Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beszka ja póki co ciągle biorę luteinę więc nie pomogę jak to jest z odstawieniem progesteronu.
Kwas foliowy mam w witaminach prenatalnych, które zażywam od półtora roku i brać będę do końca ciąży także co za tym idzie i kwas foliowy będę przyjmować.
Dziewczyny jak Wy czujecie te skurcze ? One są jakieś miarowe ? Bo ja czuję ostatnio cały czas jakbym miała kamienie w brzuchu, często też kłuje mnie coś po lewej stronie w podbrzuszu. Ukłucia są co chwilkę, trwają kilka minut. Nie wiem co to może być ... -
Fasia wrote:Beszka ja póki co ciągle biorę luteinę więc nie pomogę jak to jest z odstawieniem progesteronu.
Kwas foliowy mam w witaminach prenatalnych, które zażywam od półtora roku i brać będę do końca ciąży także co za tym idzie i kwas foliowy będę przyjmować.
Dziewczyny jak Wy czujecie te skurcze ? One są jakieś miarowe ? Bo ja czuję ostatnio cały czas jakbym miała kamienie w brzuchu, często też kłuje mnie coś po lewej stronie w podbrzuszu. Ukłucia są co chwilkę, trwają kilka minut. Nie wiem co to może być ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 20:49
-
sylvia007 wrote:Jak po bokach jest klucie to ja bym wiezadła obstawiła. To też takie uczucie do skurcze podobne. Ja kwas foliowe też mam w prenatalnych, ale folik to ginka kazała mi w piątek tamten odstawić
Ten "ból" jest bardziej zlokalizowany w miejscu obok pępka ale poniżej ... sama nie wiem co to jest. Mam tak od wtorku ... taki ciężki brzuch -
Mnie też dziś kłuje jak zwykle po prawej ale miałam dziś nieco intensywniejszy dzień. Zauważyłam taką zależność, że jak troszkę coś porobię to mam to kłucie. Mam nadzieję, że to więzadła albo maluch się buntuje, że mama za dużo dziś robiła.
Co do staników to ja jakoś na początku zmieniałam i narazie jeszcze są ok. W ogóle zauważyłam, że prawy cycek jakoś jest bardziej zmieniony. Jest cały w fioletowych żyłkach, lewy nie. Nie bolą jednocześnie tylko czasem ten czasem ten choć częściej prawy. Dziwne to. -
nick nieaktualnyMnie tez pokuwa z lewej strony i to na samą noc zlapalo i w krzyżu boli ,ja staniki tez pokupilam te stare to na pól piersi wyplywają smialam się sama do siebie
Do mnie mamcia przylatuje przed porodem
fajnie nie bede sama w domu a o to chodzi by ktos byl zemną na czas gdy moj w pracy
ciesze się bo mi duzo pomoze mamcia
Kochana kobieta taka
co do piersi mam duże az się zaczynam przerazać ze tak rosną i bolą smaruje je bio oil by roztępów nie mieć ,umnie lewy jak by większy od prawego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 22:21
-
ja tez mam kłucie po prawej str poniżej pępka...
wracam od siostry i dla wszystkich rada na przyszlosc, przy małych dzieciakach szczególnie raczkujących dywany z długim włosem takie modne teraz mięciutkie to nieporozumienie, dziecko ciągnie i wyrywa te szkutki,a nigdy nie wiesz czy między te włosy nie zaplątało się przypadkiem coś małego co dziecko wyciągnie i wsadzi do buzi -
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane
Wczoraj nawet do was nie zajrzałam, miałam zbyt intensywny dzień. A wieczorkiem pojechalismy na zakupy i idąc waszym tropem by wcześniej powoli zacząć kupować różne rzeczy, zakupiłam 2 proszki lovella i pieluszki DaDa (przy córci świetnie się sprawdziły). Po następnej wypłacie mam zamiar kupić dostawkę do łóżka ( chyba Krysti wrzuciła zdjęcie takiej) bo po prostu się w niej zakochałamMam co prawda łóżeczko ale zdecydowałam, że dostawka będzie dużo praktyczniejsza
Oj a biust też mi urósł, teraz miseczka FFZawsze miałam spory ale teraz są mega wielkie
Zamówiłam sobie wczoraj z kontri.pl bo jest wyprzedaż końcówek i akurat tylko jeden był w moim rozmiarze , hihihi
Krysti lubi tę wiadomość
-
A co do zaparć hmmmm, czasmi sie pojawią, ostatnio za to miałam straszne wzdęcia, ale sama sobie jestem winna bo opiłam się jak głupia wody gazowanej, wiem, że nie powinnam ale cóz jak ją uwielbiam
Bez gazu mi jakoś kurcze nie wchodzi, będę musiała się jakoś przełamać
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylunia79 wrote:Witajcie kochane
Wczoraj nawet do was nie zajrzałam, miałam zbyt intensywny dzień. A wieczorkiem pojechalismy na zakupy i idąc waszym tropem by wcześniej powoli zacząć kupować różne rzeczy, zakupiłam 2 proszki lovella i pieluszki DaDa (przy córci świetnie się sprawdziły). Po następnej wypłacie mam zamiar kupić dostawkę do łóżka ( chyba Krysti wrzuciła zdjęcie takiej) bo po prostu się w niej zakochałamMam co prawda łóżeczko ale zdecydowałam, że dostawka będzie dużo praktyczniejsza
Oj a biust też mi urósł, teraz miseczka FFZawsze miałam spory ale teraz są mega wielkie
Zamówiłam sobie wczoraj z kontri.pl bo jest wyprzedaż końcówek i akurat tylko jeden był w moim rozmiarze , hihihi
lunia79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny