Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze:| Wróciły bóle. A ja nigdy nie byłam na IP i nawet nie wiem gdzie to się idzie. Właściwie to ja nigdy w szpitalu nie leżałam. A ja mnie położą? Buu
Czytam, że jak przez 3 godziny nie ustąpią bóle/ skurcze to trzeba do szpitala. Czyli jak mąż wróci chyba powinniśmy jechać. -
hej hooo:)
mam strasznie roztargniony dzień, na niczym nie umiem się skupić, narobiłam zakupów w sklepie a potem nie mogłam tego do auta donieść;/ głupia ja.
co wy o porodach?? ja chyba nie zdaję sobie jeszcze sprawy że to tylko niecały miesiąc ale jak was czytam to chwilami sobie uświadamiam.
przyszła moja piżama ze szlafrokiem z IF rozmiar M jest idealnagranatowa w małe białe gwiazdeczki:D
a teraz uciekam na barwy szczęścia a potem na m jak miłośćwiem nudna jestem;)
Mantissa zapraszaj do siebie w takim razie znajomych:D będą dokarmiać młodego:D podstępem ale ważne żeby efekty był
NY pochodziłaś po Krakowie? ja taki maraton zrobiłam w zeszłą niedzielę4 godziny łażenia:) było fajnie i przede wszystkim ładna pogoda:)
dziś ładna pogoda to od razu na forum jakoś ciszej:Dmantissa, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justinka zawsze możemy si jeszcze na kawkę umówić
mi nie straszne przed terminem się poruszać byle nie za dużo:) akurat transport mam pod nosem do centrum Krakowa:)
ok dobrej nocy:)
HANECZKA powodzenia!! cokolwiek się nie dzieje:*haneczka lubi tę wiadomość
-
haneczka wrote:Kurcze:| Wróciły bóle. A ja nigdy nie byłam na IP i nawet nie wiem gdzie to się idzie. Właściwie to ja nigdy w szpitalu nie leżałam. A ja mnie położą? Buu
Czytam, że jak przez 3 godziny nie ustąpią bóle/ skurcze to trzeba do szpitala. Czyli jak mąż wróci chyba powinniśmy jechać.Spakuj sobie w razie czego pizame, kapcie i kosmetyki i wez dokumenty. Pojedz sprawdz. Jak wszystko bedzie ok to Cie puszcza po badaniach.
-
nick nieaktualny
-
Polarisa90 wrote:czesc dziewczyny mnie boli brzuch z prawej strony caly czas od jakis 20 min, brzuch mi nie twardnieje, troche sie martwie, moze ktoras z was tak miala????
Połóż się na lewym boku powinno po jakimś czasie przejść. Miałam taki ból w dole brzucha z prawej strony, bałam się , że to wyrostek ale po badaniach okazało się , że macica się rozciągaI lekarka kazała się przygotować , że do porodu to już raczej lepiej nie bedzie.
Gdyby jednak ból nie ustepował a nawet się nasilał wiesz gdzie jechac zeby sprawdzic co i jak. -
Jaga wrote:Połóż się na lewym boku powinno po jakimś czasie przejść. Miałam taki ból w dole brzucha z prawej strony, bałam się , że to wyrostek ale po badaniach okazało się , że macica się rozciąga
I lekarka kazała się przygotować , że do porodu to już raczej lepiej nie bedzie.
Gdyby jednak ból nie ustepował a nawet się nasilał wiesz gdzie jechac zeby sprawdzic co i jak.
dziekuje wlasnie leze i jest troche lepiej, tylko ze mnie boli na srodku a nie na dole, jest to takie ciagniecie , pierwszy raz tak mam
-
dziewczyny wiem że temat już był ale ponawiam
chodzi mi o ten olejek na rozstępy, nie dla mnie bo ja mam po pierwszej ciąży teraz nowych nie widze, tamte poblakły, ale chodzi mi o moją 12 latke, ostatnio na brzuchu u niej zauważyłam i chciałam cos dla niej kupic.
czy faktycznie ten olejek pomaga, czy taka buteleczka jest w miarę wydajna, stosujecie 1 raz dzinnie?
możecie wrzucic jeszcze raz stronkę z której zamawiacie, chyba Amy wrzucała wczesniej ale już teraz nie znajdę
Dzięki z góry za radę -
Aguś86 wrote:Takie ciagniecie jakby skurcz lydki zlapal? Ja czasem tak mam jak szybko probuje sie przewrocic z boku na bok. To chyba wiezadlo. Sobie to rozmasowuje delikatnie i przechodzi. I zawsze boli z jednego boku.
podobne, ale juz przeszlo:D dziekuje wam dziewczyny jestem troche spokojniejsza:D to juz koncowka wiec teraz tak moze juz byc:d to moja pierwsza ciaza wiec jeszcze nie wiem co i jak:d