Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jak na zjdęciu so szare sciany to ja kurwa nie wiem
rozowa farba jak hóy!
a buty różowe no cudaśne!
ja bym z tego różu ocipiałaBóg jednak wiedział co robi dając mi syna bo bym dziecko pokarała i nic różowego by nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 09:30
weronika86, mantissa lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:jak na zjdęciu so szare sciany to ja kurwa nie wiem
rozowa farba jak hóy!
a buty różowe no cudaśne!
ja bym z tego różu ocipiałaBóg jednak wiedział że co robi dając mi syna bo bym dziecko pokarała i nic różowego by nie było
Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też dostałam kapcie zrobione na drutach dla małego od koleżanki z pracy. Co prawda nie tak stylowe jak kapciuchy dla Sarki ale jak dla mnie śmierdzą taką ruską stylówka z bazarku. W sumie ta koleżanka z Rosji więc czemu ja się dziwię?!
weronika86, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
natt wrote:Ja też dostałam kapcie zrobione na drutach dla małego od koleżanki z pracy. Co prawda nie tak stylowe jak kapciuchy dla Sarki ale jak dla mnie śmierdzą taką ruską stylówka z bazarku. W sumie ta koleżanka z Rosji więc czemu ja się dziwię?!
ja tez mam kilku przyjaciol z rosji..kilka tradycyjnych prezentow od nich..bardzo podoba mi sie rosyjska kultura..mojego meza znajoma nazywa Saszka heheheh
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:jak pomalujesz to wrzucisz ja ci powiem czy róż czy nie róż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 09:36
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Amy pierdolisz roz jest ladny
niektore to by tylko dzieciakow w tych szarosciach chowaly
ale nie róż... jak widzę całe różowe córeczki w różowych wózeczkcxh przykryte różowymi kocykami to mi się na rzyg zbiegaFasia, liloe lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Weronika ale mega papucie
mi też się skojarzyły z ukwiałami z rafy koralowej
ewentualnie różowe jeżozwierze
A mi z tych Twoich zdjęć też róże i fiolety bijąale jak mówisz że szary to wierzę
A mnie też ćmi brzuch...wzięłam nospę...3 raz w tej ciąży
bedzie rozzreszta nie roz tylko FUCHSIA
bije rozem bo same rozowe dodatki wrzucilam w zdjeciach
ma byc dziewczeco... a nie trupio szaro
Amy_, KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:szarościach?? boże jest tyle ciekawych kolorów
ale nie róż... jak widzę całe różowe córeczki w różowych wózeczkcxh przykryte różowymi kocykami to mi się na rzyg zbiegaAmy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość