Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
trupio szaro?
może być róż, ale kurwa rózowe ściany to mocne przegięcie
róż jako DODATEK spoko ale pokoj z rozowatmi scianami rozowymi lampkamia rozowym karniszem i rozowa poscielą to tragedia
ubieszesz SArze buty i ci dziecko zginie bo się z tłem zleje
KasiaKwiatek, liloe, maggie86, Nadzieja84, Gosha lubią tę wiadomość
-
amy nie odzywam sie do ciebie! co za uparta baba! sciany beda szare!!! kurwa zaraz wrzuce palete bo jak rolnikowi trzeba tlumaczyc naszej amy...Amy_ wrote:trupio szaro?
może być róż, ale kurwa rózowe ściany to mocne przegięcie
róż jako DODATEK spoko ale pokoj z rozowatmi scianami rozowymi lampkamia rozowym karniszem i rozowa poscielą to tragedia
ubieszesz SArze buty i ci dziecko zginie bo się z tłem zleje 
-
To so jakies skrajnosciAmy_ wrote:szarościach?? boże jest tyle ciekawych kolorów

ale nie róż... jak widzę całe różowe córeczki w różowych wózeczkcxh przykryte różowymi kocykami to mi się na rzyg zbiega
! Rozowo szary pokoj jest spoko
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Kasia - gratulacje z okazji nowego tygodnia, i dla pozostałych laskek równie!
Zawsze zapominam: DziN dybry!
Mój M. też śpi, wczoraj była u nas imprezka - spontan totalny! Przyjechali do nas znajomi ze swoim barkiem , no i na szybko zrobiłam pizze i lekką sałatkę. Uwielbiam takie spotkanko, bo nie musiałam w domu wcześniej nic robić a tak to mi jeszcze pomogli
U mnie syn i mąż ma urodziny w kwietniu , jak dojdzie Jacek to będzie miesiąc trzeźwości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 09:45
weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
mi tez sie swinki podobaja hahha ja nawet kurczaczka w domu przez 2 tygodnie ukrywalam za lozkiem..na targu za zlotowke kupilam hahha cipek mial na imieAmy_ wrote:jak rolnikowi?
ja świnie małe na oczy widziałąm dwa razy
i raz nawet miałąm takiego małęgo 2 dniowego kwika na ręcach
mało brakowało i bym go przemyciła do domu

Amy_, KasiaKwiatek, Fasia, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDawaj paletę Wera
ale szare ściany z miskami spoko... Moje babki jak były małe miały wspólny pokój, kolory...żółto-różowy przydzielony takim pasem naklejanym z miskami a sufit był niebieski z białymi chmurami
jeb..lo po oczach
ale 12 lat temu inna moda
Amy_, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:mi tez sie swinki podobaja hahha ja nawet kurczaczka w domu przez 2 tygodnie ukrywalam za lozkiem..na targu za zlotowke kupilam hahha cipek mial na imie

haahahahahah też mialam zamiar kupić kurczątko ale mój kot by je zjadł na śniadanie
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMurraya u mnie też wczoraj znajomi wpadli, odezwali się o 17 i o 18.30 byli z wiskaczem
też nic nie musiałam robić. Zrypana po wizycie w Ikei, myjni samochodowej siedziałam w moim cudownym fotelu pello i piłam karmi
weronika86, Murraya lubią tę wiadomość