Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mantissa super, że bilirubina spadła
niedługo będziecie w domku, jak tak dalej pójdzie; teraz Julinek powinien zacząć przybierać
Weronika mi się bardzo podoba połączenie janoszarego z fioletem i różem
Ja nie zamierzam kupować Tosi różowych ubranek, bo o to i tak zadbają gościeweronika86, mantissa lubią tę wiadomość
-
Zgadzam sie, ze do malego pomieszczenia to jasny kolor, najlepszy bylby z mieszalnika bo wtedy bedzie taki jak sobie wymarzysz, te gotowe kolory czesto sa inne na obrazku i na zywo.
Wypilam kawe a oczy mi sie zamykajajedziemy za chwile na zakupy i dzis Maz robi nam obiad
-
Cześć Dziewczyny,
wpadłam zobaczyć co się tu wyrabia i sprawdzić czy są nowe foteczki naszych Maluszków
Widzę, Mantissa, że dzisiaj Julek zostanie sfotografowany, zatem ciocia Marta czeka na zdjęcia
Angela chyba też nie wrzucała żadnych nowych, chyba, że mi umknęło
No i Ida koniecznie musi się nam pochwalić Frankiem!!
Miłego Dnia Dziołszki, oby nasi panowie ładnie sie dziś nami zajęlimaggie86, Murraya, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny nie odzywalam sie ,bo mialam totalnego doła. W piatek wyszlam ze szpitala 15mg bialka w moczu ,crp 1,2 antybiotykiem jedna dawka zbili do 0,9 (0,5 norma) no i cisnienie zbili do normalnego Dopegytem. Proby watrobowe prawidlowe bilurbina tez takze cholestaza wykluczona. Wypuscili bez konkretnych wskazan nie wiem co robic nic.Zobaczymy co lekarka we wtorek na to powie. Usg mialam przeplywy dobre dzidzia cala ,ktg dobre. Wazy 2400gram
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2015, 22:40
-
Werka nadchodzilam i zniknęłam
mąż zrobił jajecznice wiec nie zdążyłam się odezwać
Mantissa super, że u Julka lepiej no i czekamy na zdjęcia
Werka jako szary kolor super wygląda w połączeniu z różowym koloremmaggie86, weronika86, Murraya, mantissa lubią tę wiadomość
-
MłodaDama ja nie przywiązuje się jakoś zbytnio do pomiarów z usg jeśli chodzi o wagę. Ja się urodzilam w terminie, a ważyłam 2680g. Byłam po prostu malutka. Nie wszystkie dzieci muszą ważyć po 4 kg przy porodzie. Będzie łatwiej je wypchnac
Aguś86, KasiaKwiatek, weronika86, natt lubią tę wiadomość
-
Najważniejsze Młoda Damo, żeby dzidzia zdrowa była. Skoro wypuścili Cie to chyba aż tak źle nie jest. Po prostu uważaj na siebie i w razie niepokojących objawów kontaktuj się z lekarzem czy też jedz do szpitala. Waga się nie przejmuj. Jak Ci nie powiedzieli, że cos jest nie tak to pewnie jest ok. Dzieci rodzą się różne w zależności od m.in. skłonności genetycznych, no a poza tym usg też lubi przeklamywać o czym już nie raz pisaliśmy. Głowa do góry! Musi być dobrze
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-