Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Mi się też ta dostawka bardzo podoba z tym, że ja mam bardzo niskie łóżko i nie wiem jaką ona ma regulację. Kurcze wy już coś kupujecie, a ja jeszcze nic i jakoś nie mogę znaleźć czasu na zakupy żeby pojechać, bo wolałabym bez Gabi, bo wiadomo jak to z dziećmi na zakupach, no chyba, że mąż by też pojechał, ale on to na nic czasu nie ma. W każdym razie jeszcze trochę i będę musiała się wybrać, bo jakoś brzuszek mi bardziej wyskoczył w tym tyg i przydałyby się jakieś spodnie ciążowe i bluzeczki
lunia79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Linia a ty robiłaś dodatkowe badania na test Pappa czy tylko NT mierzyli uciebie ,jestem ciekawa właśnie bo ty w pl mieszkasz ja w uk i tak ciekawa jestem ile za te dodatkowe z krwi się płaci w pl
U mnie test Pappa 250 zł kosztuje
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Pozwolę się wtrącić
U mnie test Pappa 250 zł kosztuje
-
nick nieaktualnylunia79 wrote:Nie robiłam Krysti
Chociaż pewnie powinnam bo wiek u mnie już nie ten
Nie wiesz w jakich cenach są te dostawne turystyczne? Bo nie mogę nigdzie znaleźćKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć Dziewczyny od rana ruch tutaj! widzę, że mamy podobne objawy, też mnie czasem brzuch kuje, pobolewa, ale zauważyłam, że głównie popołudniu i wieczorem jak się narobię w pracy w ciągu dnia...jak poleżę przechodzi, reszta w porządku,plamienia zniknęły, cycki zostały
mam jeden większy stanik ale muszę się zaopatrzyć w ze 2 kolejne, ale tak sobie myślę, że zakupię od razu takie do karmienia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 08:32
lunia79, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:cześć Dziewczyny od rana ruch tutaj! widzę, że mamy podobne objawy, też mnie czasem brzuch kuje, pobolewa, ale zauważyłam, że głównie popołudniu i wieczorem jak się narobię w pracy w ciągu dnia...jak poleżę przechodzi, reszta w porządku,plamienia zniknęły, cycki zostały
mam jeden większy stanik ale muszę się zaopatrzyć w ze 2 kolejne, ale tak sobie myślę, że zakupię od razu takie do karmienia...
ale głowa boli bo pogoda do dupy tu umnie w Szkocji deszcz leje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 08:35
-
nick nieaktualnyduphastonu też już nie biorę ponad tydzień, samopoczucie się poprawia,poszalałam trochę w tym tygodniu i pokupowałam na allegro trochę pajacyków, body i śpiochów
i kocyk dla Groszka
nie mogłam się opanować...
u mnie ładnie, słońce ale chłodno jużKrysti, lunia79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:duphastonu też już nie biorę ponad tydzień, samopoczucie się poprawia,poszalałam trochę w tym tygodniu i pokupowałam na allegro trochę pajacyków, body i śpiochów
i kocyk dla Groszka
nie mogłam się opanować...
u mnie ładnie, słońce ale chłodno jużja na alegro tez bede kupować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 08:43