Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzrobię jak umiem najwyżej sobie uszy zatkam jak mama zacznie marudzić, bo czytam na blogach kulinarnych i niby wszystko ok, może spróbuje jeszcze ze 2 razy przemielić mięso i jedno jajo więcej dodam i nie mam mleka to w wodzie namoczę jak mówisz mimka że mąż tak robi to ok bo do sklepu nie chce mi się ruszać
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Witam
Mmm jedzonko, truskawki, malinyU mnie przeważają obiady mięsne, rzadko kiedy jest coś na słodko. Mój chłop musi mieć na obiad obiad, a nie deser
Nie mam dziś pomysłu, może te mielone...
Dziewczyny - super sesje! Ja też bym chciała... Bardzo mi się podobają takie fotki z partnerem, niestety mojego nie potrafię namówićIle ja się natrudziłam, żeby zgodził się na sesję ślubną!
Codziennie mu wspominam, pokazuję jakieś ciążowe sesje, mam nadzieję, że uda się przed narodzinami namówić chociaż na jedną wspólną fotkę z brzusiem
A propo brzuszka - ostatnia fotka do mojego comiesięcznego zestawienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:04
mimka84, Justinka, maggie86, Rudzia, Krysti, Ewelcia, iwonka1077, Lali, Aguś86, Jaga, lysinka, NY, Agusiek89, natt, Murraya, sylvia007, KasiaKwiatek, liloe, Robotka1, weronika86, Fasia, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Maggie nie przyszły jeszcze
ładna jest??
ta różowo grafitowa ładna tylko rękaw trochę za szeroki jak dla mnie, zwężę sobie a ta druga w szaro-czarne pasy ok, nie wiem tylko jak ten materiał po praniu będzie wyglądał, przepiore zaraz w 20 stopniach na programie reczne pranie i zobaczymy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzamowiłam sobie jeszcze trampeczki na spacery i plecaczek na szpargały dziecięce bo jakoś mi te torby wózkowe nie pasują
http://www.labotti.pl/product-pol-866-Trampki-Slip-On-Gold-Chain-Black.html
https://www.zalando.pl/mi-pac-all-polka-plecak-ciemnoniebieski-mp054h00z-k11.htmlLali, hwesta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
maggie86 wrote:zrobię jak umiem najwyżej sobie uszy zatkam jak mama zacznie marudzić, bo czytam na blogach kulinarnych i niby wszystko ok, może spróbuje jeszcze ze 2 razy przemielić mięso i jedno jajo więcej dodam i nie mam mleka to w wodzie namoczę jak mówisz mimka że mąż tak robi to ok bo do sklepu nie chce mi się ruszać
jedno jajko na kilo mięsa
więcej jajek twardsze kotlety bo jajko ściąga, bułka moczona rozpulchnia i żadnych kasz bo też wysuszają
maggie86, mf, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Sylvia -fajny brzusio -u ciebie dziewczynka? Bo brzuszek mały
Łysinka zdjęcia super i brzusio tez:))
IDA -trzymam kciuki abyś sie nie zniechęciła do kp i mały zaczął ssać jak przystało;)
Mantissa- to ja nie wiedziałam ze w Polandzie trzeba samemu dostarczać mleko jak chce sie oddawać do banku???Tutaj w UK to przyjeżdzają do domu- odbierają przywoza, wypożyczają laktator, butelki wszystko ty nic tylko mleko pompujesz:)
lysinka, Gosha lubią tę wiadomość
-
Robocia, nie wiadomo kiedy, tak nnaprawdę możemy wyjść lada dzień. Ale mogą nas też jeszcze trzymać. Zależy jak waga małego będzie wyglądać i czy mają wolne łóżka, jak sądzę.
Bilirubina wzrosła od wczoraj bez lampy o 1, więc na.razie.zostajemy bez lampy.
Maly o 12 pociągnął bardzo mało z cyca. Więc robimy jeszcze inaczej. Przed karmieniem waze dziecia, przystawiam do piersi i znowu waze, zżeby orientacyjnie określić ile wypił. Jeśli.np. przybrał 25 g a powinien wypić 40 ml, to daje jeszcze 15 z butli. Odciąganie tak jak wczesniej.
I wyobrazcie sobie, ze mój syn ożywia się przy obcych. Przyszła dziś.znajoma, dałam malemu pierś, wyjątkowo szybko dał sie przystawiic, pił z 10 min więc długo i zaczął przystawiac. po zwazeniu wyszło ze brakuje 15 ml, więc wlalam tyle do butlii, znajoma go karmila. Na momencie Się obudził, pochłonąl cała butle i jeszcze mu dolalam 10 i wsunal wszystko. A przy mamie to menda tylko śpi. ,
Rany, oczy mi się zamykają.
Gratuluję udanych wieści x wizyt! Justinka, super sesja.Krysti, maggie86, Lali, Aguś86, lysinka, mf, Justinka, Nadzieja84, Klaudia90, sylvia007, KasiaKwiatek, Murraya, weronika86, Fasia, misia83 lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:no dobra jako ok ale moja mama zawsze robi z ryżem, kaszami, nigdy z samego mięsa i są soczyste dlatego nie wiem co ja źle robię, robi nawet kotlety z kaszy i warzyw i też są soczyste, ja widocznie w tym temacie beztalencie
powtarzam co mąż kucharz powiedział
maggie86, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny