
Tez umieram z ciekawości!!)))
weronika86, Anka1501, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:adk_1989 ja teraz jestem szczupla, nawet bedac w ciazy mam obecnie 55 kg,ale jako dziecko i nastolatka bylam otyla... dzieci sie ze mnie smialy, wykluczaly mnie, wstydzilam sie przebierac na wf... nie cwiczylam z tego powodu, w sukienke komunijna weszlam jeszcze 3 lata temu z waga 45 kg... tyle, ze krotkie rekawy i wiadomo krotsza byla...
bralam leki sterdyowe na alergie i bylam naprawde bardzo gruba...
A wiesz że ja nie mam takich doświadczeń. Całe życie byłam gruba ale naprawdę nigdy nic przykrego mnie nie spotkało, ciążą zakończyła ten cudowny stan hehehbo się musiałam z służbą zdrowia zderzyć. Pamiętam nawet jak byłam kiedyś w sanatorium był chłopak który próbował się ze mnie nabijać to dostał łomot od reszty dzieciaków
i to nie z mojej inicjatywt!
hwesta, weronika86, Murraya, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wysokie cisnienie jest grozne przy porodzie i dla Ciebie i dla dziecka, dlatego chca cc zrobic, bedzie dobrze.
Tu link do laktatora Angeli, tez go zamawiamhttp://www.ceneo.pl/11682131 to chyba ten laktator, chyba ze cos pokickalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 13:04
Ida lubi tę wiadomość
-
Adk to strasznie smutne i przykre jak ludzie prawia takie moraly nie znając historii. No masz rację, że przecież na otyłość składa się wiele czynników i nie chodzi tu o to, że się oo prostu obzerasz. Może masz inne problemy? Ehh niby lekarze to ludzie wykształceni, którzy powinni być obdarzeni empatia, chociaż taka wymuszona, a mimo wszystko bardzo często pieprzna coś bez zastanowienia, a człowiekowi zostaje to w pamięci na długie lata..
weronika86, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Ida nie masz na to wpływu skarbie. Musisz poczekać na rozwój sytuacji. A Fran na pewno będzie się miał dobrze nawet gdyby się jutro urodził. Jeśli to ma mu pomóc i Tobie pomóc ze względów zdrowotnych to niech robią to cc.
CzaryMary, Ewelcia, Nadzieja84 lubią tę wiadomość
-
Za każdym razem jak ktoś pisze o twoim Franku Ida to się muszę zastanawiać dlaczego piszą o moim dziecku
wiem, że to dla Ciebie ogromny stres, to co się wokół Ciebie teraz dzieje ale jesteś już tak blisko spotkanka ze swoim Franusiem
ja na swojego Frankiego będę musiała jeszcze trochę poczekać
Ida, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Bambi myślę, że mąż by mnie zawiózł prosto do szpitala i klapki kupił sam
więc dobrze że kupiłam wczoraj przy okazji
Aguś86, liloe, Amy_, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość