Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
maggie86 wrote:no własnie ja tez niewiele, chyba jajkami sadzonymi się skończy
ja sadzone uwielbiam na warzywach
cebulka, pieczarki, papryka podsmażone i doprawione na ostro i w warzywa wbijam jajo na sadzone
mniam
a ostatnio zrobiłam mega zapiekankę z mielonego, makaronu razowego, warzyw różnych, mozarelli i pomidorkai chyba jeszcze muszę zrobić bo w dwa dni żeśmy całość zjedli
a to mega zdrowe wyszło i dietetyczne
lysinka, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Witam po drzemce
pierwszy raz od kilku miesięcy udało mi się przysnąć w dzień
Ida dziękuję ci za opis cesarki, nie jestem na sto procent pewna, czy będę miała a dobijało mnie to strasznie.
Makaron z truuuskawkamikocham
u mnie dzisiaj mała porcja na drugie śniadanko była z makaronem owsianym
z ryżem muszę kiedyś spróbować
Klaudia super piłkaszkoda, że mąż nie lubi zdjęć, my jesteśmy strasznie niefotogeniczni, ale jakoś udaje mi się go namówić
Shimmer uwielbiam takie zapiekanki, super wychodzą też z kaszamishimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizycie
Szyjka się skróciła ale nie wiem ile bo lekarka powiedziała że mam się tym nie przejmować tylko rodzić.Rozwarcie na jeden palec.
Wychodząc ze szpitala)tamten wtorek) na usg waga pokazywała 2300 a dziś 3 kg!! byłam w szoku bo jak to możliwe że w nie cały tydzień tyle mogła przybrać... no ale jak to usg raz + raz -.. mam odłożyć już magnez,i powiedziała że jeśli mała na prawdę tyle wazy to nie dam radu urodzić jej naturalnie bo jestem drobna i miednice mam wąska.. dlatego kazała odłożyć już wszystko i niech się akcja rozkręca.
Jak pomyśle o porodzie to aż mi gorąąącooo!!Justinka, mantissa, lysinka, Aguś86, sylvia007, KasiaKwiatek, Murraya, Fasia, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
a co do tego pulsu to wyszła tachykardia do 130 i biore kalipos czyli potas ale lekarka teraz powiedziała że moze to od tego że przytyłam 13 kg i jest obciążenie. teraz puls do 114 się utrzymuje
-
hej, przejrzałam strony w poszukiwaniu Waszych zdjęć, wszystkie brzuszki cudowne
Ja wczoraj 3,5h spacerowałam po Krakowie - mam nadzieję, że ta moja aktywność pozwoli uniknąć wywoływania porodujeśli samo się nie zacznie to równo za miesiąc 9.04 mam jechać do szpitala
dzień miałam super, ale humor mi się spieprzył po powrocie z pracy, zjadłam właśnie spaghetti i nie będę Wam zamulać... Buziaki :*
Krysti, Lwica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Pierwsze slysze ze są nawet banki mleka ze mozna oddawac
Krysti w Anglii to one całkiem prężnie działają.. Nie wiem jak w Szkocji bo pewnie troche inaczej -ale napewno sa:)
Spytaj sie położnej albo wygoogluj
Zapewniają laktator i butelki - przywóz i odbiór z domu:))
Mleczko dla dzieciaczków ze szpitala w SCBU:)))Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 17:27
Krysti lubi tę wiadomość
-
Militta110816 wrote:Lwica- tak pow w szpitalu. a dziś lekarka do mnie że to może od tego że 13 kg przytyłam też dla mnie to dziwne no ale...
Dziwne troche bo jestes w 36tc - 13kg to jest książkowe tycie - zazdroszczę tak wogole - porostu aż nie możliwe zeby twoje serducho miało to od tego... -
Hej dziewczyny,
mam bardzo silne bóle macicy w podbrzuszu, nigdy takich nie miałam. Są dużo silniejsze niż na miesiączkę.Nie pomaga zmiana pozycji, nasilają się od godziny, ale boli bez przerwy. Co to może być? To mogą być te skurcze przepowiadające? A jakieś przerwy? Ja to czuję non stop i trochę się martwię...
-
haneczka wrote:Hej dziewczyny,
mam bardzo silne bóle macicy w podbrzuszu, nigdy takich nie miałam. Są dużo silniejsze niż na miesiączkę.Nie pomaga zmiana pozycji, nasilają się od godziny, ale boli bez przerwy. Co to może być? To mogą być te skurcze przepowiadające? A jakieś przerwy? Ja to czuję non stop i trochę się martwię...
i tą Twoją kontrolę w zusie
a niestety nie wiem co to za bóle? przepowiadające powinny mieć przerwymoże ciepły prysznic a jak nie przejdzie chyba ip
haneczka lubi tę wiadomość
-
Militta110816 wrote:Ja już po wizycie
Szyjka się skróciła ale nie wiem ile bo lekarka powiedziała że mam się tym nie przejmować tylko rodzić.Rozwarcie na jeden palec.
Wychodząc ze szpitala)tamten wtorek) na usg waga pokazywała 2300 a dziś 3 kg!! byłam w szoku bo jak to możliwe że w nie cały tydzień tyle mogła przybrać... no ale jak to usg raz + raz -.. mam odłożyć już magnez,i powiedziała że jeśli mała na prawdę tyle wazy to nie dam radu urodzić jej naturalnie bo jestem drobna i miednice mam wąska.. dlatego kazała odłożyć już wszystko i niech się akcja rozkręca.
Jak pomyśle o porodzie to aż mi gorąąącooo!!Najważniejszy spokój, będzie dobrze! A mała nie taka mała więc da sobie radę
Po za tym od rozwarcia na palec jeszcze może długa droga
Ale tą wagą to mnie przeraziłaś, bo moja tyle 2339 ważyła ale 2,5 tyg temu! więc aż się boję ile pokaże w czwartek...Militta110816 lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Hej dziewczyny,
-
nick nieaktualny