Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
jak na zjdęciu so szare sciany to ja kurwa nie wiem
rozowa farba jak hóy!
a buty różowe no cudaśne!
ja bym z tego różu ocipiała
Bóg jednak wiedział co robi dając mi syna bo bym dziecko pokarała i nic różowego by nie było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 09:30
weronika86, mantissa lubią tę wiadomość
-
ja tez nie lubie rozu ale musialabym mega duzo kasy wydac na inne dodatki..wszystko prawie jest w odcieniach rozu...w innych kolorach musialabym wszystkoz neta zamawiac...ten kolor na scianie ma byc tego samego odcienia jak misiek..taki szaro srebrny..chce dolozyc jeszce zolte dodatki...rozowe beda tylko...2 kosze na pieluszki, karnisz, lampki...i kilka ciuszkowAmy_ wrote:jak na zjdęciu so szare sciany to ja kurwa nie wiem
rozowa farba jak hóy!
a buty różowe no cudaśne!
ja bym z tego różu ocipiała
Bóg jednak wiedział że co robi dając mi syna bo bym dziecko pokarała i nic różowego by nie było 
Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też dostałam kapcie zrobione na drutach dla małego od koleżanki z pracy. Co prawda nie tak stylowe jak kapciuchy dla Sarki ale jak dla mnie śmierdzą taką ruską stylówka z bazarku. W sumie ta koleżanka z Rosji więc czemu ja się dziwię?!

weronika86, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
no ale jesli ma to podmuch tradycji..kolezanka z rosji to pamiatka super..ale to co sarka dostala nie ma zadnych rozsadnych podstawnatt wrote:Ja też dostałam kapcie zrobione na drutach dla małego od koleżanki z pracy. Co prawda nie tak stylowe jak kapciuchy dla Sarki ale jak dla mnie śmierdzą taką ruską stylówka z bazarku. W sumie ta koleżanka z Rosji więc czemu ja się dziwię?!

ja tez mam kilku przyjaciol z rosji..kilka tradycyjnych prezentow od nich..bardzo podoba mi sie rosyjska kultura..mojego meza znajoma nazywa Saszka heheheh
-
nick nieaktualny
-
no i gitara ale ty teraz to pwnie mendo po zlosci powiesz ze to roz nawet jak sciany na czarno zrobieAmy_ wrote:jak pomalujesz to wrzucisz ja ci powiem czy róż czy nie róż

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 09:36
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
szarościach?? boże jest tyle ciekawych kolorówLali wrote:Amy pierdolisz roz jest ladny
niektore to by tylko dzieciakow w tych szarosciach chowaly 

ale nie róż... jak widzę całe różowe córeczki w różowych wózeczkcxh przykryte różowymi kocykami to mi się na rzyg zbiega
Fasia, liloe lubią tę wiadomość
-
a spadajcie z tym rozemKasiaKwiatek wrote:Weronika ale mega papucie
mi też się skojarzyły z ukwiałami z rafy koralowej
ewentualnie różowe jeżozwierze 
A mi z tych Twoich zdjęć też róże i fiolety biją
ale jak mówisz że szary to wierzę
A mnie też ćmi brzuch...wzięłam nospę...3 raz w tej ciąży
bedzie roz
zreszta nie roz tylko FUCHSIA
bije rozem bo same rozowe dodatki wrzucilam w zdjeciach
ma byc dziewczeco... a nie trupio szaro
Amy_, KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość
-
no ale ja nie mam wszystkiegow rozu! wozek szary..kocyki zolte...ale naprawde ominac roz teraz jest mega ciezko..a do szarych rzeczy..lawenda bardzo aldnie pasujeAmy_ wrote:szarościach?? boże jest tyle ciekawych kolorów

ale nie róż... jak widzę całe różowe córeczki w różowych wózeczkcxh przykryte różowymi kocykami to mi się na rzyg zbiega
Amy_, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

ale na zdjeciu faktycznie tak wyglada..moglam wybrac inny dla przykladu 

kolejna powtórka z rozrywki. Można 1.5 roku szukać lokum i być tak wybredno wrednym? można...