X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Wszystkiego najlepszego w dniu kobiet... :*
    A ja skurcze mierze od bo od godzinki sa, na szczescie nieregularne ale jakies częste, bo co 7, 10, 12 minut itp... Ale by był prezent na dzień kobiet ;)
    żartuje oczywiście, jeszcze nie rodzę :)

Edit.
    Przeszło w koncu, idę spać :)

I kto tu straszy?!

Baby spać bo dziś nasze święto i nie wstawać dopóki chłopy śniadanka nie przyniosą:)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!

Murraya, Gosha lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego ! Rozpieszczajmy sie dzis :)

Nadzieja84, Aguś86, KasiaKwiatek, lysinka, Murraya, Amy_, Fasia, maggie86, Gosha lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :D
    Cudnej niedzieli i nie rodzić proszę....

Nadzieja84, Aguś86, KasiaKwiatek, lysinka, Murraya, Amy_, Fasia, maggie86, Gosha lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam jakiś zły humor dzis :D powstrzymuje sie żeby gromami nie rzucać bo maż dobry :p śniadanie zrobił i miły. Hormony :p Gdzie jest Amy??

• Lali Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry :)
    Hwesta snilo mi sie, ze weszlam w nocy na forum a Ty pisalas, ze masz skurcze co 4 minuty :D!!!!!

Amy_, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali uuuuu, u mnie cisza, brzuch nawet nie boli :p

• Jaga Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słoneczka
    Wstałam o 6 wchodze na forum widzę wpis , że Gosha o 4 coś pisała i pierwsza myśl: O kurcze Gosha rodzi:D Dobrze , że jednak jeszcze nie :)

Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta. Mążz synem śpi a ja się zabieram za śniadanie.

Fasia to masz kolorowo tam u Siebie. Współczuje.

Amy_, Gosha lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do 16ego sie rozkreci ;)
    Amy moglaby dac znac, ze jeszcze nie rodzi :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali no, za tydzień idziemy w niedziele na imieniny i po nich moge rodzic ;)

Lali lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki :)
    Przyjemnego dnia kobiet :) Naręczy kwiatów i dobrego jedzonka :P
    Mój mąż wczoraj obiecał, że zrobi sushi (oczywiście bez surowej ryby ;) ). Nie wiem jak mu wyjdzie, bo to ja zawsze robiłam, ale liczą się chęci ;)
    Ja też dziś od 2 do 4 nie spałam, bo młody mi wkręcał głowę w pęcherz. Strasznie bolało i piekło :/ Gosha mam nadzieję, że wszystko już u Ciebie dobrze.
    Amy gdzie jesteś?
    Nie byłoby fajnie dziś urodzić. To dzień na przyjemności, a nie na ból :P

Amy_, Gosha lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, wszystkiego naj z okazji dnia kobiet.
    Wczoraj pisałyście o rejestracji dzieci. Nie wiem jak w innych miastach ale u nas w Łodzi zmieniło się w tym roku i sama rejestracja jest bezpłatna wraz z jednym egzemplarzem aktu urodzenia a za dodatkowe odpisy płaci się 24zł.
    Miłej niedzieli życzę kochane.

Lali, KasiaKwiatek, Murraya, Amy_, mantissa, maggie86 lubią tę wiadomość

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Brzuchatkom. Najlepszego z okazji dnia kobiet, dla tych co noszą dziewuszki nawet podwójne :-D

Ja sobie pospałam z dwoma przerwami na siku, rano dalej delikatnie mnie czyści... :-P poza tym cisza

Zaczęłam 35 tydzień, jest ok, jeszcze 3 i ciąża donoszona :-D

Edit... Weszłam na wagę... +16,5kg :-P :-P :-P... Mam nadzieję, że przez ten miesiąc nie dobiję do 20 :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 08:27

hwesta, lysinka, Murraya, weronika86, Amy_, Fasia, liloe, Justinka, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 56 na wadze, czyli +9 kg, Max 12 zakładam, ale jak urodzę za tydzień to bedzie moze i +10. Amy chyba rodzi ze nie pisze :p
    A wogole dzis ide na kaczkę z buraczkami, w środę przychodzi pani od pazurów i musza jeszcze przyjść sukienki i w niedziele imieniny zaliczam i jestem gotowa :D torby spakowane , fotel kupiony, nic tylko rodzic i karmić :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 08:37

KasiaKwiatek, Aguś86, Murraya, lysinka, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhh no ja w pierwszej ciąży miałam +9.5kg...do końca byłam aktywna, latałam na uczelnię :-D w drugiej +12.5 i w 8 miesiącu jeszcze sobie grałam w siatkówkę, pojechaliśmy na 2tyg nad morze :-D
    Teraz jest już inaczej :-) ale cieszę, że chociaż jak w poprzednich ominęły mnie wymioty, zgaga, puchnięcia itp
    Znaczy stopy i dłonie mi spuchly dziś po spaniu, ale nie bardzo

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie byłam aktywna przez ta szyjkę skracajaca sie , cała ciąże leżałam. Wczoraj trochę wstałam, posprzątałam i masakra! Bol pleców był ogromny, będę miała dużo pracy po ciazy jeśli chodzi o wzmocnienie mięśni bo mam galaretę zamiast mięśni :p a jak założę szpilki to chyba zakwasow dostanę, a zaznaczam ze nosiłam takie 10-12 cm na codzień, a teraz od lipca w sumie latam w płaskich, lub Max 5-6 cm. Ale za to jakie stopy mam ładne nie uciskane i obciążane w szpilkach! Jak niemowlak :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 08:47

KasiaKwiatek, Lali lubią tę wiadomość

• lysinka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobietki :)

Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta :) Dzisiaj nie rodzimy, tylko dajemy się rozpieszczać :)

Obudziło mnie dzisiaj piękne słoneczko :) piękny dzień się zapowiada :)

Kasia gratki kolejnego tygodnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 08:53

KasiaKwiatek, Amy_, Murraya, maggie86 lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:42

Aguś86, natt, KasiaKwiatek, Nadzieja84, hwesta, iwonka1077, Amy_, Murraya, Fasia, liloe, Bambi85, mantissa, maggie86, Justinka, Gosha lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal + 10 kg. Tyle, że startowałam z wagą Hwesty, którą ona ma teraz :P Poprzednio +8 kg, ale jak wyszłam ze szpitala po 3 dniach to zostało z tego +3, 5 kg, co zniknęło przy karmieniu w 2 miesiące :) Oby było podobnie :)

Mf spełnienia marzeń i lekkiego porodu Ty bezduszna córko co mamie ból sprawiłaś w taki dzień :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 08:57

hwesta lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MF podwójne najlepszego :) dobrze, że sąsiadka była blisko i wszystko dobrze się skończyło

Lali lubi tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry i najlepszego z okazji urodzin MF i wszystkim w dniu naszego swieta;)

Od wczoraj mnie cmi w dole brzucha ale nie co ileś min tylko stale i nie jest to bardzo bolesne ale jednak nieprzyjemne jak taki tępy bol zęba co spokoju nie daje:/ i niby mi sie chce na kibelek a bezowocnie.. Któraś to zna?

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
‹‹ 3355 3356 3357 3358 3359 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ