Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:09

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze ci urosnà ze bedziesz chciala male :)

misia83 lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obyś Krysti miała rację:)

Krysti lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja marze o sniegu! Zwlaszcza jak bede mogla siedziec w domu i patrzec przez okno z kubkiem herbaty w rekach na padajacy snieg za oknem :)

Ulka84 lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej patrzcie na to http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/maly-slon-przewraca-sie-na-plecy-do-akcji-natychmiast-wkraczaja-rodzice/25xsp#fp=info

Slonie to sa takie cudownie rodzinne zwierzeta. Ale tez okropnie niebezpieczne. Jak lecielismy do Afryki to mialam nadzieje zobaczyc choc jednego a potem mielismy tak dosc, ze sie modlilam zeby juz zaden sie nie pokazal. Sa takie ogronme i silne, ze bez trudu by nasze auto rozwalily. Co sie strachu najadlam to moje, adrenalina na 200%. Ale w tv uwielbiam ogladac o nich programy :)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wozek juz czeka na Dzidziusia:) jeszcze dzisiaj siostra ma przyjsc z wanienka i czyms tam jeszcze:) fajnie tak juz skladac rzeczy!

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • MłodaDama Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczęta ja też po wizycie.Wieści no chyba dobre,bo serduszko bije maleństwo duuużo urosło :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:03

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Dziewczyny, a zmieniałyście już staniki??? Ja dzisiaj stwierdziłam, że muszę się w nowe zaopatrzyć, bo z każdego biust mi już wypływa ;-)

Sylvia ja już miesiąc temu kupowałam większy biustonosz, bo mi ze starych cycki wypływały :D

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kupiłam bieliznę ślubna :) 70E rozmiar a miałam 70C :) jestem zadowolona, chociaz zaslablam w sklepie,ale panie uratowaly mnie szklanka wody a narzeczony czekał na mnie na szczęście na sofie w sklepie

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To juz zakup zrobiłaś :)super ,no to dobrze ze ci wody dały ,moja kolezanka w ciązy zemdlala w domu sama byla dobrze ze się ocknela biedna .Oszczedzaj się kochana przed Slubem bo to emocje są ;)czlowiek zalatany jest .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 17:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy jeszcze dużo do ogarnięcia,ale niech mój facet ogarnia :) w niedziele spotkanie jeszcze ze świadkami, ale u nas i tylko kawa i ciasto

Krysti lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi w ciąży z córka to o wiele szybciej biust rósł, teraz znacznie wolniej, ale dzisiaj tak mnie cycki swędzą, że normalnie czuje, że rosną.

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Mamy jeszcze dużo do ogarnięcia,ale niech mój facet ogarnia :) w niedziele spotkanie jeszcze ze świadkami, ale u nas i tylko kawa i ciasto
    Pewnie niech po zalatwia sam a ty relax :)) herbatka ciasteczko spa domowe :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 18:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Mi w ciąży z córka to o wiele szybciej biust rósł, teraz znacznie wolniej, ale dzisiaj tak mnie cycki swędzą, że normalnie czuje, że rosną.
    Haha rosną cyce ;) to dobrze malenstwo będzie mialo co cmokać:)) mi się duze brodawki zrobily i dziurki w nich tez takie wyraziste są.

• misia83 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Krysti lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoga w ciazy jest polecana bardzo ja tai chi praktykuje ale za yoge tez się wezmę tylko sobie matę zakupie i troszkę płyt. z muzyką:)muszę sobie zorganizować czas w zimowe dni :) zacznę chodzić na masaże stóp tez:)na BAsen karnet wykupie ;)z moim będziemy śmigać .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 20:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sobie po spalam w popołudnie z moim aż inaczej się czuje człowiek .:)

• beszka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej :)

rzadko zagladam, ale czasu brak :/

co do stanikow, to ja juz dawno niestety musialma zamienic i teraz znow bede musiala. strasznie mi biust urosl a i tak duzy byl przed zajsciem w ciaze :( w zadnej ciazy nie byl tak wielki, jak teraz.
    po poprzednich porodach mialam problem z karmieniem piersia wlasnie przez ich wielkosc. mleko slabo lecialo przez kanaliki i musialam specjalne krople do nosa psikac na poszerzenie kanalikow :(

co do imion, to my tez miedzynarodowego szukamy. moje imie takie, ze na calym siwcie mozna wymowic i znane jest. ma ma typowo norweskie i problem spory ;)

w zeszlym tyg. bylam na usg, bo skurcze mialam. lek. nie wiedza co je powoduje. mam lezec w miare mozliwosci i sie nie denerwowac ;) maluch slicznie rosnie <3

niestey wraz z rozpoczeciem 2 trymestru samopoczucie nadal kiepskie :( i mdlosci i wymioty, brrr

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • beszka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa zapomnialm zapytac...kazano mi duphaston odstwic i zauwazylam,z e humor mam teraz kiepski :( wiecie czy odstawienie progesteronu moze miec wplyw na samopoczucie? miala ktoras z Was taki efekt uboczny?

do kiedy bierzecie/bralyscie kwas foliowy?

co do jogi, to ja w czwartek rozpoczynam zajecia z jogi dla ciezarnych :)

Krysti lubi tę wiadomość

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
‹‹ 328 329 330 331 332 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ