Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, a ja to płaczę na wszystkim co oglądam: kuchenne rewolucje- płacz, reklama kaszki dla dzieci- płacz, Mroczny Rycerz powstaje ( dla niewtajemniczonych batman)- płacz. Aż zaczęłam unikać oglądania telewizji przy ludziach, bo by mnie chyba za wariatkę wzięli
A co do zakupów to ja już też mam wielką ochotę na kupowanie, dom spory, kilka szaf pod zabudowę, więc gdzieś to pomieszczę. Pomyślałam, że zacznę przeglądać licytacje na allegro, bo nie raz naprawdę super rzeczy i nowe można wylicytować w fajnych cenach.
-
sylvia007 wrote:Hej dziewczyny, a ja to płaczę na wszystkim co oglądam: kuchenne rewolucje- płacz, reklama kaszki dla dzieci- płacz, Mroczny Rycerz powstaje ( dla niewtajemniczonych batman)- płacz. Aż zaczęłam unikać oglądania telewizji przy ludziach, bo by mnie chyba za wariatkę wzięli
A co do zakupów to ja już też mam wielką ochotę na kupowanie, dom spory, kilka szaf pod zabudowę, więc gdzieś to pomieszczę. Pomyślałam, że zacznę przeglądać licytacje na allegro, bo nie raz naprawdę super rzeczy i nowe można wylicytować w fajnych cenach.
Ja po prenatalnym zacznę polować na kosz mojżesza na jakiejś fajnej aukcji -
adk_1989 wrote:Ja po prenatalnym zacznę polować na kosz mojżesza na jakiejś fajnej aukcji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 11:40
-
A ja znowu się powyłam jak to przeczytałam: Twoje dziecko wkłada paluszek do buzi także wtedy, gdy chce się pocieszyć, bo jest mu smutno (czuje na przykład, że smutna lub spięta jest jego mama). Tak, tak, stresy i nerwy to już nie tylko twoja osobista sprawa. Dziecko przeżywa je razem z tobą. Dlatego tak ważne jest, abyś znalazła swoje własne skuteczne sposoby na relaks. I uwierz, że własnej pogodzie ducha możesz też rozweselić swoje dziecko w brzuchu...
Opis 15TC -
nick nieaktualny
-
Agucha wrote:Ja przebeczalam całe Miasto 44 masakra jakas
z tym, że ja to w ogóle płacze na filmach
-
Agucha wrote:Ja przebeczalam całe Miasto 44 masakra jakas
z tym, że ja to w ogóle płacze na filmach
No ja to się boję iść na ten film właśnie bo już teraz wiem, że cały przewyję. Ja generalnie nie jestem pierwsza do płakania i mój mąż to czasami mówi, że mam serce z lodu i kamienia i teraz zawsze jak zobaczy, że się wzruszam to się ze mnie śmieje. -
nick nieaktualnyU mnie juz wykladzina w sypialni polozona pan wczoraj byl i polozyl mięciutka gruba fajna ,takze juz powolutku kupie komode dla dzidzi na ubranka i dodatkowo szafke podluzną i zaczne kupowac w grudniu ubranka
wyspalam się wczoraj mnie glowa bolala ze zmęczenia i wogole ,ten szpital usg pierw potem krew dalam ze az siniak się zrobił ,mocz i godz czekalam na lekarza na koncu .Mnie męczą takie rzeczy .Ale dobrze się czuje plecy mi przeszly widocznie za dlugo stac nie mogę .
-
sylvia007 wrote:Dziewczyny, a zmieniałyście już staniki??? Ja dzisiaj stwierdziłam, że muszę się w nowe zaopatrzyć, bo z każdego biust mi już wypływa
Ja chodzę od samego początku praktycznie w takim sportowym i jest booooskoPare razy musiałam założyć normalny i stwierdzam, że chodzenie w tym sportowym to był strzał w 10!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MartaAlvi wrote:Ja chodzę od samego początku praktycznie w takim sportowym i jest boooosko
Pare razy musiałam założyć normalny i stwierdzam, że chodzenie w tym sportowym to był strzał w 10!
Hwesta z tego co pamiętam to twoja szyjka się zamknęła, więc myślę, że spacer Ci nie zaszkodzi, a trochę się dotlenisz i zrelaksujesz na zakupach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny