Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny super wieści!!! Psotka 98% poronień występuje do 12tc, także możesz odetchnąć jeśli tak Cię to męczyło, trzeba myśleć pozytywnie i nie nastawia się, że coś będzie nie tak.
Malinka,a Ty pewną jesteś, że tam jednego dzidziusia nosisz???Super brzusio, chyba większość z nas Ci zazdrości!
-
sylvia007 jeszcze nie kupowalam na limone po niedzieli bede zamawiac
już po wizycie:) termin porodu z 9 na 17.04. Dzidzia ma 5,7mm, machał rączkami i nóżkami do Rodziców:) Tatuś oczywiście twierdzi, że widział syna:)) kolejna wizyta 27.10.lunia79, Ewelcia, Justinka, kluska lubią tę wiadomość
-
KASIAB wrote:Ida to ja już mam minus 5kg, a ani razu nie wymiotowałam:)ale brzuszek widać! ha ha człowiek się meczył przed ciążą żeby schudnąć!
I nadal tyle samo
Bo mimo iż wymiotowałam, to apetyt miałam normalny, więc się chyba uzupełniało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 18:53
-
Dziewczyny po pierwsze gratuluję wizyt! Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze
)
Co do L4 w czasie ciąży. Owszem na L4 jest zaznaczona opcja - "może chodzić" natomiast w praktyce wygląda to tak, że możesz wyjść z domu na badania lekarskie lub do najbliższego sklepu.
Ja cały pierwszy trymestr miałam potworne mdłości, myślałam, że z początkiem drugiego wszystko zacznie znikać, a tu niespodzianka - od pon. samopoczucie sięga dna, a od wczoraj wymiotuję, nie jestem w stanie wstać z łóżka. Czuję się jak zwłok ... co za koszmar
Robotka - kupiłam sobie asmagRobotka1, Krysti lubią tę wiadomość
-
to ja mam całą ciąże słaby apetyt, nie mogę jeść normalnych porcji bo mi się nie mieszcza:) a mdłości mam tak od 2 tygodni
super oby wszystkie kwietniowe dzieciaczki były zdrowe i mamy też!!
a ja znalazłam używany Tako Jumper Piratz 3w1 po 1 dziecku, w miejscowości obok, w super stanie i cenie i jedziemy oglądać jutro albo sobotę)
-
nick nieaktualny
-
Mam to samo! Już się cieszyłam że II trymestr, ale samopoczucie do dupy! Mdłości, zgaga, bóle brzucha i wymioty. Oprócz tego słabo się czuję, boli mnie głowa
To ma być ten szczęśliwy II trymestr??!
Fasia wrote:Dziewczyny po pierwsze gratuluję wizyt! Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze)
Co do L4 w czasie ciąży. Owszem na L4 jest zaznaczona opcja - "może chodzić" natomiast w praktyce wygląda to tak, że możesz wyjść z domu na badania lekarskie lub do najbliższego sklepu.
Ja cały pierwszy trymestr miałam potworne mdłości, myślałam, że z początkiem drugiego wszystko zacznie znikać, a tu niespodzianka - od pon. samopoczucie sięga dna, a od wczoraj wymiotuję, nie jestem w stanie wstać z łóżka. Czuję się jak zwłok ... co za koszmar
Robotka - kupiłam sobie asmag -
adk_1989 wrote:Nie straszcie mnie! I trymestr sie kończy i mam sie czuć jak nowo narodzona! A szczerze, to myślę że przez całą ciążę będę się czuła źle
Nie straszę Kochana piszę tylko, że miałam nadzieję, że będzie już tylko lepiej, a tu się zrobiło jeszcze gorzej
Luteina podobno zwiększa mdłości. U mnie się zapowiada, że będę ją brac bardzo długo ... ehhh -
nick nieaktualny