Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelcia a dlaczego musi bgc rozwiana w tych tygodniach? z tymi wymiotami to moze byc tak chociaz twoje makuszki jak masz dwa to naciskaja na wszystko co mozliwe
ja mialam caly tydzien przed porodem z synkiem zyganko dzien w dzien i biegunki..caly tydzien przed zaczeciem porodu, wiec pod koniec ciazy to moze byc znak ze juz blisko
lwica a ten mural, misiu o ktory pytalas u mnie w pamietniki to znalazlam go w argosie35f za cala sciane
tyle bym wydala na zeykla gowniana tapete...tylko zamowilam przez internet do odebrania w sklepie...3 dni sie czeka..placi sie w sklepie dopiero przy odbiorze..maja duzy wybor przeroznych..wpisz tylko w wyszukiwarke argosa WALL MURAL i wyskocza wszystkie propozycje
-
nick nieaktualny
-
No właśnie nie wiem ile po samym porodzie, bo nie wiedziałam gdzie się można zważyć. Dopiero dzis zapytałam. W każdym razie w czwartek przed porodem wazylam 53 kg, dziś 49 a przed ciążą 43. Ale mleko w cyckach też swoje waży, nie?
i żartowałam z tym ograniczeniem jedzenia. ;P i tak bym nie dała rady.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobieta urodzinowy dziewczynom 100 lat.
Mam pytanie do dziewczyn które miały ktg, jakie wartości tętna największe i najmniejsze pojawiały się wam na wykresie???
maggie86, Krysti, mimka84, Agusiek89, Fasia, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Hej dziewczyny!
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobieta urodzinowy dziewczynom 100 lat.
Mam pytanie do dziewczyn które miały ktg, jakie wartości tętna największe i najmniejsze pojawiały się wam na wykresie???Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 18:12
-
nick nieaktualny
-
Moje wczorajsze ktg bez zmian tętno prawie przez cały czas 140-150 po przekreceniu się na drugi bok 155 i od razu spadek na 145, po ruszaniu brzuchem ( polożna dosłownie łapała Ninkę przez brzuch i nią potrząsała) taka sama sytuacja
najdziwniejsze jest, że jej tętno nie wzrasta przy ruchach. Jutro usg i się okaże czy to przepływy są winne czy nie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 18:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Sylwia a probowalas cos zjesc przed ktg? Moze to by spowodowało większą aktywność i skok tetna?
O ktorej jutro masz wizytę?a niby skoro Gabi urodziła się z wagą 3680 to to dziecko powinno mieć wagę podobną
-
nick nieaktualny