Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka takie kupili my roletki
Ignas pokoik bedzie mial super i sonia na oknie bo ona lubi na tym parapecie lukac przez okno
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c13f2fdd8772.jpg
weronika86, Lali, KasiaKwiatek, lysinka, mimka84, Robotka1, Gosha lubią tę wiadomość
-
Jee, Juli już ze mną!
I to bez lampy. Jutro kontrola bilirubiny czy znowu nie urosła i jak będzie dobrze i nie spadnie z wagi to lada dzień wypis. Więc trzymamy kciuki żeby ładnie jadł.
A mojego mleka jest tyle, ze nawet nie ma co myśleć o mm. Zresztą, w Toruniu jest największy bank mleka. Więc wczesniaki zawsze dostają mleko kobiece. Juli też dostawal przez 2 dni kiedy miałam niewystarczająco mleka. Teraz ściągam za każdym razem 120-160 ml a Juli wypija max 40 na dzisiaj.
Młoda Damo, trzymaj się tam. Będzie dobrze. Cesarka nie jest taka straszna. Zapytaj Idy.Lez jak najwięcej i pilnuj ciśnienia. Jakieś leki masz na zbicie?
Zdjęcie wrzuce na fejsa, możecie dorzucic na forum.Krysti, Rudzia, weronika86, Aguś86, KasiaKwiatek, lysinka, Justinka, maggie86, Eweliśka, natt, Nadzieja84, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny staram się jakoś ogarnąć i odpoczywać,myśleć dobrze...
Niestety żadnych leków na wypisie nic nie mam.Nawet w zaleceniach kontroli ciśnienia nic tylko liczenie ruchów.No szok ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tu my
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c71d2ab0412.jpg
weronika86, Rudzia, Aguś86, mantissa, Klaudia90, KasiaKwiatek, Murraya, malinka1984, lysinka, MartaAlvi, mimka84, Justineska, Justinka, Lwica, Jaga, maggie86, Eweliśka, Robotka1, Nadzieja84, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki Dziewczyny ,Lali yo hihi
te widoki to dla mnie tylko
mantisa pilka brnie do przodu
racja byl rozlazly yeraz okràgly jak pilka do kosza
wercia gdzie te papcie rozowe ja nie widzialam chyba ze w pamietniku madz ide zobacze
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Krysti fajna piłeczka Ci się zrobiła
Sunia na parapecie wygląda jak posążek
Mantissa kciuki za szybkie wyjście do domku
Młoda Damo trzymaj sięwe wtorek musisz o wszystko wypytać na wizycie. Postaraj się nie myśleć o cesarce, najważniejsze, żeby z wami było wszystko dobrze.
mantissa, Krysti lubią tę wiadomość