Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa na szczęście jeszcze żadnej tabletki nie brałam odkąd w ciazy jestem i mam nadzieje Ze nie wezmę bo czuje się super a jak mnie tam coś kuje z prawej czy z lewej to normalne dziecko rośnie wszystko sie powiększa także nie ma co panikować niech się rozciąga to naturalne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 12:01
lunia79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta dziękuję za odpowiedź
w takim razie na spokojnie będę sobie łykać jak tylko bóle zaczną mnie niepokoić
co do kwasu foliowego to ja mam go w zestawie witamin prenatalnych, dodatkowo nie brałam wcaleKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKobiety my to do końca razem będziemy ,dzieci porodzimy to i tak będziemy razem jeszcze brakuje żeby adresy po dać i kartki wysyłać sobie na wzajem. Z Pozdrowieniami i świąteczne
jednak człowiek się przyzwyczaja do ludzi z którymi ma kontakt na codzień kiedyś w pl zrobimy zlot
napewno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 12:40
lunia79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:U mnie zupa pomidorowa dziś i makaron z białym serem co do makaronu z białym serem moge dodać dodatkowo polecicie coš mi
Polecam owoce: truskawki, malinki, jagody mmm mniam... Moja zamrażalka wypełniona jest owocami uzbieranymi latem
A ja mam dziś pomysł na danie włoskie, makaron jakiś z sosikiem i kurczaczkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 13:01
Krysti lubi tę wiadomość
-
ale się rozpisałyście
Co do bólu odczuwanego nad spojeniem po bokach to na bank więzadła, im się bardziej namęczycie, tym będą bardziej odczuwalne, co do mycia okien i wieszania firanek, to ja bym odradzała, zwłaszcza to drugie, bo długo uniesione ręce do góry mogą powodować nawet napinanie się macicy. Mycie okien jeśli są nisko to ok, ale jeśli trzeba się wyciągać, żeby umyć to też lepiej powierzyć komuś innemu.
Co do zakupów i zapeszania, to ja wam powiem, że ja po dwóch poronieniach przestałam w to wierzyć, bo jak ukrywałam to, że jestem w ciąży to poroniłam, a jak od razu wszystkim rozpaplałamto wszystko ok. Wiadomo, że z ubrankami lepiej poczekać na płeć, jeśli ktoś chce znać, ale pewne rzeczy można powolutku kupować, bo uwierzcie mi, to że coś kupimy dla maluszka wcale nie oznacza, że stanie się coś złego, a wiadomo, że mnóstwo rzeczy trzeba kupić i na raz to majątek będzie.
-
nick nieaktualny