Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No ja wiem, że może leniwy dzień ale Julkowi to się nigdy nie zdarzało .. A na dodatek od kilku dni był nadaktywny, że myślałam, że mi bokiem wyjdzie. Mega mocne kopniaki, latające nóżki pod skórą, kopniaki w żebra i gmeranie rączkami w szyjce, a tu nagle ciiiisza od rana
Nie lubię takich sytuacji.. Idę po colę
-
Na pierwszy rzut oka wszystko dobrze. Szyjka zamknięta 35mm, dzidzia 2300g, teraz ktg. Cały czas czuje lekkie pobolewanie. Ciekawe czy wykaże coś badanie. Straszą zastrzykiem przeciw skurczom:) ale uspokoiłam się. Prawie usypiam słuchając serduszka:)
natt, Rudzia, Aguś86, Klaudia90, Gosha, Ulka84, Murraya, Robotka1, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:FASIAAAA !!! Przez Ciebie chce mi sie coli!! A juz sie skonczyla! ;((
Ja mam ostatnio jakąś fazę na cole !! Codziennie od tygodnia wypijam kilka szklanek ... Mam nadzieję, że nie zaszkodzę dziecku heheWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 21:48
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie rozumiem jednego.. Mala lezy juz bardzo nisko glowka w dol a czasem robia mi sie dwie twarde gule po prawej i lewej stronie brzucha jednoczesnie.. przeciez to nie mozliwe zeby w tym samym czasie wyginala plecy i tu i tu !!! A srodek brzucha miekki.. mialyscie tak moze?
-
Rudzia ja mam nieraz gule z obu stron i nie jestem w stanie określić co gdzie jest.
Też nie miałam jeszcze ani jednego skurczu, ale w sumie trochę czasu minęło jeszcze zostało.
Fasia gratki kolejnego tygodniacola przebudziła Julka?
Haneczka czekamy na info po ktgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 21:58
haneczka lubi tę wiadomość
-
Rudzia ja mam tak od wielu tygodni. Takie gule pojawiają się u mnie kilkadziesiąt razy dziennie. Zaraz mi się takie zrobią to zrobię fotkę i Ci wrzucę to sobie porównasz czy to coś takiego. W środku i na zewnątrz mam wtedy miękki brzuch.
Cola nie pomogła .. w brzuchu cisza .. Ja piernicze, nie chcę panikować bo daleko mi do tego ale wczoraj adhd w brzuchu, a dziś totalna cisza odkąd wstałam .. Wiem, że jak pojadę do mnie na IP to mnie od razu wezmą na oddział, zawsze to się tak kończy jak widzą, że mam założony szew.. Ja pitole. Daje Mu czas do rana.. Myśliscie, że mogę na spokojnie jakby co do rana poczekać ? -
Kurcze FASIA nie wiem
szkoda ze nie masz detektora ... jesli czujesz Go w ogole to poczekaj moze do rana a jak nie to moze lepiej jedz? Troche strach czekac.. ale nie wykluczone ze nic mu nie jest i po prostu spi..
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia ja bym chyba poczekała do rana. Czułaś czkawkę więc to nie jest tak, że w ogóle było zero ruchów. Jednak jeśli do rana by się dalej nic nie 'odzywał' to waliłabym zdecydowanie żeby to sprawdzić.
Oczywiście zrobisz jak uważasz ale myślę, że ja bym tak zrobiła...Rudzia, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czuję Go. Tak jakby gdzieś w środku był, na samiuteńkim dole, w zupełnie innym położeniu niż przez ostatnie kilka miesięcy. Czkawka była jakoś po 19. Niedawno coś tam mi się przelewało na dole. Może zszedł niżej i się tak obrócił, że nie czuję kopniaków i wypychania nóżek ? Co za dziecko zeby tak matkę stresować ..
Poczekam do rana, bo jednak coś tam się poruszyło. Natomiast jak mocniejsze kopy nie wrócą to pojadę do sprawdzić ...
Dzięki :*Rudzia, natt, Justinka, lysinka, hwesta, misia83, Murraya, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lysinka nigdy wcześniej nie miał takich dni. Ja wiem, że im ciąża starsza tym dzieci większe a co za tym idzie mają mniej miejsca. Ruchy wtedy też są mniej odczuwalne, delikatniejsze itd. No ale zaniepokoiło mnie to, że to tak nagle się wyciszyło.
Teraz jak przykładam rękę na sam dół lewej strony brzucha, nad samą pachwinę to czuję że coś tam się rusza. Chyba zmienił pozycję .. Oby ..
Jak dziecko się owija pępowiną to się wcale nie rusza ? Wiecie może jak to wygląda ? Pytam z ciekawości, nie wkręcam sobie niczego Broń Bożelittletwig lubi tę wiadomość