Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia wrote:My już po
naczekałam się ale warto
Dalej jesteśmy w trójpaku
I168bpm CRL 32,3mm - 10tydz+3d
II168bpm CRL 30,5mm - 10tydz+2d
Ciąża ciut starsza, wszystko na razie gra. Mój gin ma sprzęt nie najlepszy więc dużo nie widziałam ale ruszały sięi były rączki i nóżki:* dostałam tabletki na wymioty...więc może skończą się te nasze męczarnie wymiotne
Gratuluję dzisiejszych szczęśliwych wizytzazdroszczę Ci jak głupia bo bliźniaki to moje marzenie
A ja już trzeci dzień nie wymiotuję (same mdłości mi zostały) i piekę sobie ziemniaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 13:37
Ewelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaAlvi wrote:Ja chodzę od samego początku praktycznie w takim sportowym i jest boooosko
Pare razy musiałam założyć normalny i stwierdzam, że chodzenie w tym sportowym to był strzał w 10!
hihi
ja niestety mam ale taki co się w dwóch rękach mojego męża mieszczą;/ i to rozłożonych!!!dlatego juz jakiś czas temu zakupiłam sobie stanik do karmienia na porządnych fiszbinach i jest super:) jupię sobie jeszcze jeden taki sam tylko inny kolor i trzeci bezszwowy bo przymierzałam już, jest super, ładnie trzyma biust ale za dużo kasy na raz to pomyślałam że nie wydam:)
KRysti fajnie że dywanik już jest:) ja u dziecka w pokoju na panele mam zamiar położyć gruby mięciutki dywanik:)
a co do spodni ciążowych bo mi się przypomniało:) ja też mam z hm i też mi zjeżdżają!!!, mam rurki dopasowane a jednak muszę podciągać;/ a pas ma być taki wysoki bo zobaczycie jak nam brzuchy wysadzi to ten pas będzie do połowy brzucha:D
następne ciążówki kupuję w ciucholandzie:P bo za te dałam 150zł
dziś wraca mój mąż z delegacji....co tu na obiad zrobić???;/ -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:jak się ma poręczne cycuchy to można w sportowym chodzić
hihi
ja niestety mam ale taki co się w dwóch rękach mojego męża mieszczą;/ i to rozłożonych!!!dlatego juz jakiś czas temu zakupiłam sobie stanik do karmienia na porządnych fiszbinach i jest super:) jupię sobie jeszcze jeden taki sam tylko inny kolor i trzeci bezszwowy bo przymierzałam już, jest super, ładnie trzyma biust ale za dużo kasy na raz to pomyślałam że nie wydam:)
KRysti fajnie że dywanik już jest:) ja u dziecka w pokoju na panele mam zamiar położyć gruby mięciutki dywanik:)
a co do spodni ciążowych bo mi się przypomniało:) ja też mam z hm i też mi zjeżdżają!!!, mam rurki dopasowane a jednak muszę podciągać;/ a pas ma być taki wysoki bo zobaczycie jak nam brzuchy wysadzi to ten pas będzie do połowy brzucha:D
następne ciążówki kupuję w ciucholandzie:P bo za te dałam 150zł
dziś wraca mój mąż z delegacji....co tu na obiad zrobić???;/wreszcie w sypialni jak czlowiek spac będe :)Robocia dywanik fajny poluz sobie zawsze to inaczej cieplej .Chcem kupic sofe do salonu niewiem jaką najlepiej najwygodniejszą i zeby byla rozkladana do spania bo jak mama przyjedzie do mnie by miala gdzie spać ,zapewne bede chciala by przyjechala ciut przed moim porodem bo chcem by ktos z mojej ridziny tez byl przy mnie przy porodzie ,Ja tu w prywatnej klinice bede rodzic bo ten szpital niezbyt ciekawy jak dla mnie tu w tej Szkocji
patrzcie jak mi paznokcie pięknie rosną musze cis zrobic z nimi pomaliwac pięknie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddd8fa47bcc1.jpg
lunia79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no pazurki masz fajne:) ogólnie masz z nimi problem? czy teraz podczas ciąży Ci się wzmocniły???
ja mam ładną podłużną płytkę i zazwyczaj udaje mi się zapuścić mniej więcej taką długość jak TY:) nie pamiętam kiedy miałam obcięte do minimum:)
ehh powiem Ci że przymierzałam w hm wygodniejsze spodnie. ale w kolorze beżowym co mnie zbyt nie ratowało...no nic, jakoć zdzierżę te moje do końća ciąży i pewnie chwilę po porodzie ponoszę a potem sprzedam:) alb schowam do szafy:) -
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Ja mam cały dzień (od 10-11 rano do zaśnięcia)
ale wolę już to niż wymioty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 14:06
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti a czemu nie polskie imię?? Twój mąż to Polak prawda?
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Tak Polak ,wiesz Polskie imiona też piękne ale tu w Szkocji wole dla chlopca josh bo mi się strasznie to imię podoba a corce dam polskie Anna Malgorzata Po babciach :)niech będą babcie dumne juz się zastanawialiśmy kiedyś i tak zostanie zapewne .
-
Ja dam imie miedzynarodowe, takie zeby wiekszosc potrafila wymowic albo zapisac.
Na Jan jest proste i latwe do wymowienia i zapameitania. Nie chce ta nazwac dziecka, to tylko przyklad. Rozwaza, Henryka, fajnie sie skraca a po niemiecku bedzoie to Henrik i jest ogolnie znane. Mam kolege ktory sie nazwya Przemyslaw i pracuje w Niemczech, wiec sobie wobrazcie jakie ma problemy. Napewno nei chce zadnych typowo polskich liter np. Milosz odpada kompletnie bo nie dosc ze l (nie mam polskiej klawiatury sorry;) to jeszcze "sz" trudne dla wielu do wymowienia.
Nie planuje rowniez dwoch imion bo pozniej zawsze dziecko musoi obydwa pisac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 14:09
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:no pazurki masz fajne:) ogólnie masz z nimi problem? czy teraz podczas ciąży Ci się wzmocniły???
ja mam ładną podłużną płytkę i zazwyczaj udaje mi się zapuścić mniej więcej taką długość jak TY:) nie pamiętam kiedy miałam obcięte do minimum:)
ehh powiem Ci że przymierzałam w hm wygodniejsze spodnie. ale w kolorze beżowym co mnie zbyt nie ratowało...no nic, jakoć zdzierżę te moje do końća ciąży i pewnie chwilę po porodzie ponoszę a potem sprzedam:) alb schowam do szafy:) -
nick nieaktualny
-
PSOTKA u Ciebie to oczywiste bo masz męża obcokrajowca:)
kiedyś mi się podobało zagraniczne imię Tomas i Tobias.
znam jednego Tobiasa z Holandii i super gość
a ja w zimie nie wyobrażam sobie legginsów:D no chyba że do auta albo jedynie pod jakieś ciepłe spodnie:D -
Robotka1 wrote:PSOTKA u Ciebie to oczywiste bo masz męża obcokrajowca:)
kiedyś mi się podobało zagraniczne imię Tomas i Tobias.
znam jednego Tobiasa z Holandii i super gość
a ja w zimie nie wyobrażam sobie legginsów:D no chyba że do auta albo jedynie pod jakieś ciepłe spodnie:D
Nie o to chodzi. Ja wyjechalam z agranic ei tez duzo podrozuje. Moz emoje dziecko tez bedzie? Dziekuje moim rodzicom ze mnie na przyklad Malgorzata nie nazwali albo Katarzyna. i euwazam ich za brzydkie ale sa niepraktyczne. Moje imie zna prawie kazdy na swiecie i prawie kazdy potrafi je wymowic i zapisac, to naprawde wiele ulatwia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny