Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jakbym rodziłą już bym dawno darła ryja
najlepszego z okazji dnia kobiet babki!
moje weekendy na forum są w kiepskiej formie, wybaczcie, dzisiaj tez mnie nie będzie :*
Aguś86, natt, KasiaKwiatek, iwonka1077, Murraya, hwesta, Fasia, liloe, maggie86, Gosha lubią tę wiadomość
-
Mf najlepszego kochana!!!!! kasia kwiatek gratulacje 35 tygodnia!!!!
Murraya wybieram sobie MODELA z drugiego zdjecia..drugi gosciu od lewej..dawaj go!!!!!!!!!! hehhe
moj zydek glupi twierdzi ze dzien kobiet to swieto wymyslone przez stalina i on go nie obchodzi.....mam focha
ale o 12 jedziemy po farby i wszytskie budowalne pierdoly co nam potrzebne do zaczecia remontu pokojudla mnie wystarczy
a na scianach chcemy takiego misia..tylko na dwoch scianach na przeciwko siebie...
do tego taki kolorek sciany :
takie lampki :
takie zaslonki :
karnisz :
aha i wrzucam obiecane zdjecie kapcioszkow ktore dostalam dla sary..kurwa nie ubiore tego dzieckuwykorzystam na gwiazdke
hehhe
zdjec kotkom nie udalo mi sie zrobic..piszcza i ruszaja sie niemilosiernie a moj mezu jeszcze spi..u nas dopiero 8 rano
lysinka, KasiaKwiatek, Murraya, hwesta, Lali, Aguś86, Jaga, Fasia, mantissa, Rudzia, maggie86, Nadzieja84, mimka84, Justinka, misia83 lubią tę wiadomość
-
NY wrote:Dzien dobry i najlepszego z okazji urodzin MF i wszystkim w dniu naszego swieta;)
Od wczoraj mnie cmi w dole brzucha ale nie co ileś min tylko stale i nie jest to bardzo bolesne ale jednak nieprzyjemne jak taki tępy bol zęba co spokoju nie daje:/ i niby mi sie chce na kibelek a bezowocnie.. Któraś to zna? -
nick nieaktualny
-
lysinka wrote:Weronika jak skończycie pokoik musisz zrobić zdjęcia, zapowiada się super
Buciki szalenie stylowewyglądają jak koralowce
nie wytrzymam bez pochwalenia sie
strasznie sie ciesze ze cos robimy juz
koralowce hehehehe dobre...nie ubiore tego dziecku za nic w swiecie hehehhee. i do tego sa duze..pewnie u noworodka do kolan by siegaly hle hle hlelysinka lubi tę wiadomość
-
natt wrote:Weronika pokój na pewno będzie boski!
A buciki... No cóż... Po chooju fest!
Eh dzień kobiet, idę zrobić sobie śniadanie bo mój niedźwiedź nadal chrapie i chyba umrę z głodu zanim on mi je zrobi.moj kurak tez spi
natt lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:mf wszystkiego najlepszego!!
maggie tobie również spóźnione sto lat!
ale w marcu urodzin, nie mogłyście se wybrać innego miesiąca?Amy_ lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:mnostwo i w kwietniu tez...blisko daty poczecia...dziwne nie? moja mama tez jest z kwietnia dokladnie z 6ego a ja z 16ego..mala ma termin na 8ego..musi cos w tym byc
ja takiej daty nie planowałąm
ale moja mama czarownica powiedziała jak płakałam po poronieniu bo mówiłam - aaa tak chciałam urodzić dziecko marcinowi w urodziny!!! bo taki miałam z Olką termin... a mama na to - nie płacz, drugie urodzisz w swoje... to szlochałąm i mówilam - ja nie chce w swoje!! chciałąm w jego...
no i na złośc wyszło że prawie w swojeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 09:26
-
Amy_ wrote:werka różowy pokoj?
oszalałaś babo! weź zrób szary z różowymi dodatkami
Kwiatek gratuluję nowego tygodnia i wszystkim ktore zaczynajO3 tygodnie i możesz rodzic!
tak dziwnie ten kolor wyszedl na zdjeciu
on wchodzi w taki szary kolor wlasnie, zaslony szare, dywan szary i misiek na scianie szary...z rozowych to te dodatki tylko...segregatorek na przebiraku tez szary, wanienka tez