Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry po weekendzie... jak zwykle dwa dni z malzem szybo minely. Mam nadzieje ze ten tydzien tez jakos zleci- dzsiaj, jutro jakos moze przezyje. w srode zamierzam miec mily dzien, w czwartek musze jechac badania zrobic a w piatek wizyta, co by sie na niej okazalo to juz bedzie prawie skonnczony 36tc- tak sie pocieszam choc stres juz jest.
GOSHA trzymaj sie tam, w tym tyg konczysz 37tc wiec musi byc dobrze, a pod kontrola jestes to najwazniejsze.
SYLWIA za Ciebie tez kochana trzymam kciuki, co by sie dzis nie okazalo lepiej wiedziec zeby zareagowac na czas.
MANTISSA czytalam ze weekend pislas, ze Julinek postepy robi super, i bilirubina spadla, tereaz bedzie coraz lepiej, a laktacja sie unormuje, zobaczysz, podpytaj te polozne o jakies myki, bo pewnie maja, ale to prawda ze produkcja idzie w miare potrzeby, sprobuj odciagaac rzadziej do odczucia ulgi nie do konca- tyle wiem, ale polozne laktacyjne na pewno lepiej Ci to wytlumacza.
ANKA mega ze jeszcze sie trzymasz w dwupaku, jak bedziesz dalej sie oszczedzac to rzeczywiscie bardzo realne jest ze jeszcze wytrzymasz, na pewno to ma znaczenie, ze przy pierwszym porodzie ta szyjka popekala i nie trzyma tak jak powinna.
WERA ta 2 z przodu wyglada przerazajaco, odliczanie trwa aaaa
no i reszty zapomnialamsylvia007, Gosha lubią tę wiadomość
-
Sylwia piekny brzusio i wydaje się być wysoko
Trzymam kciuki kochana! I odezwij się po badaniach, bo my tu ze stresu umrzemy
A ja czekam na trzecia już wizytę położnej. Ma być 11.30-12.30. Jutro ktg u mojej lekarki, a pojutrze zaczynamy 36 tydzień. Jeszcze te dwa tygodnie byłoby bosko wytrzymacChociaz do tego 23 marca...Moj mąż "optymista" wczoraj mi powiedział: Zobaczysz jak wstaniesz i odstawisz te wszystkie nospy i magnezy to 2-3 dni i jesteś na porodowce. Nie ma to jak wsparcie meza
-
ok dziewczyny. Zbieram się powoli, bo mam iść na to usg z położną, żeby dokładnie opowiedziała ginowi o tych moich zapisach ktg.
Proszę trzymajcie kciuki!!!Aguś86, Nadzieja84, KasiaKwiatek, Murraya, mimka84, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurczę, właśnie sie zreflektowalam ze mam 5 dni do donoszonej ciazy, ale zleciało
a wg usg które wychodzi cała ciąże ze starsza o kilka dni to już donoszona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 10:13
Aguś86, Gosha, Bambi85, lysinka, Jaga, maggie86, KasiaKwiatek, Murraya, Agusiek89, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:bryy.
a ja dzis w głupim humorze, mąż pojechał na tydzień do Warszawy a ja się rozbeczałam. buuu:( mam gorszy dzień chyba ale pogoda ładna to może na jakiś spacerek wyjdę.
zaraz lece po papiery do pierwszej klasy to sobie powypełniam i zaniosę popołudniu.
GOSHa czytałam-trzymaj się dzielnie!!! :*
Krysti co to znowu za zakupy Cię czekają?
JUSTINKA mąż mnie opieprzył że się sama wybieram na te warsztaty no i nie wiem w takim razie czy się wybiore;/ ehhh
własnie zjadłam pół pudełeczka ptasiego mleczka które SAMA sobie kupiłam na dzień kobiet;/ja się urzadzam dopiero po remoncie w chacie duzo rzeczy starych wypierdalam wsio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 10:12
-
sylwia i gosha trzymajcie sie dziewczyny..sylwia ale ty masz malenki brzusio
ja musze juz meza orosic zeby oomigl wstac z pozycji lezacej...
moja mala na bank zmienila pozycje..nie moge soac ani na lewym ani na prawym boku bo boli i kopie po szyjce..tylko na plecach teraz..w czwartek wizyta u poloznej wiec sprawdzimy
babmi ty za u dnibtez bedzie 2 z przoduno i grstuluje 36tc!!!!!
Gosha, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Sylwia piekny brzusio i wydaje się być wysoko
Trzymam kciuki kochana! I odezwij się po badaniach, bo my tu ze stresu umrzemy
A ja czekam na trzecia już wizytę położnej. Ma być 11.30-12.30. Jutro ktg u mojej lekarki, a pojutrze zaczynamy 36 tydzień. Jeszcze te dwa tygodnie byłoby bosko wytrzymacChociaz do tego 23 marca...Moj mąż "optymista" wczoraj mi powiedział: Zobaczysz jak wstaniesz i odstawisz te wszystkie nospy i magnezy to 2-3 dni i jesteś na porodowce. Nie ma to jak wsparcie meza
Nawet ludzie nie bardzo mi wierzą, że to 9 miesiąc już!
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Gosia a co u Ciebie od rana?
zaraz maja mi podłączyć ktg, ciśnienie co godzine mierzą, takie najmniejsze było w nocy 138/89 czyli taki limit. I sikam do kanki
do 23 godziny mam zbiórkę tego moczu... Mały wariuje w brzuchu jak szalony
-
Dziekuje dziewczyny, WERA wiem, ze niedlugo mi ta dwojka z przodu tez wskoczy, dlatego mowie ze strasznie to wyglda
, narazie mam 35 , ta 3 tez super nie jest
. Moj maz juz caly podniecony, przez weekend ciagle mi powtarzal, ze moze juz za miesiac bedziemy miec Leona w domu
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 10:25
hwesta, weronika86, Aguś86, liloe, Murraya, Justinka, lysinka lubią tę wiadomość
-
T
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 23:08
Nadzieja84, Bambi85, Angela89, hwesta, weronika86, MartaAlvi, KasiaKwiatek, Gosha, Robotka1, liloe, mantissa, Lali, Murraya, Justinka, lysinka, mimka84, sylvia007, iwonka1077, Agusiek89, Fasia, misia83, Eklerka lubią tę wiadomość
-
Kilka foteczek sprzed tygodnia
teraz lecę na spacerek, póki jest piękne słoneczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2015, 08:22
MartaAlvi, Bambi85, Angela89, Krysti, maggie86, weronika86, Jaga, Aguś86, KasiaKwiatek, Gosha, Robotka1, liloe, mantissa, Lali, Murraya, mf, Justinka, natt, mimka84, sylvia007, Klaudia90, iwonka1077, Agusiek89, Fasia, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:KasiaKwiatek ja do Ciebie pytanie: dlaczego wybrałaś Inflancka na poród ?
2 razy w życiu byłam w szpitalu...podczas dwóch porodów
ten szpital już znam nie chciałam poszukiwać nowego. Tam też mam ginekolożkę moją, do której chodzę na nfz.
Byłam bardzo zadowolona poprzednio z opieki w trakcie i po porodzie, mam nadzieję, że teraz będzie podobnieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 11:11
-
Gosha trzymaj się kochana! Ciąża już praktycznie donoszona, wszystko będzie dobrze
Sylvia piękny zgrabny brzuszekTrzymam mocno kciuki za dzisiejszą wizytę.
Justinka dawaj foty z sesji!
Lysinka super fotki!
Ida super że się odezwałaś! Dobrze, że Franek się ładnie rozwija. Mam nadzieję, że niedługo uda się go karmić tylko piersią.
Super, że Mąż jest tak ogromnym wsparciemTrzymajcie się dzielnie
Gosha, Justinka, lysinka lubią tę wiadomość