Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha trzymaj się dzielnie !! Jesteś już tak daleko, że nawet jak padnie decyzja o cc to nie ma się co smucić! Najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy i żebyś Ty się nie męczyła. Trzymam mocno kciuki za Ciebie !
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzis wyjebalam szafki lawe stól z kuchni na smietnik bo to stare dziadostwo jeszcze po ludziach zostalo co przed nami mieszkali normalnie wszystko nowe trzeba jutro zakup znow szafki pod tv i ławy dywanu do salonu .Po remoncie jestem i dopiero chate ogarniam .A ile rzeczy na strych jej niewiem skąd to tyle tego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 22:04
-
McDonald i gofry to jednak za mało .. Pora na porcję lodów Grycan Straciatella
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 22:12
malinka1984, Justinka, misia83, liloe lubią tę wiadomość
-
Mały wazy wg USG 2900 kg
Ale mam stresa...
Leżałam pod ktg 2 godzinki przyszły wyniki morfo i powiedzieli ze wszystko ok moge iść do domu raczej i nadal kontrola cosnienia. A za chwile tel z labo ze białko w moczu urosło mocno
W porę zareagowałam, bo przeciez w piątek byłam na dokładnych badaniach i bylo wszystko si... 2 dni i taki skokno śle wiem ze bedzie dobrze, w środę juz bedzie ciaza donoszona
malinka1984, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosha trzymam za Ciebie kciuki, może będzie lepiej jak wyjmą wcześniej maleństwo bo w cukrzycy też lepiej wcześniej rodzić. A wszystko będzie dobrze!
Sylvia za Ciebie oczywiście też kciukam i to samo już nic złego się nie wydarzy możesz witać na swiecie swojego skarba:)
Ja też rozwalona hormonalnie. Poryczałam się, bo mąż kupił mleko tłuste zamiast chudego i ryczałam jak bóbr:) Miałam cholerną ochotę na gotowane mleczko a niestety tłuste powoduje u mnie duże skoki cukru więc nie mogę.
Miałam też o dziwo problem z kupą... w trzecim trymestrze nie miałam problemów a dziś nie chciała wyjść i co śmieszne uzywane od początku ciązy przeze mnie czopki eva qu... nie mogłam ich włożyć do tyłka za skarby świata! Tak jakby jakaś blokada była i nawet posmarowanie olejem nie pomogło ale cudem pod wieczór samo ruszyło bez czopka...
I ufarbowałam włosy niemal na czarno i ogoliłam bożenę w razie W bo teraz nigdy nie wiadomo co się wydarzy.
-
Aguś86 wrote:Gosha nie lubie
Lekarze cos mówią?
Werka to może być to obniżenieMój przypadek był bardziej skomplikowany, bo na tym etapie to już praktycznie nie miałam szyjki
A Anka się dziś odezwała?w tym problem ze w uk nie badaja szyjki wiec ja wogole nie wiem jaka ona u mnie jest i czy wogole jeszcze jest.
-
Witam dziś startuję z 37 tyg... 28 dni do porodu
90% za mną
Sylvia trzymam kciuki, aby wszystko było ok, może jutro już wiele się wyjaśni. Będzie dobrze!
Gosha synek już duży, da sobie radę, spokojnienajważniejsze, że jesteś pod kontrolą!
Trzymam za Was dziewczyny mocno kciuki!
Czytałam wszystko w miarę na bieżąco, ale już nie wiem co komu
A Ewelcia ja też pamiętam że chcesz rodzić 23.03mi też ta data się podoba
ale również dobrze może być 30.03 zawsze to tydzień dłużej w dwupaku
AAA oczywiście dla wszystkich kobietek wszystkiego NAJ z okazji naszego święta
Mam nadzieję, że miło go spędziłyście
Ja bardzo intensywnie, więc padam na twarz...
Mam już foty z sesjimega szybko! ale muszę przyznać, że jestem zadowolona, ale okazało się że mam megaaaaaaaa wielki brzuch hehe no na pewno większy niż w poprzedniej ciąży na tym etapie
Fasia, mantissa, Gosha, Murraya, lysinka lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Mały wazy wg USG 2900 kg
Ale mam stresa...
Leżałam pod ktg 2 godzinki przyszły wyniki morfo i powiedzieli ze wszystko ok moge iść do domu raczej i nadal kontrola cosnienia. A za chwile tel z labo ze białko w moczu urosło mocno
W porę zareagowałam, bo przeciez w piątek byłam na dokładnych badaniach i bylo wszystko si... 2 dni i taki skokno śle wiem ze bedzie dobrze, w środę juz bedzie ciaza donoszona
z swoja droga ciekawe jak tam nasza ida..macierzynstwo ja pochlonelomam nafzieje ze do nas wroci chociaz sie franeczkiem pochwalic.
Fasia, Gosha lubią tę wiadomość