Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Liwi tak też to sobie tłumacze, że mały zmienił pozycję, zszedł niżej bo ewidentnie coś tam na dole się rusza, gdzieś w środku. Widocznie tak urok tego okresu, że sobie polazl gdzieś indziej. Jak byście jeszcze nie zauważyły to mam dzis do dupy dzień wiec ogólnie może mnie tu nie być - będę wyć w poduszkę aż do jutra..
Ja jeszcze nie miałam badania na gbs. Do kiedy się je wykonuje? To ginekolog pobiera wymaz? Bo ja prywatnie chodzę.. -
Agus dzięki. Dziś będę dzwonić żeby się umówić, bo zapomnialam, że w pt kończy mi się l4. Wiec pewnie na wizycie pobierze wymaz do badania.
Ok, idę spróbować jeszcze zasnąć.. Miłego dnia dziewczyny!Aguś86, Murraya, haneczka lubią tę wiadomość
-
Fasia a jak zrobisz kochana fotke brzusia i porownasz z ostatnia to widac roznice w ksztalcie, polozeniu brzusia? tez bym sie zaniepokoila, ale jesli czujesz jakiekolwiek ruchy znaczy ze jest ok. Moj maly byl opleciony pepowina..szyja i barki i byl bardzo niespokojny, wiec na pewno nic sie nie dzieje..Liwi gratki kolejnego tygodnia..jesli kogos ominelam to przepraszam...ja juz zyje dzisijeszym remontem
wyobrazcie sobie,ze tak sie podniecam,ze nawet snia mi sie pierdoly..zamowilam dywan 3x4m...snilo mi sie,ze przyszedl kurier i daje takie male pudeleczko i mowi : DYWAN DO PAMI....ja patrze do srodka a tam kupilam dywan do domu dla lalek przez pomylke 3cmx4cm! i z filcuhehehe masakra jebie mi na mozg
a z ta baba co znecala sie nad dziecmi...ja nie wiem czy wytrzymalabym aby dojsc na policje czy do dyrektorki..zaprosilabym ja z usmiechem na ustach aby omowic w domku postepy mojej pociechy..na bank by przyszlazapuscilabym jej nagranie w momencie jakby siedziala zwiazana juz tasma
pewnie to ja poszlabym siedziec
ale satysfakcja jaka
KasiaKwiatek, mf, Murraya, lysinka, haneczka, Justinka, maggie86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Agus dzięki. Dziś będę dzwonić żeby się umówić, bo zapomnialam, że w pt kończy mi się l4. Wiec pewnie na wizycie pobierze wymaz do badania.
Ok, idę spróbować jeszcze zasnąć.. Miłego dnia dziewczyny!
a ja jutro zaczynam 37za 8 dni donoszona
Murraya lubi tę wiadomość
-
aaaaaaaaaaaa i pokoik bedzie lawendowy hle hle hle..w sumie juz jedna sciana jest
amy nie komentuj jak wrocisz..mam nadzieje zes ty zajeta taka tylko
kasiu K tobie tez dzien dobry mowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 07:56
Anka1501, mantissa, KasiaKwiatek, Aguś86, CzaryMary, Murraya, lysinka, haneczka, Justinka, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Ja w wampirowni bo wstyd się przyznać ale ja jeszcze nie zrobiłam krzywej... Po tym jak byłam i zwymiotowałam to jakoś mi nie szło i w końcu jak zobaczyłam dzisiaj cukier na czczo 98 w te pędy się zmobilizowałam i wyruszyłam. Ale z własnym śniadankiemzrobiłam sobie kanapke z szynką i serem a do tego 300ml soku pomarańczowego 100%.
Ja też mam czasem przeprawy z synem, który nie chce się ruszyć. W końcu nasze dzieciaki mają już jakiś temperament i nie będą się zachowywać codziennie tak samo
Ja ostatnio śpię całkiem spoko ale mam za to taki ogólny spadek formy, nie mam energii, nic mi się nie chce. Nawet syf w domu przestaje mi przeszkadzać... Chyba taki czas już mnie dopadl, pozostaje tylko czekać na wzrost formy przed porodem -
adk sytuacja z energia moze sie zmienic jak w kalejdoskopie...my chyba jestesmy jakimis ciazowymi blizniaczkami..zobacz na moj kalandzarz ciazy..spadek ogromny, zle samopoczucie w podobnym czasie jak ty jestes a tydzien pozniej meeega energia az do dzisiaj
chyba ze faktycznie jestes duuzo starsza ciaza to znaczy ze juz czas ci sie konczy
wiec odoczywaj sobie kochana..i marsz z tym cukrem!
a lawendowy mi sie podoba i wdoopie mam..mezowi tez sie podoba zreszta razem wybieralismyjest identyczny kolorek jak tlo tapety wiec pasuje
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry! Niestety nic nie nadrobię, bo czynności okołokarmieniowe i karmienie zajmują 1,5h, ale chociaż się przywitam.
Wczorajszy kryzys emocjonalny jakby trochę przeszedł po 3,5h snu w dwóch turach.
Zdrzemnelabym się jeszcze ale trzeba czekać na obchod, ktorego coś nie widać.
weronika86, KasiaKwiatek, CzaryMary, Murraya, lysinka, Jaga, haneczka, maggie86, liloe, Fasia, Ulka84, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
mantissa wrote:Dzień dobry! Niestety nic nie nadrobię, bo czynności okołokarmieniowe i karmienie zajmują 1,5h, ale chociaż się przywitam.
Wczorajszy kryzys emocjonalny jakby trochę przeszedł po 3,5h snu w dwóch turach.
Zdrzemnelabym się jeszcze ale trzeba czekać na obchod, ktorego coś nie widać.
i zmien ten suwak jak bedziecie z julinkiem w domciu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:05
mantissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry drugi raz.Dospałam
Fasia jest ok, z Julkiem na pewno w porządku.
Wera śliczny kolor dla Sarci!
Ja dziś 40 dni do porodu...a ciekawe ile na prawdę...coś zaczyna się tam na dole dziać bo kuje czasem, mocniej zaboli, brzuch od dwóch dni ćmi co jakiś czas okresowo... powoli się szykujemy... jutro mam wampirownię i sikalnię w planach,a w czwartek wizyta u gina, pobierze pewnie GBS i sprawdzi szyjkę...hmmm ciekawe czy coś się z nią zaczyna dziać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:07
Murraya lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry!
WERONIKA widzę ze u Ciebie przygotowania pokoiku pełna para! Kolor ścian... Cudny!
FASIA a co ten Julinek tam mamę straszy?! Moj wczoraj o 23 na ktg myślałam ze wyjdzie przez pępek i od tamtej pory cisza... W nocy nic, a śpię bardzo mało. Teraz tez - nada. Jaja sobie z nas robią, przeciez to prima aprilis sie zbliża
Moje ciśnienie z rana 126/93 czyli tragedii nie ma, spadło, ale te drugie cały czas podwyższone... ;( czekam na wyniki badan zbiórki moczu 24 to chyba bedzie decydujące. Puchne bardzo, az skóra swędzi... A jutro zaczynam 38 tydzien ciazy, wiec ciaza teoretycznie bedzie donoszona
Na belly pisze ze nam spakować dzisiaj torbę do szpitala, no lezy koło mnue jak byk... A moze jeszcze mnue wypuszcza..? Nie wiem...
Gratuluje wszystkim skończonych tygodni jak i tych zaczętych! Trzymam kciuki za wszystkie wizyty :*Murraya, Justinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej babeczki.
Przepraszam, że nie dawałam znaków życia ale w weekendy mam jak wiecie wolne od kompa a wczoraj zaszwankowało mi zdrowie:/ Ostro walnęło mi ciśnienie i nie mogłam go zbić. 145/112 niżej nie chciało zejść. a ja generalnie niskociśnieniowiec jestem i powyżej 100 nigdy nie mam.
wieczorem byliśmy na USG. Młodzieniaszek waży ok 2900i wszystko z nim ok. W końcu łożysko mi się trochę zestarzało
II stopień, AFI 11. Buziaczka oczywiście nie pokazał ale sprzętem świecił jak zwykle ochoczo
Co tam u Was? Wszystko jest ok?
FAsia widzę, że ma zjazd formy psych.? Nie martw się kochana. U mnie cała dzisiejsza noc przepłakana - tak w sumie to chyba bez powodu ...haneczka lubi tę wiadomość
-
Witamy się przy śniadanku w 38 tygodniu.
Brzuch strasznie ciągnie do dołu a miałam ochotę dziś pospacerować ale jak młody tak nisko to aż boli przy chodzeniu.
Udanego dnia brzuszki
CzaryMary piękna waga młodzieńca a łożysko nie stare u mnie już III stopień,a AFI zazdroszczę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:21
Gosha, CzaryMary, Murraya, lysinka, Jaga, haneczka lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.