Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorki ze odpowiadam na pojedyncze posty ale z tableta nie moge inaczej.brzuch na bank mi sie onnizyl bo ciezko mi sie siedzi..justinka jestem niedaleko za toba..gratuluje! mi zostalo 30 dni! u ciebie piekne rowne 4 tygodnie :-) jutro zmieni mi sie cyferka na 2 z przodu aaa..juz czuje powiewmporodowki :-)

Justinka lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justinka gratulacje i czekam na zdjęcia !! Koniecznie się pochwal :D

Werka dokładnie - ja w donoszonej ciąży ważyłam 2680g więc 2900g to już duży bobas :))

A Ida pewnie zajmuje się Frankiem i nie ma czasu żeby do nas zajrzeć. Jak się ogarnie w nowej sytuacji to na pewno da znać co tam u nich. Swoją drogą chyba do rodziców pojechała, bo u Niej remont więc może tam gorzej z internetem czy cuś

Ja też się kładę. Dobranoc :)

Justinka, weronika86 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    sorki ze odpowiadam na pojedyncze posty ale z tableta nie moge inaczej.brzuch na bank mi sie onnizyl bo ciezko mi sie siedzi..justinka jestem niedaleko za toba..gratuluje! mi zostalo 30 dni! u ciebie piekne rowne 4 tygodnie :-) jutro zmieni mi sie cyferka na 2 z przodu aaa..juz czuje powiewmporodowki :-)
    A ja z kolei od piątku czuje się super, brzucha totalnie nie czuje - jak chodzę, czy siedzę! A wcześniej miałam spore z tym problemy :| teraz jedynie dokucza mi mega ból spojenia, nie raz mnie tam zakuje... jak dłużej pochodzę, a później posiedzę to jak wstaje to mam wrażenie że się połamię ;) albo mi spojenie strzeli... po za tym często mi się napina brzuch no i mała mega szaleje, nie wiem co to wszystko znaczy :) ale mam nadzieję, że dowiem się na czwartkowej wizycie :)

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Justinka gratulacje i czekam na zdjęcia !! Koniecznie się pochwal :D

Werka dokładnie - ja w donoszonej ciąży ważyłam 2680g więc 2900g to już duży bobas :))

A Ida pewnie zajmuje się Frankiem i nie ma czasu żeby do nas zajrzeć. Jak się ogarnie w nowej sytuacji to na pewno da znać co tam u nich. Swoją drogą chyba do rodziców pojechała, bo u Niej remont więc może tam gorzej z internetem czy cuś

Ja też się kładę. Dobranoc :)
    Też myślę, że Ida pochłonięta jest małym, na dodatek nie jest u siebie, więc może gorzej z organizacją no i z netem :) więc jeszcze cierpliwie musimy poczekać :)

CO do moich fotek wrzucę jutro, dziś już też padam :/

Fasia lubi tę wiadomość

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fasia wiem bo zapamietalam twoja wage urodzeniowa bompodobna do mojej a ja liczby zapamietuje dziwnie..wiesz ze na pamiec znam swoj oesel, mip, ubesoieczenie ang, 5 bylych samochodow numery i z wp lat numery tel? chyba mam cos z glowa nie tak :-) hehehjustinka ja rowniez czuje sie rewelacyjnie! od tygodnia domek mam tak oosorzatany ze az sie blyszczy..chodze i kazdy okruszek oodnosze :-) zarcie oomrozone, dzisiaj rozlozylam bujaczek i kosz monzeszowy i sie nudze :-) czuje sie wrecz fantastycznie tylke ten brzuch twardy non stop i ciezki ale nie boli :-)
    aa zapomnialam ze ida do mamy sie udala na tydzien bo remont u nich nie skonczony..zapomnialam..juz sie martwilam ze nie wroci sie oochwalic czy cus :-)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez juz sie klade :-) jutro jedziemy po farby..mielismy dzisiaj podjecbac ale zapomnialam ze ten sklep tylko do 16.00 w niedziele :-) wiec jutro kladzenie sciany, lepienie i malowanko :-) we wtorek ma przyjsc ze 4 kurierow..jeden z sorzetem do studia bo kupilam rzeczy na 3 miechy do przodu zebym sie nie martwila w pologu :-) nastepny z dywanem :-) trzeci z roslinami bo patryk chce posadzic kilka kwiatow w ogrodzie :-) i cos jescze ale zapomnialam :-) aha i odbieram tapety z rana :-) przez caly tydzien idziemy do pracki tylko na 2hr, soecjalnie tak poumawialam aby miec czas na pokoik :-)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje dziewczyny za wsparcie, jest to dla bardzo ważne, tymbardziej ze tak naprawdę jestem z ta ciaze troszkę sama. Z dała od rodziny a z mężem tez jest nie bardzo...
    Ciśnienie spadło, w koncu... Książkowo 124/76. Dostałam ohydna kolacje dietetyczna... Tylko jakbym zjadła ten chleb to nie wiem jaki bym po tym miała cukier...;) dam znać jutro co i jak :*
    A to moja kolacja... Bleee
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/90d44a92db64.jpg
    Dobranoc!

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 01:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:44

weronika86 lubi tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 01:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To po lewej to woda z makaronem, na gorze sałatka a po prawd chleb natarty pomidorami (pod spodem schowany ser ;) )

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • kluska Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straszne to żarełko. I to ma być dla cukrzyka? Porażka. Życzę miłego poniedziałku.

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha, chleb natarty pomidorami' co to za cudo?

Mam za dużo mleka. ;( Mnóstwo pomrozilam, cała półkę w chłodziarce zajmuję i produkuję całą masę. Dziś nie ściągnelambo 3, jak zawsze, to obudziłam się o 5 z kamieniami. :/ Muszę dziś pogadać z babka od laktacji, co robić, żeby mieć trochę mniej ale nie stracić pokarmu.

Jeszcze Juli mało zjadł poprzedniej doby, więc.pewnie schudł. ;(

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 17:44

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski,
    Miałam dziś mieć dodatkową wizytę z ktg ale właśnie się dowiedziałam, że nie ma gina i przyjmie mnie dopiero w środę :/
    Zaczynam juz 37 tydzien wiec jestem trochę spokojniejsza. W weekend się nie odzywalam bo spędziliśmy go tak "rodzinnie" :) mój mnie rozpieszczal strasznie przez ten weekend. :)

Jutro rano musze iść zrobić badania krwi i moczu, żeby mieć wyniki na środę.

Idę nadrabiac :)

Aguś86, weronika86, Agusiek89, Fasia lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantisa zapytaj lepiej kohls od laktacji kochana..szalwia jest dobra ale nie wiadomo czy nie wstrzyma laktacji..babki ld laktacji na bank maja swlje sposoby :-) a ja siedze kolo rozlozonego kosza mojzeszowego i rycze :-) masajra jakas...jakie to sliczne :-) zauwazylam wczoraj lezki w oczach u meza jak skladal ze mna kosz :-) az mi gula w gardle stanela :-) dzisiaj chyba bedzie placzliwy dzien :-)hehej

Anka1501, nick nieaktualny, Gosha, mantissa, Fasia lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha myslami jestem z Tobą. Trzymaj się i spokojnie czekaj,ważne,że lekarze są i mają rękę na pulsie. Kolacja...masakra

Gosha lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja banana wszystkim... :)

Ja miałam nadzieję, że w nocy moje lęki i kiepskie psychiczne samopoczucie znikną jak to zwykle mają w zwyczaju ale mam wrażenie, że czuje się dzisiaj jeszcze gorzej. Jak by mi słoń na klacie siedział, nie wiem w zasadzie sama o co mi chodzi... Chyba sobie zrobię mocny napar z melisy i spróbuje się czymś zająć.

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Aguś86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Anka dobrze, że jesteś :) Na marcowkach jedna laska chyba wczoraj pisala, ze przechodzila 2 tygodnie z 4 cm rozwarciem ;) Dobrze, ze masz juz parę dni do przodu i mały jest bezpieczniejszy :)
    Gosha ta kolacja wygladala okropnie. Chyba gorzej niz w polskim szpitalu :P
    Trzymam za Was kciuki dziewczyny i za Sylwię tez :)
    Manti ja jak mialam za duzo mleka to stopniowo zwiekszalam czas między odciaganiem. Po 2-3 dniach organizm sie przestawial i produkowal troche mniej. Zamiast odciagac co 3h odciagalam np co 4. Ale zapytaj laktacyjnej. Szalwia chyba jest dobra jak sie chce w ogole zatrzymac laktacje.

weronika86 lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie noc średnia...siku 2 razy,ale gorsze były koty,które dzisiaj chyba coś w dupsko ugryzło i od 2 jakaś wścieklizna je nosiła,gonitwa po domu,miałczenie,drapanie...myślałam,że mnie hoooy strzeli ...

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus no właśnie w sobotę dzwonilam do mojej kuzynki (jest położna w Niemczech) i mówi ze to normalne takie rozwarcie i ze jeśli skurcze nie będą się jakoś często pojawiać to mogę jeszcze pochodzić z tym rozwarciem i wcale to nie musi znaczyć ze za wcześnie urodze. Po prostu moja macica juz nie jest taka jak przy pierwszej ciąży i dlatego szyjka puscila.

Aguś86, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Gosha no kolacja koszmar ty tam schudniesz bo jak to jeść :)nie rodzić mi tu jeszcze,to nie kwiecień :)
    Fasia to machnął porządki ci mąż :)u mnie na święta chyba będzie w tym roku suf no trudno na ryjek nie padne a mąż pracuje to też tego nie zrobi
    Nie pamiętam co tam jeszcze pisalyscie więc wybaczcie

Fasia lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
‹‹ 3369 3370 3371 3372 3373 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ