Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej... przywitam się i spadam bo mam fatalny dzień...

Niespodzianka Baby Shower jednak była wczoraj, wszytsko super, dostaliśmy dla chłopców leżaczki/bujaczki które chciałam...
A dzisij niestety od samego rana wymiotuję
Miałam jechac z mężem na obiad nad zalew bo mi Hwesta smaka narobiła na kaczkę z burakami a tu dupa leżę i zdycham 
Gratuluję przy okazji nowych tygodni, świętującym życzę sto lat! :*
Wybaczcie ze tylko tyle ale na prawdę nie daję rady... zresztą ostatnio napisałam kiedy rodzę (tzn na kiedy mam przekonać gin na cc) a i tak żadna nie zauważyła więc szkoda mojego wysiłku dzisiaj
Do później - jak zacznę żyć
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zazwyczaj robi się trochę wcześniej z blizniakami, ale czesto gdy nic sie nie dzieje czekają przynajmniej do 36-37 tygodnia. Moja kolezanka rok temu miala w polowie 34, ale to tylko dlatego, ze miala blizniaki jednojajowe jednoowodniowe, ktore zdarzaja się niezwykle rzadko i taka ciąża jest obarczona bardzo wysokim ryzykiem. Najwyzszym wsrod wszystkich opcji ciąż blizniaczych. Na szczescie dziewczynki dobrze to zniosly i po 3, 5 tygodniach byly juz w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 15:26
-
mantissa wrote:Dziewczyny, tragedia! Od porodu zrzuciłam tylko 4 kg.
Przez tydzien! Jednak podwójne porcje śniadan to.przesada. Ale co ja poradzę, że ciągle mnie ssie.
Jeszcze 6!
Ewelcia, jutro będzie lepszy dzień.
Trzymaj się. 
W tydzień 4kg chyba nie tak złe .... Ja sie nie znam ale jak tak 4 w tydzień bedą mi zlatywać to sie cieszę
)
Podobno karmiąca mamusia zrzuci te nadrobione kg i ja sie tego trzymam
Mam juz 21kg na plusie
((
Pozdrawiam piernikowa mamę ;;;
)) druga piernikowa mama
)
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:No wazy 3300
w 35 tyg
do ponad 4 kg dojdzie cizes po ojcu mowią ze duzy bo moj R jest chlop jak Dąb 
Krysti 4kg ciagle możesz urodzić naturalnie w UK...ostatnio kolezanka rodziła 5kg i wtedy cesarka (cukrzyce ma)... Ale nie słyszałam zeby dawali 4kg na CC...
Krysti lubi tę wiadomość
-
lwica szkocja ma troszke inne zasady niz sama anglia...wiele rzeczy krysti miala inaczej niz ja w west yorkshire..aaaa krysti masz wizyte health visitor? lwica ja ci oisalam ze mam miec 13 ego ale chyba zadzwonie przesunac bo moj nie bedzie mogl byc a chcemy byc razem i tez na liscie jest wymagane aby byli ooboje rodzicow a my nie damy rady..12 ego kolk 21.00 bedzie z tesciowa w domu i rano ja zawozi z rzeczami do tescia a wizyta jest na 10.30 do 12.30..pisze ze mozna przesunac..trz bedziemy mieli rozpierdziel po remoncie, zaczynamy od jutra poludnia..nie chce zeby sobie cos nie tak pomyslaly ze ja sama i jeszcze na takim syfieLwica wrote:Krysti 4kg ciagle możesz urodzić naturalnie w UK...ostatnio kolezanka rodziła 5kg i wtedy cesarka (cukrzyce ma)... Ale nie słyszałam zeby dawali 4kg na CC...
Lwica, Krysti lubią tę wiadomość
-
U nas tez chciała widzieć nas 2 ale mez moj ma tylko 21dni wolnego i woli spędzić z dzidziusiem niz z jakaś baba, która ja znam zreszta -bo ja pracuje w tym samym budynku co health VIsitors:)
Do mnie przychodzi 18goWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 17:15
-
lwica a wiesz moze czy one sorawdzaja pokoik? bo jesli tylko do gadania to ok przyjme je ale jesli chca cosmsprawdzac to nie chce ich wprowadzac do takiegonsyfu..pokoik skonczymy w czwartek wieczorem..bede miala kilka hr do igarniecia a jest mi juz ciezko po schodach w dol i w gore latac
-
Hahaha teraz poruszenie z moim terminem:-D Luz toż to żart był. Wiem że czasem czyta się wybiórczo bo nie wszystko z tego szybko posuwającego watku da się spamietac. Sama sobie wymyślilam tą datę i teraz tylko pogadać z ginem we wtorek. U mnie jest to bardzo realna data bo cciążę trzeba rozwiązać pomiędzy 35 a 37 tyg. Myślę ze mojemu gin to będzie na rękę bo nie chce czekac az porod zznacznie sie sam a czekanie na termin po swietach niestety moze sie tak skonczyc. No ewentualnie 25.03 jesli jeszcze zdecydujemy o sterydach. No i jeszcze doszły wymioty ostatnio więc to chyba faktycznie jux blisko.
Krysti brzuch extra :-*
Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny