Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha wrote:Wszystkiego najlepszego w dniu kobiet... :*
A ja skurcze mierze od bo od godzinki sa, na szczescie nieregularne ale jakies częste, bo co 7, 10, 12 minut itp... Ale by był prezent na dzień kobiet
żartuje oczywiście, jeszcze nie rodzę
Edit.
Przeszło w koncu, idę spać
I kto tu straszy?!
Baby spać bo dziś nasze święto i nie wstawać dopóki chłopy śniadanka nie przyniosą
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!Murraya, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej słoneczka
Wstałam o 6 wchodze na forum widzę wpis , że Gosha o 4 coś pisała i pierwsza myśl: O kurcze Gosha rodzi:D Dobrze , że jednak jeszcze nie
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta. Mążz synem śpi a ja się zabieram za śniadanie.
Fasia to masz kolorowo tam u Siebie. Współczuje.Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć kobietki
Przyjemnego dnia kobietNaręczy kwiatów i dobrego jedzonka
Mój mąż wczoraj obiecał, że zrobi sushi (oczywiście bez surowej ryby). Nie wiem jak mu wyjdzie, bo to ja zawsze robiłam, ale liczą się chęci
Ja też dziś od 2 do 4 nie spałam, bo młody mi wkręcał głowę w pęcherz. Strasznie bolało i piekłoGosha mam nadzieję, że wszystko już u Ciebie dobrze.
Amy gdzie jesteś?
Nie byłoby fajnie dziś urodzić. To dzień na przyjemności, a nie na bólAmy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, wszystkiego naj z okazji dnia kobiet.
Wczoraj pisałyście o rejestracji dzieci. Nie wiem jak w innych miastach ale u nas w Łodzi zmieniło się w tym roku i sama rejestracja jest bezpłatna wraz z jednym egzemplarzem aktu urodzenia a za dodatkowe odpisy płaci się 24zł.
Miłej niedzieli życzę kochane.Lali, KasiaKwiatek, Murraya, Amy_, mantissa, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Brzuchatkom. Najlepszego z okazji dnia kobiet, dla tych co noszą dziewuszki nawet podwójne
Ja sobie pospałam z dwoma przerwami na siku, rano dalej delikatnie mnie czyści...poza tym cisza
Zaczęłam 35 tydzień, jest ok, jeszcze 3 i ciąża donoszona
Edit... Weszłam na wagę... +16,5kg... Mam nadzieję, że przez ten miesiąc nie dobiję do 20
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 08:27
hwesta, lysinka, Murraya, weronika86, Amy_, Fasia, liloe, Justinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam 56 na wadze, czyli +9 kg, Max 12 zakładam, ale jak urodzę za tydzień to bedzie moze i +10. Amy chyba rodzi ze nie pisze :p
A wogole dzis ide na kaczkę z buraczkami, w środę przychodzi pani od pazurów i musza jeszcze przyjść sukienki i w niedziele imieniny zaliczam i jestem gotowatorby spakowane , fotel kupiony, nic tylko rodzic i karmić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 08:37
KasiaKwiatek, Aguś86, Murraya, lysinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEhhh no ja w pierwszej ciąży miałam +9.5kg...do końca byłam aktywna, latałam na uczelnię
w drugiej +12.5 i w 8 miesiącu jeszcze sobie grałam w siatkówkę, pojechaliśmy na 2tyg nad morze
Teraz jest już inaczejale cieszę, że chociaż jak w poprzednich ominęły mnie wymioty, zgaga, puchnięcia itp
Znaczy stopy i dłonie mi spuchly dziś po spaniu, ale nie bardzo -
nick nieaktualnyJa nie byłam aktywna przez ta szyjkę skracajaca sie , cała ciąże leżałam. Wczoraj trochę wstałam, posprzątałam i masakra! Bol pleców był ogromny, będę miała dużo pracy po ciazy jeśli chodzi o wzmocnienie mięśni bo mam galaretę zamiast mięśni :p a jak założę szpilki to chyba zakwasow dostanę, a zaznaczam ze nosiłam takie 10-12 cm na codzień, a teraz od lipca w sumie latam w płaskich, lub Max 5-6 cm. Ale za to jakie stopy mam ładne nie uciskane i obciążane w szpilkach! Jak niemowlak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 08:47
KasiaKwiatek, Lali lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kobietki
Wszystkiego najlepszego z okazji naszego świętaDzisiaj nie rodzimy, tylko dajemy się rozpieszczać
Obudziło mnie dzisiaj piękne słoneczkopiękny dzień się zapowiada
Kasia gratki kolejnego tygodniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 08:53
KasiaKwiatek, Amy_, Murraya, maggie86 lubią tę wiadomość
-
A ja nadal + 10 kg. Tyle, że startowałam z wagą Hwesty, którą ona ma teraz
Poprzednio +8 kg, ale jak wyszłam ze szpitala po 3 dniach to zostało z tego +3, 5 kg, co zniknęło przy karmieniu w 2 miesiące
Oby było podobnie
Mf spełnienia marzeń i lekkiego porodu Ty bezduszna córko co mamie ból sprawiłaś w taki dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 08:57
hwesta lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry i najlepszego z okazji urodzin MF i wszystkim w dniu naszego swieta;)
Od wczoraj mnie cmi w dole brzucha ale nie co ileś min tylko stale i nie jest to bardzo bolesne ale jednak nieprzyjemne jak taki tępy bol zęba co spokoju nie daje:/ i niby mi sie chce na kibelek a bezowocnie.. Któraś to zna?