Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej słoneczka
Wstałam , ide oddać mocz i krew, potem syna do szkoły chyba zawioze i bede wylegiwać się na kanapie < hahahaah chyba bym tak chciała>.
Wczoraj 13 na plusie dzisiaj od rana - 7 pięknie sie zapowiada ten dzien.
Gosha jak tam? Mary Amy were are jure??????
Fasia nie stresuj się, moje dziecie zwykle poklepuje mnie po srodku ale ostatnimi czasy dawała mi tak popalic , żźe aż uaktywniała się moja nerwica. Potrafi całymi dniami napierniczać tak , że aż łzy cisną. A potem spokój ze 2 -3 dni. -
Hej
Mąż wstał do pracy i mnie obudził
A dziś mi się dobrze spalo. Chyba jeszcze się poloze póki Zuzia śpi
Fasia mój też zazwyczaj bardzo mocno kopie, a wczoraj był spokojniejszy. Rzadziej się ruszał i nie aż tak mocno. Co prawda w ciągu dnia była położna i sprawdzała tętno, wiec wszystko ok. Ale dzieciaki tak mają jak dorosli. Moga miec gorszy dzieńCzytałam też, że zazwyczaj przed porodem następuje zauwazalny przez matkę spadek aktywnosci. Nie wiem tylko ile przed porodem... Jak Cie cos niepokoi to jedz dzis na ktg, ale zycze Ci, zeby Julek sie rozszalal dzis
A co u Gosi, Haneczki, Amy i Mary??? -
Dzień dobry. Kolejna fatalna noc za mną.. Nie mogę sobie znaleźć miejsca w łóżku, przekrecam się z boku na bok, najwygodniej jest jak śpię na plecach a nie chce bo po chwili budzi mnie dudniace na szyji tętno.. Zgaga pali mnie druga noc z rzędu.. Temp w pokoju w moim odczuciu dobija chyba do +40 stopni.. Koszmar jednym słowem..
Julek na pewno zmienił położenie. Coś tam się rusza na samym dole brzucha, są to delikatne pływania, nigdy wcześniej tak nie miałam no ale może taki urok 9 miesiąca.. Jestem przyzwyczajona, że dziecko mnie oklada boleśnie długimi godzinami, a tu nagle tak ogromna zmiana..
Jestem niewyspana, zła, zmęczona i w ogóle jest do dupy..
Dziękuję za uwagę..
P. S. Trzymam kciuki za dzisiejsze badania, gratuluję kolejnych tygodni.
-
nick nieaktualnyFasia, mam to samo! W nocy czuje tropiki, zgaga pali na leżąco ze aż strach i plecy mnie bolą!!!! Ide pochodzić po domu, bo masakra, ale w miarę sie wyspalam. Miłego dnia dziewczyny, wiosna idzie
dzisiaj odbieram HIV , wr itd.- moze chociaż tego nie mam :p bo gbs dodatni :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 06:48
haneczka lubi tę wiadomość
-
A ja może dziś jak pojadę po południu na ktg to odbiorę mój gbs o ile będzie
Wczoraj dzwoniłam i nie było jeszcze. Dziś mija tydzień. Już bym mogla dawno urodzic a wyniku nie miec. Miał być w piatek...
Hwesta wczoraj pisalam co mi polozna doradzila przy dodatnim wyniku gbshwesta lubi tę wiadomość
-
Hej. U mnie też noc kiepska. Kręce się jak korkociąg w łóżku. Do tego okropnie mnie dziś bolą pachwiny. JUż mnie kurde wszytsko bolało w tej ciąży ale pachwiny jeszcze nie.
Fasia ja jak lezałam w szpitalu teraz ostatnio to przyjeli dziewczyne która właśnie była zaniepokojona mniejsza aktywościa dziecka. Opowiadała ze wszystko ja w tej ciąży boli, maleństwo okłada cały czas a tu nagle wstała arno i cisza, jakies takie delikatne ruchy. Miała USG, KTG kilka razy i wszystko ok. Lekarz tłumaczył ze dziecko najprawdopodobniej zeszło sobie już niżej i dolegliwości bólowe mineły a mały ma mało miejsca zeby wierzgać.
Dziewczyny, powiedzcie mi czy ciąża donoszona jest od zaczętego 37 tygodnia czy skończonego, donosiłam już czy nie? Bo niby na belly pisze ze od skończonego czyli jeszcze tydzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 06:59
-
nick nieaktualny
-
A ja marzne na przystanku, ma byc dzis 15stopni wiec wzielam wiosenny plaszczyk a tu tak zimno rano, ze juz smarkam;) w nocy spalam dobrze, liwi piszesz o pachwinach-mi ten bol doskwiera dłuższy czas tylko nie wiem czy pachwiny jako tako czy wstretny żylak ktory mi sie zrobił w kroczu, ale jak sie obracam na drugi bok to za kazdym razem na to cierpię
-
nick nieaktualny
-
Dobry
U mnie jeszcze 5 dni i tez będzie donoszonamam nadzieję, że z moim 4-centymetrowym rozwarciem dotrwam
Od kilku dni śpię wyjątkowo dobrze
Miłego dnia dziewczynkiNY, Aguś86, KasiaKwiatek, misia83, Murraya, lysinka, Jaga, haneczka, Justinka, maggie86, Agusiek89 lubią tę wiadomość