X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:09

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ci urosnà ze bedziesz chciala male :)

misia83 lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obyś Krysti miała rację:)

Krysti lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja marze o sniegu! Zwlaszcza jak bede mogla siedziec w domu i patrzec przez okno z kubkiem herbaty w rekach na padajacy snieg za oknem :)

Ulka84 lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej patrzcie na to http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/maly-slon-przewraca-sie-na-plecy-do-akcji-natychmiast-wkraczaja-rodzice/25xsp#fp=info

Slonie to sa takie cudownie rodzinne zwierzeta. Ale tez okropnie niebezpieczne. Jak lecielismy do Afryki to mialam nadzieje zobaczyc choc jednego a potem mielismy tak dosc, ze sie modlilam zeby juz zaden sie nie pokazal. Sa takie ogronme i silne, ze bez trudu by nasze auto rozwalily. Co sie strachu najadlam to moje, adrenalina na 200%. Ale w tv uwielbiam ogladac o nich programy :)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wozek juz czeka na Dzidziusia:) jeszcze dzisiaj siostra ma przyjsc z wanienka i czyms tam jeszcze:) fajnie tak juz skladac rzeczy!

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczęta ja też po wizycie.Wieści no chyba dobre,bo serduszko bije maleństwo duuużo urosło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:03

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Dziewczyny, a zmieniałyście już staniki??? Ja dzisiaj stwierdziłam, że muszę się w nowe zaopatrzyć, bo z każdego biust mi już wypływa ;-)

Sylvia ja już miesiąc temu kupowałam większy biustonosz, bo mi ze starych cycki wypływały :D

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam bieliznę ślubna :) 70E rozmiar a miałam 70C :) jestem zadowolona, chociaz zaslablam w sklepie,ale panie uratowaly mnie szklanka wody a narzeczony czekał na mnie na szczęście na sofie w sklepie

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To juz zakup zrobiłaś :)super ,no to dobrze ze ci wody dały ,moja kolezanka w ciązy zemdlala w domu sama byla dobrze ze się ocknela biedna .Oszczedzaj się kochana przed Slubem bo to emocje są ;)czlowiek zalatany jest .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 17:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy jeszcze dużo do ogarnięcia,ale niech mój facet ogarnia :) w niedziele spotkanie jeszcze ze świadkami, ale u nas i tylko kawa i ciasto

Krysti lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w ciąży z córka to o wiele szybciej biust rósł, teraz znacznie wolniej, ale dzisiaj tak mnie cycki swędzą, że normalnie czuje, że rosną.

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Mamy jeszcze dużo do ogarnięcia,ale niech mój facet ogarnia :) w niedziele spotkanie jeszcze ze świadkami, ale u nas i tylko kawa i ciasto
    Pewnie niech po zalatwia sam a ty relax :)) herbatka ciasteczko spa domowe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 18:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Mi w ciąży z córka to o wiele szybciej biust rósł, teraz znacznie wolniej, ale dzisiaj tak mnie cycki swędzą, że normalnie czuje, że rosną.
    Haha rosną cyce ;) to dobrze malenstwo będzie mialo co cmokać:)) mi się duze brodawki zrobily i dziurki w nich tez takie wyraziste są.

• misia83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Krysti lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoga w ciazy jest polecana bardzo ja tai chi praktykuje ale za yoge tez się wezmę tylko sobie matę zakupie i troszkę płyt. z muzyką:)muszę sobie zorganizować czas w zimowe dni :) zacznę chodzić na masaże stóp tez:)na BAsen karnet wykupie ;)z moim będziemy śmigać .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 20:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sobie po spalam w popołudnie z moim aż inaczej się czuje człowiek .:)

• beszka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej :)

rzadko zagladam, ale czasu brak :/

co do stanikow, to ja juz dawno niestety musialma zamienic i teraz znow bede musiala. strasznie mi biust urosl a i tak duzy byl przed zajsciem w ciaze :( w zadnej ciazy nie byl tak wielki, jak teraz.
    po poprzednich porodach mialam problem z karmieniem piersia wlasnie przez ich wielkosc. mleko slabo lecialo przez kanaliki i musialam specjalne krople do nosa psikac na poszerzenie kanalikow :(

co do imion, to my tez miedzynarodowego szukamy. moje imie takie, ze na calym siwcie mozna wymowic i znane jest. ma ma typowo norweskie i problem spory ;)

w zeszlym tyg. bylam na usg, bo skurcze mialam. lek. nie wiedza co je powoduje. mam lezec w miare mozliwosci i sie nie denerwowac ;) maluch slicznie rosnie <3

niestey wraz z rozpoczeciem 2 trymestru samopoczucie nadal kiepskie :( i mdlosci i wymioty, brrr

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • beszka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa zapomnialm zapytac...kazano mi duphaston odstwic i zauwazylam,z e humor mam teraz kiepski :( wiecie czy odstawienie progesteronu moze miec wplyw na samopoczucie? miala ktoras z Was taki efekt uboczny?

do kiedy bierzecie/bralyscie kwas foliowy?

co do jogi, to ja w czwartek rozpoczynam zajecia z jogi dla ciezarnych :)

Krysti lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
‹‹ 328 329 330 331 332 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ