Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ojej patrzcie na to http://wiadomosci.onet.pl/ciekawostki/maly-slon-przewraca-sie-na-plecy-do-akcji-natychmiast-wkraczaja-rodzice/25xsp#fp=info
Slonie to sa takie cudownie rodzinne zwierzeta. Ale tez okropnie niebezpieczne. Jak lecielismy do Afryki to mialam nadzieje zobaczyc choc jednego a potem mielismy tak dosc, ze sie modlilam zeby juz zaden sie nie pokazal. Sa takie ogronme i silne, ze bez trudu by nasze auto rozwalily. Co sie strachu najadlam to moje, adrenalina na 200%. Ale w tv uwielbiam ogladac o nich programy -
Witam was dziewczęta ja też po wizycie.Wieści no chyba dobre,bo serduszko bije maleństwo duuużo urosło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2015, 22:03
-
sylvia007 wrote:Dziewczyny, a zmieniałyście już staniki??? Ja dzisiaj stwierdziłam, że muszę się w nowe zaopatrzyć, bo z każdego biust mi już wypływa
Sylvia ja już miesiąc temu kupowałam większy biustonosz, bo mi ze starych cycki wypływały -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo juz zakup zrobiłaś :)super ,no to dobrze ze ci wody dały ,moja kolezanka w ciązy zemdlala w domu sama byla dobrze ze się ocknela biedna .Oszczedzaj się kochana przed Slubem bo to emocje są ;)czlowiek zalatany jest .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 17:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Mamy jeszcze dużo do ogarnięcia,ale niech mój facet ogarnia
w niedziele spotkanie jeszcze ze świadkami, ale u nas i tylko kawa i ciasto
) herbatka ciasteczko spa domowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 18:04
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Mi w ciąży z córka to o wiele szybciej biust rósł, teraz znacznie wolniej, ale dzisiaj tak mnie cycki swędzą, że normalnie czuje, że rosną.
to dobrze malenstwo będzie mialo co cmokać
) mi się duze brodawki zrobily i dziurki w nich tez takie wyraziste są.
-
nick nieaktualnyYoga w ciazy jest polecana bardzo ja tai chi praktykuje ale za yoge tez się wezmę tylko sobie matę zakupie i troszkę płyt. z muzyką:)muszę sobie zorganizować czas w zimowe dni
zacznę chodzić na masaże stóp tez:)na BAsen karnet wykupie ;)z moim będziemy śmigać .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 20:23
-
nick nieaktualny
-
hej hej
rzadko zagladam, ale czasu brak
co do stanikow, to ja juz dawno niestety musialma zamienic i teraz znow bede musiala. strasznie mi biust urosl a i tak duzy byl przed zajsciem w ciazew zadnej ciazy nie byl tak wielki, jak teraz.
po poprzednich porodach mialam problem z karmieniem piersia wlasnie przez ich wielkosc. mleko slabo lecialo przez kanaliki i musialam specjalne krople do nosa psikac na poszerzenie kanalikow
co do imion, to my tez miedzynarodowego szukamy. moje imie takie, ze na calym siwcie mozna wymowic i znane jest. ma ma typowo norweskie i problem spory
w zeszlym tyg. bylam na usg, bo skurcze mialam. lek. nie wiedza co je powoduje. mam lezec w miare mozliwosci i sie nie denerwowacmaluch slicznie rosnie
niestey wraz z rozpoczeciem 2 trymestru samopoczucie nadal kiepskiei mdlosci i wymioty, brrr
-
aaaa zapomnialm zapytac...kazano mi duphaston odstwic i zauwazylam,z e humor mam teraz kiepski
wiecie czy odstawienie progesteronu moze miec wplyw na samopoczucie? miala ktoras z Was taki efekt uboczny?
do kiedy bierzecie/bralyscie kwas foliowy?
co do jogi, to ja w czwartek rozpoczynam zajecia z jogi dla ciezarnychKrysti lubi tę wiadomość