Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kuzwa od paru dni mala to istny szogun jest mega nadaktywna apowinna juz byc mniej..normalnie az mnie te kopy to przodu pchaja
caly brzuch lata..nawet pies sie na mnie dziwnie patrze i dziwnie glowe obraca na boki
KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość
-
no ale jakby nie forum to maz by sie nigdy nie zgodzil na nastepne dziecko hehehe zatrulabym mu zycie ciazowym sprawamiKasiaKwiatek wrote:Natt widziałam właśnie
no i co ja mam z Wami zrobić, co se termin i stronę wybiorę to muszę przesuwać bo kuźwa coraz więcej gadamy 
i skurczami i rodzniem raz na dzien
hehhe
KasiaKwiatek, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój synek już tak często nie kopie, czasem tylko podskoczy albo wstrząs taki robi, no i czkawki. Teraz gorsze te wypinania, tak czasem napiera na zebra, płuca albo pęcherz i szyjkę, że nie wiem za co się łapać
no i gmera rączkami i nóżkami. Samochodem już mi się ciężej jeździ bo akurat wtedy Mikiemu nie spodoba się pozycja i protestuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 10:15
-
nick nieaktualnyHej
witam się po całkiem niezłej nocy, tylko 4 razy sikundo i z 8 obrotów z boku na bok 
Jak to majówki skomentowały: kwietniówki piszą na akord, a nie liczy się ilość a jakość.
Wera ten wklejony odcień za ciemny, nora będzie, pójdźcie w jaśniejszą szarość szczególnie, że to taki łazienkowy metraż. Misio super, karnisz kompletnie nie mój styl. Przy jasnej szarości na ścianach powinno wyglądać ładnie, I wcale Ci nie wierzę, że nie lubisz różu
KasiaKwiatek, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mf, sto lat! I żeby twoje dziecię ci takiej niespodzianki nie zrobiło.
i dla ciebie również Maggie. 
Wercia, co za kapciochy, umarlam.
Bardzo mi się pomysł wielkiego micha na ścianie podoba i reszta wystroju też. Zarówno lawenda jak i szary. Ale ten ostatni probnik za ciemny troszkę chyba.
Maly dalej wazy 2590, czyli od trzech dni nie przytyl ale też nie schudl.
za to bilirubina spadła z 15 na 8. I dziś ki go raczej przywiozą, z lampą albo juz bez, zależnie od decyzji lekarki.
W końcu będę mogła normalne zdjęcie zrobic.
weronika86, Murraya, lysinka, natt, KasiaKwiatek, liloe, Aguś86, Lali, MartaAlvi, Rudzia, Fasia, maggie86, Agusiek89, Justinka, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
liloe spadaj
z ciekawosci przejrzalam moja szafe..nie mam dla siebie nic w rozu ani w zieleni
ale nie zaprzecze ze ten jasny roz wyglada slicznie do rozowego niemowlaczka
hehhe
wezme jasniejszy..wlasnie chodzi o to ze przy takim metrazu o przesade bardzo bardzo latwo.
liloe lubi tę wiadomość
-
ja juz rosolek nastawilamMurraya wrote:Czas na śniadanie, no i ładny dzień się zapowiada...
Jeszcze raz NAJLEPSZEGO!!!
jakos nie mam ochoty na sniadanie ale od wczoraj rana chyba z 8l wody wypilam..masakra jaks..non stop pije
Murraya lubi tę wiadomość
-
manti super ze spada mu bilurbina..to jeszcze ze 2 dni i do domciu co? mowia cos o wyjsciu? i dawaj zdjecie!mantissa wrote:Mf, sto lat! I żeby twoje dziecię ci takiej niespodzianki nie zrobiło.
i dla ciebie również Maggie. 
Wercia, co za kapciochy, umarlam.
Bardzo mi się pomysł wielkiego micha na ścianie podoba i reszta wystroju też. Zarówno lawenda jak i szary. Ale ten ostatni probnik za ciemny troszkę chyba.
Maly dalej wazy 2590, czyli od trzech dni nie przytyl ale też nie schudl.
za to bilirubina spadła z 15 na 8. I dziś ki go raczej przywiozą, z lampą albo juz bez, zależnie od decyzji lekarki.
W końcu będę mogła normalne zdjęcie zrobic. 

edit: ja wazylam 2600 jak sie urodzilam w terminie wiec naprawde sliczna waga!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 10:43
mantissa lubi tę wiadomość

szkoda ze nie ma swieczek o zapachu piwa