Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 4 października 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękujemy kochana :* :* :*

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunia tu jeszcze takie są zobacz :)http://www.hauck.de/collection/lozeczka-dostawki_153.1.6.html

lunia79 lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mi się też ta dostawka bardzo podoba z tym, że ja mam bardzo niskie łóżko i nie wiem jaką ona ma regulację. Kurcze wy już coś kupujecie, a ja jeszcze nic i jakoś nie mogę znaleźć czasu na zakupy żeby pojechać, bo wolałabym bez Gabi, bo wiadomo jak to z dziećmi na zakupach, no chyba, że mąż by też pojechał, ale on to na nic czasu nie ma. W każdym razie jeszcze trochę i będę musiała się wybrać, bo jakoś brzuszek mi bardziej wyskoczył w tym tyg i przydałyby się jakieś spodnie ciążowe i bluzeczki

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 4 października 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oooo Krysti te też są fajne :D

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Linia a ty robiłaś dodatkowe badania na test Pappa czy tylko NT mierzyli uciebie ,jestem ciekawa właśnie bo ty w pl mieszkasz ja w uk i tak ciekawa jestem ile za te dodatkowe z krwi się płaci w pl

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Linia a ty robiłaś dodatkowe badania na test Pappa czy tylko NT mierzyli uciebie ,jestem ciekawa właśnie bo ty w pl mieszkasz ja w uk i tak ciekawa jestem ile za te dodatkowe z krwi się płaci w pl
    Pozwolę się wtrącić :-) U mnie test Pappa 250 zł kosztuje

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunia79 wrote:
    oooo Krysti te też są fajne :D
    Zdaje mi się ze te bardziej praktyczniejsze bo dzidzia się moze gibnąc do łóżka , wiesz o co mi chodzi ale maleństwo nie powinno się przekręcić chociaż kto wie .

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 4 października 2014, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robiłam Krysti ;) Chociaż pewnie powinnam bo wiek u mnie już nie ten ;) :P

Nie wiesz w jakich cenach są te dostawne turystyczne? Bo nie mogę nigdzie znaleźć

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Pozwolę się wtrącić :-) U mnie test Pappa 250 zł kosztuje
    To tez się w Polsce cenią ,tu w Uk jest za darmo i kto chce to moze sobie zrobić ,ja zrobiłam bo gdyby coś nie tak było czy z sercem dzidzi czy co zawsze mozna zacząć leczyć juz w łonie matki ,dlatego moim zdaniem warto zrobić takie badanie bez względu na wszystko .

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunia79 wrote:

Nie wiesz w jakich cenach są te dostawne turystyczne? Bo nie mogę nigdzie znaleźć
    Zaraz zobacze lunia gdzieś ceny powinne byc.Ja przepraszam za moją ortografie 9lat w uk i język angielski tylko mało co po Polsku mówię czasem zapominam jak napisać dobrze:D

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 4 października 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Zaraz zobacze lunia gdzieś ceny powinne byc.Ja przepraszam za moją ortografie 9lat w uk i język angielski tylko mało co po Polsku mówię czasem zapominam jak napisać dobrze:D

jakoś nie razi po oczach ;) :P

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunia79 wrote:
    jakoś nie razi po oczach ;) :P
    Nie mogę Znlezc ceny trza bedzie szukać w necie :)) ale te drewniane mi się lepiej podoba.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 08:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunia a ty z kąd z polski pochodzisz :)

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 4 października 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ze świętokrzyskiego :)

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja dolnośląskie Jelenia Góra ,faceta z Nysy mam :) a w Kielcach mam pryjaciól :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 08:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Dziewczyny od rana ruch tutaj! widzę, że mamy podobne objawy, też mnie czasem brzuch kuje, pobolewa, ale zauważyłam, że głównie popołudniu i wieczorem jak się narobię w pracy w ciągu dnia...jak poleżę przechodzi, reszta w porządku,plamienia zniknęły, cycki zostały :) mam jeden większy stanik ale muszę się zaopatrzyć w ze 2 kolejne, ale tak sobie myślę, że zakupię od razu takie do karmienia...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 08:32

lunia79, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    cześć Dziewczyny od rana ruch tutaj! widzę, że mamy podobne objawy, też mnie czasem brzuch kuje, pobolewa, ale zauważyłam, że głównie popołudniu i wieczorem jak się narobię w pracy w ciągu dnia...jak poleżę przechodzi, reszta w porządku,plamienia zniknęły, cycki zostały :) mam jeden większy stanik ale muszę się zaopatrzyć w ze 2 kolejne, ale tak sobie myślę, że zakupię od razu takie do karmienia...
    U mnie plamienia tez minęły na szczęście :) ale głowa boli bo pogoda do dupy tu umnie w Szkocji deszcz leje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 08:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    duphastonu też już nie biorę ponad tydzień, samopoczucie się poprawia,poszalałam trochę w tym tygodniu i pokupowałam na allegro trochę pajacyków, body i śpiochów :D :D :D i kocyk dla Groszka :D nie mogłam się opanować...
    u mnie ładnie, słońce ale chłodno już

nick nieaktualny, lunia79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunia79 wrote:

Juz nie mów ze aż taka stara jestes:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    duphastonu też już nie biorę ponad tydzień, samopoczucie się poprawia,poszalałam trochę w tym tygodniu i pokupowałam na allegro trochę pajacyków, body i śpiochów :D :D :D i kocyk dla Groszka :D nie mogłam się opanować...
    u mnie ładnie, słońce ale chłodno już
    To super ze odstawialaś ,i samopoczucie masz dobre to najwazniejsze ,no to zes napewno ładne rzeczy po kupywala :) ja na alegro tez bede kupować :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 08:43

‹‹ 330 331 332 333 334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ