X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    U mnie nie czuc farby bo pokoj byl dawno malowany w tamtym roku ,ale pamietam ze cebule kladlam na boki w kąt na noc do sypialni by ten zapach cebula wciągla i powiem ze nie cuchlo farbą i wywietrzylam pokuj i git. Tata mi polecil bym cebule na pól przrkroila i po kontach dala polozyla :) metody budowlancôw .

dobry patent :)

Krysti lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wlasnie pokaz nam frania..chociaz na chwilke wrzuc zdjecie plisssssssssssss

CzaryMary, misia83, Gosha lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    ja nie lubie zapachu surowej cebuli..chyba wole zapach farby :p
    Ja tez nie ale jak smierdziala mi farba mocno a ja w ciazy to przeszkadzalo nie chcialam cholerstwa wdychac i spali my w salonie .Plus skerting olejną byla mieszanka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a gdzie ciotka Amy? pokazywała się? Pewnie już zawiozła Olka do szpitala się pochwalić, że sama go powiła :)

misia83, weronika86, KasiaKwiatek, Murraya, Aguś86, lysinka, Gosha, haneczka, maggie86, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    a gdzie ciotka Amy? pokazywała się? Pewnie już zawiozła Olka do szpitala się pochwalić, że sama go powiła :)
    no wlasnie weekend dawno sie skoncvzyl...pewnie faktycznie urodzila w domu :D

Gosha, haneczka, maggie86, Fasia lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika u mnie farbą waliło ze trzy dni. I to przy zamkniętych oknach bo zimno było i nie otwierałam, jak bedziesz wietrzyc to pewnie jeszcze szybciej przestanie smierdzieć.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa jak mieszanka z olejna farba to musialo smierdziec...u mnie etraz czuc tylko spray co malowalismy parapet, listwy i grzejnik..ale spimy na dole i na gore na razie nie wchodze.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no wlasnie weekend dawno sie skoncvzyl...pewnie faktycznie urodzila w domu :D

zaraz wyskoczy jak diabeł z butelki i pośle nam gromkie " FAK JU" - zobaczycie :P Amy, Amy kici, kici :)

Dzisiaj wieczorem mam wizytę u gina. Jak zwykle odczuwam niepokój... zrytą bańkę mam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 09:10

misia83, KasiaKwiatek, Aguś86, weronika86, Ewelcia, Gosha, haneczka, maggie86, Fasia lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)

U mnie waliło tylko podczas malowania a taki delikatny dziwny zapach świeżego remontu to ze trzy dni ;)

Mantissa Ty jesteś boginią cyckarmienia :D zazdraszczam i też tak chcę :) i dziewczynki wrzucajcie częściej te swoje pociechy bo ciotki jednak sa strasznie spragnione widoku swoich dzieci a Wasze też są swoje :D

Gosha, Sylvia trzymajcie się jak najdłużej :) jeszcze Ania a z Haneczką co słychać???

Ja o bólach okołospaniowych już nie myślę ale pojawił się nowy, który mnie martwi :( w czwartek będę u gina to jak już zbiorę zjebę za wagę się zapytam :D od jakiegoś tygodnia mnie budzi ciągnięcie/ kręcenie/ swędzenie/ napięcia w nogach, całych, od ud do łydek i nie umiem powiedzieć co to boli bo boli mocno i w środku :/ zobaczymy :/

weronika86, mimka84, mantissa, Murraya lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i to pierwsza noc spędzona przy otwartym balkonie :) wiooosna :D

CzaryMary, misia83, KasiaKwiatek, weronika86, Gosha, Justinka, maggie86, Fasia, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mam teraz schizy z ta krzywą! Właśnie sobie wkręciłam że mam zapsuty glukometr i pewnie mam cukrzycę tylko on mi nie pokazał i przeze mnie dziecko będzie wielkie i chore... Taaakk.... To już mam powód żeby nie spać w nocy...

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe co u Hani naszej wczoraj nic nie napisala mam nadzieje ze dobrze wszystko.

haneczka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Bry :)

U mnie waliło tylko podczas malowania a taki delikatny dziwny zapach świeżego remontu to ze trzy dni ;)

Mantissa Ty jesteś boginią cyckarmienia :D zazdraszczam i też tak chcę :) i dziewczynki wrzucajcie częściej te swoje pociechy bo ciotki jednak sa strasznie spragnione widoku swoich dzieci a Wasze też są swoje :D

Gosha, Sylvia trzymajcie się jak najdłużej :) jeszcze Ania a z Haneczką co słychać???

Ja o bólach okołospaniowych już nie myślę ale pojawił się nowy, który mnie martwi :( w czwartek będę u gina to jak już zbiorę zjebę za wagę się zapytam :D od jakiegoś tygodnia mnie budzi ciągnięcie/ kręcenie/ swędzenie/ napięcia w nogach, całych, od ud do łydek i nie umiem powiedzieć co to boli bo boli mocno i w środku :/ zobaczymy :/

Wszystkie dzieci nasze są Borys, Wojtek, Marysia, Toooommmm ... lalalala

moją koleżankę właśnie też tak bolą nogi. i wiesz co jej pomaga ?? Otóż...ciepły strumień powietrza z suszarki... Nie wiem jak, w jaki sposób ale podobno działa :)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kończyłam kopiec Kreta właśnie, ubijalam kremówkę i moja mała tak sie ruszała jak włączyłam mikser ze aż mam wyrzuty sumienia ze sie bała, maleństwo

mf lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia na moje dziecko od jakiegoś czasu nie działa słodkie, ogólnie słodkie ma w dupie, dryga po ostrym ale jak nie lubisz to nie polecam. Jak chcesz obudzić Julinka się połóż na plecach i oddychaj przeponą ;) na mojego potwora to działa najlepiej ostatnio :) taka mega dawka tlenu :) a ruchy mają prawo się zmieninć teraz. I ja ostatnio tak sobie pomyślałam, ze te dni kiedy mało Baśkę czuję to ona musi kopać w stronę kręgosłupa czyli u mnie łożyska, a jak kopie w stronę pępka to czuć mocniej. Może u Ciebie to też ma znaczenie?

Fasia lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Kończyłam kopiec Kreta właśnie, ubijalam kremówkę i moja mała tak sie ruszała jak włączyłam mikser ze aż mam wyrzuty sumienia ze sie bała, maleństwo

oooo Hwesta mój to się miksera boi przeogromnie, też mam wyrzuty sumienia jak coś miksuje. No ale nie odepnę przecież tego plecaczka z przodu i nie schowam go w ciche miejsce :) To samo ma miejsce w kościele :) Nie leży mu tamten klimat :)

Gosha, Murraya lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk przeeeestan!! Ale to już! Nie bedzie chore! Ja cukry trzymam w ryzach byle do 120 h po jedzeniu, ale z ta moja cukrzyca lipa jakaś bo najem sie ciasta i mam ok 120 ;)

CzaryMary, Aguś86, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Ale mam teraz schizy z ta krzywą! Właśnie sobie wkręciłam że mam zapsuty glukometr i pewnie mam cukrzycę tylko on mi nie pokazał i przeze mnie dziecko będzie wielkie i chore... Taaakk.... To już mam powód żeby nie spać w nocy...
    Siostro :D proszę :D glukometr jest dobry, Ty nie masz cukrzycy!!! Fran zdrowy, a że wielki, no mówię Ci, że duży źle mały jeszcze gorzej ;) hipotrofia, kłopoty ze ssaniem, wypadanie z najmniejszych pieluch, ciaża trwająca 42 tygodnie ;) to wszystko Ci nie grozi :P

CzaryMary, KasiaKwiatek, lysinka, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary my w kościele przez ta szyjkę moja jeszcze nie byliśmy :p wiec nie wiem jak reaguje, ale na mikser baaaardzo, jednak mimo to nie mam zamiaru w ciszy wychowywać małej ;)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Wszystkie dzieci nasze są Borys, Wojtek, Marysia, Toooommmm ... lalalala

moją koleżankę właśnie też tak bolą nogi. i wiesz co jej pomaga ?? Otóż...ciepły strumień powietrza z suszarki... Nie wiem jak, w jaki sposób ale podobno działa :)
    Boże mi tak gorąco, ze chyba nie zniese jeszcze suszarki :) ale jak mnie wkurwi znowu w nocy i pierdyliardowy raz obudzi to kto wie :D

a propos pieluch... mam odkrycie :D 2 dada są mniejsze niż 1 z babydream a identycznie rozmiarem jak 1 z tesco ;) tylko pampersa oryginalnego nie mam żeby rozbudować swoje badania naukowe :D

CzaryMary, haneczka, Justinka, maggie86, Fasia, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
‹‹ 3389 3390 3391 3392 3393 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ