Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sorki ze odpowiadam na pojedyncze posty ale z tableta nie moge inaczej.brzuch na bank mi sie onnizyl bo ciezko mi sie siedzi..justinka jestem niedaleko za toba..gratuluje! mi zostalo 30 dni! u ciebie piekne rowne 4 tygodnie
jutro zmieni mi sie cyferka na 2 z przodu aaa..juz czuje powiewmporodowki
Justinka lubi tę wiadomość
-
Justinka gratulacje i czekam na zdjęcia !! Koniecznie się pochwal
Werka dokładnie - ja w donoszonej ciąży ważyłam 2680g więc 2900g to już duży bobas)
A Ida pewnie zajmuje się Frankiem i nie ma czasu żeby do nas zajrzeć. Jak się ogarnie w nowej sytuacji to na pewno da znać co tam u nich. Swoją drogą chyba do rodziców pojechała, bo u Niej remont więc może tam gorzej z internetem czy cuś
Ja też się kładę. DobranocJustinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:sorki ze odpowiadam na pojedyncze posty ale z tableta nie moge inaczej.brzuch na bank mi sie onnizyl bo ciezko mi sie siedzi..justinka jestem niedaleko za toba..gratuluje! mi zostalo 30 dni! u ciebie piekne rowne 4 tygodnie
jutro zmieni mi sie cyferka na 2 z przodu aaa..juz czuje powiewmporodowki
teraz jedynie dokucza mi mega ból spojenia, nie raz mnie tam zakuje... jak dłużej pochodzę, a później posiedzę to jak wstaje to mam wrażenie że się połamię
albo mi spojenie strzeli... po za tym często mi się napina brzuch no i mała mega szaleje, nie wiem co to wszystko znaczy
ale mam nadzieję, że dowiem się na czwartkowej wizycie
-
Fasia wrote:Justinka gratulacje i czekam na zdjęcia !! Koniecznie się pochwal
Werka dokładnie - ja w donoszonej ciąży ważyłam 2680g więc 2900g to już duży bobas)
A Ida pewnie zajmuje się Frankiem i nie ma czasu żeby do nas zajrzeć. Jak się ogarnie w nowej sytuacji to na pewno da znać co tam u nich. Swoją drogą chyba do rodziców pojechała, bo u Niej remont więc może tam gorzej z internetem czy cuś
Ja też się kładę. Dobranocwięc jeszcze cierpliwie musimy poczekać
CO do moich fotek wrzucę jutro, dziś już też padam
Fasia lubi tę wiadomość
-
fasia wiem bo zapamietalam twoja wage urodzeniowa bompodobna do mojej a ja liczby zapamietuje dziwnie..wiesz ze na pamiec znam swoj oesel, mip, ubesoieczenie ang, 5 bylych samochodow numery i z wp lat numery tel? chyba mam cos z glowa nie tak
hehehjustinka ja rowniez czuje sie rewelacyjnie! od tygodnia domek mam tak oosorzatany ze az sie blyszczy..chodze i kazdy okruszek oodnosze
zarcie oomrozone, dzisiaj rozlozylam bujaczek i kosz monzeszowy i sie nudze
czuje sie wrecz fantastycznie tylke ten brzuch twardy non stop i ciezki ale nie boli
aa zapomnialam ze ida do mamy sie udala na tydzien bo remont u nich nie skonczony..zapomnialam..juz sie martwilam ze nie wroci sie oochwalic czy cusJustinka lubi tę wiadomość
-
ja tez juz sie klade
jutro jedziemy po farby..mielismy dzisiaj podjecbac ale zapomnialam ze ten sklep tylko do 16.00 w niedziele
wiec jutro kladzenie sciany, lepienie i malowanko
we wtorek ma przyjsc ze 4 kurierow..jeden z sorzetem do studia bo kupilam rzeczy na 3 miechy do przodu zebym sie nie martwila w pologu
nastepny z dywanem
trzeci z roslinami bo patryk chce posadzic kilka kwiatow w ogrodzie
i cos jescze ale zapomnialam
aha i odbieram tapety z rana
przez caly tydzien idziemy do pracki tylko na 2hr, soecjalnie tak poumawialam aby miec czas na pokoik
Justinka lubi tę wiadomość
-
Dziękuje dziewczyny za wsparcie, jest to dla bardzo ważne, tymbardziej ze tak naprawdę jestem z ta ciaze troszkę sama. Z dała od rodziny a z mężem tez jest nie bardzo...
Ciśnienie spadło, w koncu... Książkowo 124/76. Dostałam ohydna kolacje dietetyczna... Tylko jakbym zjadła ten chleb to nie wiem jaki bym po tym miała cukier...dam znać jutro co i jak :*
A to moja kolacja... Bleee
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90d44a92db64.jpg
Dobranoc! -
Gosha, chleb natarty pomidorami' co to za cudo?
Mam za dużo mleka. ;( Mnóstwo pomrozilam, cała półkę w chłodziarce zajmuję i produkuję całą masę. Dziś nie ściągnelambo 3, jak zawsze, to obudziłam się o 5 z kamieniami.Muszę dziś pogadać z babka od laktacji, co robić, żeby mieć trochę mniej ale nie stracić pokarmu.
Jeszcze Juli mało zjadł poprzedniej doby, więc.pewnie schudł. ;( -
Cześć laski,
Miałam dziś mieć dodatkową wizytę z ktg ale właśnie się dowiedziałam, że nie ma gina i przyjmie mnie dopiero w środę
Zaczynam juz 37 tydzien wiec jestem trochę spokojniejsza. W weekend się nie odzywalam bo spędziliśmy go tak "rodzinnie"mój mnie rozpieszczal strasznie przez ten weekend.
Jutro rano musze iść zrobić badania krwi i moczu, żeby mieć wyniki na środę.
Idę nadrabiacAguś86, weronika86, Agusiek89, Fasia lubią tę wiadomość
-
mantisa zapytaj lepiej kohls od laktacji kochana..szalwia jest dobra ale nie wiadomo czy nie wstrzyma laktacji..babki ld laktacji na bank maja swlje sposoby
a ja siedze kolo rozlozonego kosza mojzeszowego i rycze
masajra jakas...jakie to sliczne
zauwazylam wczoraj lezki w oczach u meza jak skladal ze mna kosz
az mi gula w gardle stanela
dzisiaj chyba bedzie placzliwy dzien :-)hehej
Anka1501, KasiaKwiatek, Gosha, mantissa, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heja banana wszystkim...
Ja miałam nadzieję, że w nocy moje lęki i kiepskie psychiczne samopoczucie znikną jak to zwykle mają w zwyczaju ale mam wrażenie, że czuje się dzisiaj jeszcze gorzej. Jak by mi słoń na klacie siedział, nie wiem w zasadzie sama o co mi chodzi... Chyba sobie zrobię mocny napar z melisy i spróbuje się czymś zająć. -
Hej
Anka dobrze, że jesteśNa marcowkach jedna laska chyba wczoraj pisala, ze przechodzila 2 tygodnie z 4 cm rozwarciem
Dobrze, ze masz juz parę dni do przodu i mały jest bezpieczniejszy
Gosha ta kolacja wygladala okropnie. Chyba gorzej niz w polskim szpitalu
Trzymam za Was kciuki dziewczyny i za Sylwię tez
Manti ja jak mialam za duzo mleka to stopniowo zwiekszalam czas między odciaganiem. Po 2-3 dniach organizm sie przestawial i produkowal troche mniej. Zamiast odciagac co 3h odciagalam np co 4. Ale zapytaj laktacyjnej. Szalwia chyba jest dobra jak sie chce w ogole zatrzymac laktacje.weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agus no właśnie w sobotę dzwonilam do mojej kuzynki (jest położna w Niemczech) i mówi ze to normalne takie rozwarcie i ze jeśli skurcze nie będą się jakoś często pojawiać to mogę jeszcze pochodzić z tym rozwarciem i wcale to nie musi znaczyć ze za wcześnie urodze. Po prostu moja macica juz nie jest taka jak przy pierwszej ciąży i dlatego szyjka puscila.
Aguś86, liloe lubią tę wiadomość
-
Witam
Gosha no kolacja koszmar ty tam schudniesz bo jak to jeść :)nie rodzić mi tu jeszcze,to nie kwiecień
Fasia to machnął porządki ci mąż :)u mnie na święta chyba będzie w tym roku suf no trudno na ryjek nie padne a mąż pracuje to też tego nie zrobi
Nie pamiętam co tam jeszcze pisalyscie więc wybaczcieFasia lubi tę wiadomość