X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuu huhu ja mialam skurcze juz 3 razy z przerwami :D moze juz czas :) hihi leze odpoczywam przeszlo juz .Będe obserwowac siebie .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 21:33

• NY Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nam Kaska z M jak M orła wywinela, nie mieli kiedy tego puscic juz wole smierć w kartonach ;(

Krysti, Aguś86, Gosha, Ulka84, Murraya, Robotka1 lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania jej to jak nie poprawi się jedz na ip .

haneczka lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja urodze po terminie? :D
    Ogolnie mialam chyba z 2 albo 3 skurcze takie mocniejsze a tak to cisza ... :D

NY lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    No i nam Kaska z M jak M orła wywinela, nie mieli kiedy tego puscic juz wole smierć w kartonach ;(
    Boze ostatni raz m jak m ogladalam 3 lata temu :) jak w pl bylam 6 miesiecy wcioglo mnie jak cholera :D

NY lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my polozylismy scianki juz w pokoju malej..2 warstwy farby..odnowiony kaloryfer, listwy i parapecik :-) juz smierdzialo wiec skonczylismy :-) jutro reszta i przyjdzie dywan kurierem i tapety do odebrania :-) juz sie nie mobe doczekac!
    hanrczka daj znac po badaniach..moze sotaw nr tel zeby ktoras mogla zadzwonic jakby ci zostawili nie daj boze... krysti ty tez! lez plackiem! wez kapiel!

Rudzia, Justinka, Aguś86, Krysti, KasiaKwiatek, Lali, Fasia, lysinka, Agusiek89, natt, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    Taa historyjka akurat pod nas :/ Kartony były lepsze...

NY, Murraya lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Uuuu huhu ja mam skurcze juz 3 razy z przerwami :D moze juz czas :) hihi leze odpoczywam przeszlo juz .Będe obserwowac siebie .
    no to masz skurcze czy przeszlo bo nie kumam wyoowiedzi?

Rudzia, Aguś86, KasiaKwiatek, Krysti, misia83, Murraya lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no to masz skurcze czy przeszlo bo nie kumam wyoowiedzi?
    Mialam 3 z przerwą polozylam się przeszlo mi:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialo byc ,,mialam ''ah telefon:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz się doczekac nie mogę porodu :) juz wszystko mam do szpitala dzis dokupilam tylko wkladki laktacyjne i git .

NY, Murraya lubią tę wiadomość

• NY Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia łącze sie z Toba;) bo ja tez nie mam zadnych zapowiedzi:) wczoraj mialam tylko takie cmienie w dole brzucha ale bardziej to na rewolucje jelitowe wyglądało no i czasem kłucie w szyje ale to podobno od nacisku główki;)
    Krysti nawet moj maz sie wciągnął:) a pisze o Kasce bo umarła po cesarce hehe ;)

Krysti, Rudzia lubią tę wiadomość

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lysinka cudowne zdjęcia! :)

Sylvia ale Ty masz malutki brzusio :)) Fajnie, że na wizycie dość dobre wieści. Najwazniejsze, że Ninka może jeszcze pobyć w brzuszku

Ida wytrwałości i cierpliwości, wszystko z czasem się ułoży. Super, że mąż tak bardzo pomaga. To szalenie ważne! Trzymajcie się z Frankiem

Do szpitala do jedzenia zapakuję sobie biszkopty i wodę mineralną. No i jakiegoś batona. To powiedzieli, że wolno

Justinka piękne zdjęcia ! I widzę, że pępuszek też masz na wierzchu jak ja :D

ADK ja też mam łożysko na przedniej ścianie a powyginany brzuszek to u mnie standard. Mam tak co kilkadziesiąt minut. A kopniaki są czasem mega bolesne ...

Malinka super wieści z wizyty :) oby tak dalej!

Klaudia ale brzuuuuuchol :D

Rudzia ja nie miałam jeszcze ani jednego skurczu :P

Rudzia, lysinka, Justinka, Murraya lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    Rudzia łącze sie z Toba;) bo ja tez nie mam zadnych zapowiedzi:) wczoraj mialam tylko takie cmienie w dole brzucha ale bardziej to na rewolucje jelitowe wyglądało no i czasem kłucie w szyje ale to podobno od nacisku główki;)
    Krysti nawet moj maz sie wciągnął:) a pisze o Kasce bo umarła po cesarce hehe ;)
    Dobrze ze ja Polskiej televizji tu nie mam bo bym siedziala cale dnie przed tv :D moj to nie lubi tv polskiej mowi ze nic ciekawego nie ma w niej a ja tam jak w pl jestem to po ogladam serialiki z Mamcią:D

NY lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś siedzę cicho bo jestem w fatalnym nastroju.
    Dobiłam do siedmiu bolesnych skurczy. Mój rekord jak na razie.
    Z tym, że nie są regularne więc wiem, że jak pojadę do szpitala to pokażą mi drzwi więc nawet się nie fatyguję. I tak już trzy tygodnie. Lekarz i położna tylko mówią, że to skurcze przepowiadające tylko kooooorwa ile to będzie tak przepowiadać?! Już mnie to tak psychicznie męczy, że chce mi się tylko siedzieć i ryczeć. Do tego za każdym razem przy tych skurczach rozwolnienie. Tylko patrzeć aż mi hemoroidy wylezą. Brzuch twardy jak cholera, czuję się jak żółw tylko ze skorupą na brzuchu a nie na plecach.
    Zgaga, sranie i rzyganie i tak w kółko. Gdzie to piękno ciąży ja się pytam?!

Jutro rano mam lekarza. Jak mi znów powie, że to skurcze przepowiadające to chyba w ryj ode mnie oberwie.
    Idę wyć w poduszkę.
    Przepraszam już nie będę smęcić, dobrej nocy. :*

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez juz mam wszystko :-) tylko 2,3 dni i pokoik bedziengotowy :-)

Rudzia, Fasia, Justinka, Murraya lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeśli chodzi o mnie to jestem dziś niespokojna o swojego syna... Od rana się nie rusza. Nie czuję mega kopniaków. Rozpierania. Jakąś godzinę temu miał czkawkę ale nie z lewej strony na dole tylko z prawej .. Z lewej natomiast chwilę temu jak zjadłam czekoladę to poczułam lekkie "pływanie" jakby w samej pachwinie. Nic mocniejszego, żadnej nóżki pod skórą .. Nie miałam tak spokojnego dnia od miesięcy .. Myśliscie, że cola z lodówki coś da? Może zmienił pozycję? ale na jaką? Wychodziłoby że ułozył się centralnie na samym dole brzucha w poprzek... Ehhh...

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam sie nie nakrecam nawet :P dzis z polozna rozmawialam i mi uswiadomila ze tak na prawde na porodowke mam jechac nie tak jak u Was jak skurcze sa co 10 min tylko jak bede miala skurcze 3-4 w ciagu 10 min.. wiec jeszcze dlugoo bede na to czekac :P Ja chce rodzic w kwietniu a dzien to juz Sofii sama sobie wybierze :) poki co nie mam co sie martwic.. troche juz sie boje bo do terminuu 23 dni, dzis polozna mi tez mowila ze bolu sie nie ominie i tak bedzie bolalo i musze sie przygotowac psychicznie na to.. a nie wmawiac sobie ze bedzie dobrze i ze nic nie poczuje :p wiec juz jestem troche "osrana" :P

Fasia lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa no i zaczęliśmy dziś z Julkiem 36 tydzień czyli 9 miesiąc !!!!!! :D zdjęcia nie zrobiłam, bo jakoś nie miałam kiedy. Pstryknę fotkę jutro i Wam pokażę mojego wielkoluda :)

Jak na złość na otwarcie nowego miesiąca dziecko mi się nie rusza...

Rudzia, lysinka, Aguś86, Justinka, misia83, weronika86, Gosha, Murraya, liloe lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA moze ma leniwy dzien? Czulas czkawke to jest okej.. nie martw sie na zapas :) jak jutro tak bedzie to qtedy moze skontaktuj sie z lekarzem?

Gosha lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 3383 3384 3385 3386 3387 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ