Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:chuj jeszcze nie kupilam...wezme bardziej szary moze masz racje
będzie mega
z tego na pewno wyjdą różowe ściany.. przy różowaych dodatkach to tak wyjdzie z tej farby róż ze wszystko będzie różowe -
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:zdecydowanie lepszy
faktycznie jak przylozylam zaslonki do ekranu pasuje bardziej..wkurwilabym sie jakby wyszedl roz bo pokoik ma 3m na 2,60 malutki i tyle rozu na pewno nie wygladaloby ladnie
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:U mnie też, teść, szwagier, szwagierka, moja mama...wszyscy urodziny, a moja młodsza imieniny... Miki ma mały wybór dat na taką tylko dla siebie
-
Murraya wrote:Jej, to Ty w ogóle miałaś wesoło
A o mnie nie pomyśleli i tylko piankę z piwska mężu pozwolił mi spic.
A mam taką ochote na piwwwwwo, wcześniej zanim zaciazylam to na imprezach wolałam pić drinki a teraz nie wiem co się stało. Parcie takie mam ze z kufel piwa mogłabym duszkiem spicchcialam piwo
mezu by mnie chyba zabil jakby browara ode mnie poczul i to w ciazy z jego alienikiem
Murraya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:kasia aty na kiedy masz termin? zgadza ci sie ten z usg? ja mam wg om na 11ego ale wg usg 8ego..wg belly tez 11ego ale wg mnie zle zinterpretowal wykres i powinien byc 8ego...
weronika86 lubi tę wiadomość
-
zstanawiam sie nad impreza dla naszego malego..bardzo chcial miec impreze na strzelnicy albo w laku soft balla....sama nie wiem...urodziny ma 7ego czerwca ale juz tzreba byloby zaczac organizacje..ja myslalam bardziej zeby rodzinka udac sie nad morze bo to wypada w niedziele wiec moglibysmy wybyc z mala na caly weekend...ale to jego imprea..a w zydowskiej tradycji 12te urodziny sa wazniejsze niz 18te...wtedy jest to takie pasowanie na mezczyzne...juz jest raktowany jako osoba dorosla..przybedzie mu wolnosci ale rowniez obowiazkow...w sumie to jego dzien...
-
KasiaKwiatek wrote:Wera wg om na 22.04 wg usg pierwszego tego najbardziej miarodajnego w 6tyg na 17.04 i tak potem wychodziło na kolejnych. Genetyk na prenatalnym powiedział, że zależy dużo od terminu ovu a ja miałam cykle jak w zegarku 27 dni. Ja tam się trzymam tego, że w okolicach 20.04 urodzę
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Wera wg om na 22.04 wg usg pierwszego tego najbardziej miarodajnego w 6tyg na 17.04 i tak potem wychodziło na kolejnych. Genetyk na prenatalnym powiedział, że zależy dużo od terminu ovu a ja miałam cykle jak w zegarku 27 dni. Ja tam się trzymam tego, że w okolicach 20.04 urodzę
W 15 dni pyknęło 400 stron. Nie chcę straszyć ale jak tak dalej pójdzie to urodzisz pod koniec marca.weronika86, KasiaKwiatek, Murraya, Aguś86, maggie86 lubią tę wiadomość