Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my polozylismy scianki juz w pokoju malej..2 warstwy farby..odnowiony kaloryfer, listwy i parapecik
juz smierdzialo wiec skonczylismy
jutro reszta i przyjdzie dywan kurierem i tapety do odebrania
juz sie nie mobe doczekac!
hanrczka daj znac po badaniach..moze sotaw nr tel zeby ktoras mogla zadzwonic jakby ci zostawili nie daj boze... krysti ty tez! lez plackiem! wez kapiel!Rudzia, Justinka, Aguś86, Krysti, KasiaKwiatek, Lali, Fasia, lysinka, Agusiek89, natt, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Uuuu huhu ja mam skurcze juz 3 razy z przerwami
moze juz czas
hihi leze odpoczywam przeszlo juz .Będe obserwowac siebie .
Rudzia, Aguś86, KasiaKwiatek, Krysti, misia83, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia łącze sie z Toba;) bo ja tez nie mam zadnych zapowiedzi:) wczoraj mialam tylko takie cmienie w dole brzucha ale bardziej to na rewolucje jelitowe wyglądało no i czasem kłucie w szyje ale to podobno od nacisku główki;)
Krysti nawet moj maz sie wciągnąła pisze o Kasce bo umarła po cesarce hehe
Krysti, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Lysinka cudowne zdjęcia!
Sylvia ale Ty masz malutki brzusio) Fajnie, że na wizycie dość dobre wieści. Najwazniejsze, że Ninka może jeszcze pobyć w brzuszku
Ida wytrwałości i cierpliwości, wszystko z czasem się ułoży. Super, że mąż tak bardzo pomaga. To szalenie ważne! Trzymajcie się z Frankiem
Do szpitala do jedzenia zapakuję sobie biszkopty i wodę mineralną. No i jakiegoś batona. To powiedzieli, że wolno
Justinka piękne zdjęcia ! I widzę, że pępuszek też masz na wierzchu jak ja
ADK ja też mam łożysko na przedniej ścianie a powyginany brzuszek to u mnie standard. Mam tak co kilkadziesiąt minut. A kopniaki są czasem mega bolesne ...
Malinka super wieści z wizytyoby tak dalej!
Klaudia ale brzuuuuuchol
Rudzia ja nie miałam jeszcze ani jednego skurczuRudzia, lysinka, Justinka, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNY wrote:Rudzia łącze sie z Toba;) bo ja tez nie mam zadnych zapowiedzi:) wczoraj mialam tylko takie cmienie w dole brzucha ale bardziej to na rewolucje jelitowe wyglądało no i czasem kłucie w szyje ale to podobno od nacisku główki;)
Krysti nawet moj maz sie wciągnąła pisze o Kasce bo umarła po cesarce hehe
moj to nie lubi tv polskiej mowi ze nic ciekawego nie ma w niej a ja tam jak w pl jestem to po ogladam serialiki z Mamcią
NY lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś siedzę cicho bo jestem w fatalnym nastroju.
Dobiłam do siedmiu bolesnych skurczy. Mój rekord jak na razie.
Z tym, że nie są regularne więc wiem, że jak pojadę do szpitala to pokażą mi drzwi więc nawet się nie fatyguję. I tak już trzy tygodnie. Lekarz i położna tylko mówią, że to skurcze przepowiadające tylko kooooorwa ile to będzie tak przepowiadać?! Już mnie to tak psychicznie męczy, że chce mi się tylko siedzieć i ryczeć. Do tego za każdym razem przy tych skurczach rozwolnienie. Tylko patrzeć aż mi hemoroidy wylezą. Brzuch twardy jak cholera, czuję się jak żółw tylko ze skorupą na brzuchu a nie na plecach.
Zgaga, sranie i rzyganie i tak w kółko. Gdzie to piękno ciąży ja się pytam?!
Jutro rano mam lekarza. Jak mi znów powie, że to skurcze przepowiadające to chyba w ryj ode mnie oberwie.
Idę wyć w poduszkę.
Przepraszam już nie będę smęcić, dobrej nocy. :* -
A jeśli chodzi o mnie to jestem dziś niespokojna o swojego syna... Od rana się nie rusza. Nie czuję mega kopniaków. Rozpierania. Jakąś godzinę temu miał czkawkę ale nie z lewej strony na dole tylko z prawej .. Z lewej natomiast chwilę temu jak zjadłam czekoladę to poczułam lekkie "pływanie" jakby w samej pachwinie. Nic mocniejszego, żadnej nóżki pod skórą .. Nie miałam tak spokojnego dnia od miesięcy .. Myśliscie, że cola z lodówki coś da? Może zmienił pozycję? ale na jaką? Wychodziłoby że ułozył się centralnie na samym dole brzucha w poprzek... Ehhh...
-
Ja tam sie nie nakrecam nawet
dzis z polozna rozmawialam i mi uswiadomila ze tak na prawde na porodowke mam jechac nie tak jak u Was jak skurcze sa co 10 min tylko jak bede miala skurcze 3-4 w ciagu 10 min.. wiec jeszcze dlugoo bede na to czekac
Ja chce rodzic w kwietniu a dzien to juz Sofii sama sobie wybierze
poki co nie mam co sie martwic.. troche juz sie boje bo do terminuu 23 dni, dzis polozna mi tez mowila ze bolu sie nie ominie i tak bedzie bolalo i musze sie przygotowac psychicznie na to.. a nie wmawiac sobie ze bedzie dobrze i ze nic nie poczuje :p wiec juz jestem troche "osrana"
Fasia lubi tę wiadomość
-
Aaaa no i zaczęliśmy dziś z Julkiem 36 tydzień czyli 9 miesiąc !!!!!!
zdjęcia nie zrobiłam, bo jakoś nie miałam kiedy. Pstryknę fotkę jutro i Wam pokażę mojego wielkoluda
Jak na złość na otwarcie nowego miesiąca dziecko mi się nie rusza...Rudzia, lysinka, Aguś86, Justinka, misia83, weronika86, Gosha, Murraya, liloe lubią tę wiadomość