Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:U mnie nie czuc farby bo pokoj byl dawno malowany w tamtym roku ,ale pamietam ze cebule kladlam na boki w kąt na noc do sypialni by ten zapach cebula wciągla i powiem ze nie cuchlo farbą i wywietrzylam pokuj i git. Tata mi polecil bym cebule na pól przrkroila i po kontach dala polozyla
metody budowlancôw .
dobry patentKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:ja nie lubie zapachu surowej cebuli..chyba wole zapach farby :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:55
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:a gdzie ciotka Amy? pokazywała się? Pewnie już zawiozła Olka do szpitala się pochwalić, że sama go powiła
Gosha, haneczka, maggie86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:no wlasnie weekend dawno sie skoncvzyl...pewnie faktycznie urodzila w domu
zaraz wyskoczy jak diabeł z butelki i pośle nam gromkie " FAK JU" - zobaczycieAmy, Amy kici, kici
Dzisiaj wieczorem mam wizytę u gina. Jak zwykle odczuwam niepokój... zrytą bańkę mam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 09:10
misia83, KasiaKwiatek, Aguś86, weronika86, Ewelcia, Gosha, haneczka, maggie86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Bry
U mnie waliło tylko podczas malowania a taki delikatny dziwny zapach świeżego remontu to ze trzy dni
Mantissa Ty jesteś boginią cyckarmieniazazdraszczam i też tak chcę
i dziewczynki wrzucajcie częściej te swoje pociechy bo ciotki jednak sa strasznie spragnione widoku swoich dzieci a Wasze też są swoje
Gosha, Sylvia trzymajcie się jak najdłużejjeszcze Ania a z Haneczką co słychać???
Ja o bólach okołospaniowych już nie myślę ale pojawił się nowy, który mnie martwiw czwartek będę u gina to jak już zbiorę zjebę za wagę się zapytam
od jakiegoś tygodnia mnie budzi ciągnięcie/ kręcenie/ swędzenie/ napięcia w nogach, całych, od ud do łydek i nie umiem powiedzieć co to boli bo boli mocno i w środku
zobaczymy
weronika86, mimka84, mantissa, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Bry
U mnie waliło tylko podczas malowania a taki delikatny dziwny zapach świeżego remontu to ze trzy dni
Mantissa Ty jesteś boginią cyckarmieniazazdraszczam i też tak chcę
i dziewczynki wrzucajcie częściej te swoje pociechy bo ciotki jednak sa strasznie spragnione widoku swoich dzieci a Wasze też są swoje
Gosha, Sylvia trzymajcie się jak najdłużejjeszcze Ania a z Haneczką co słychać???
Ja o bólach okołospaniowych już nie myślę ale pojawił się nowy, który mnie martwiw czwartek będę u gina to jak już zbiorę zjebę za wagę się zapytam
od jakiegoś tygodnia mnie budzi ciągnięcie/ kręcenie/ swędzenie/ napięcia w nogach, całych, od ud do łydek i nie umiem powiedzieć co to boli bo boli mocno i w środku
zobaczymy
Wszystkie dzieci nasze są Borys, Wojtek, Marysia, Toooommmm ... lalalala
moją koleżankę właśnie też tak bolą nogi. i wiesz co jej pomaga ?? Otóż...ciepły strumień powietrza z suszarki... Nie wiem jak, w jaki sposób ale podobno działashimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia na moje dziecko od jakiegoś czasu nie działa słodkie, ogólnie słodkie ma w dupie, dryga po ostrym ale jak nie lubisz to nie polecam. Jak chcesz obudzić Julinka się połóż na plecach i oddychaj przeponą
na mojego potwora to działa najlepiej ostatnio
taka mega dawka tlenu
a ruchy mają prawo się zmieninć teraz. I ja ostatnio tak sobie pomyślałam, ze te dni kiedy mało Baśkę czuję to ona musi kopać w stronę kręgosłupa czyli u mnie łożyska, a jak kopie w stronę pępka to czuć mocniej. Może u Ciebie to też ma znaczenie?
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Kończyłam kopiec Kreta właśnie, ubijalam kremówkę i moja mała tak sie ruszała jak włączyłam mikser ze aż mam wyrzuty sumienia ze sie bała, maleństwo
oooo Hwesta mój to się miksera boi przeogromnie, też mam wyrzuty sumienia jak coś miksuje. No ale nie odepnę przecież tego plecaczka z przodu i nie schowam go w ciche miejsceTo samo ma miejsce w kościele
Nie leży mu tamten klimat
Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
adk_1989 wrote:Ale mam teraz schizy z ta krzywą! Właśnie sobie wkręciłam że mam zapsuty glukometr i pewnie mam cukrzycę tylko on mi nie pokazał i przeze mnie dziecko będzie wielkie i chore... Taaakk.... To już mam powód żeby nie spać w nocy...
proszę
glukometr jest dobry, Ty nie masz cukrzycy!!! Fran zdrowy, a że wielki, no mówię Ci, że duży źle mały jeszcze gorzej
hipotrofia, kłopoty ze ssaniem, wypadanie z najmniejszych pieluch, ciaża trwająca 42 tygodnie
to wszystko Ci nie grozi
CzaryMary, KasiaKwiatek, lysinka, Gosha, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Wszystkie dzieci nasze są Borys, Wojtek, Marysia, Toooommmm ... lalalala
moją koleżankę właśnie też tak bolą nogi. i wiesz co jej pomaga ?? Otóż...ciepły strumień powietrza z suszarki... Nie wiem jak, w jaki sposób ale podobno działaale jak mnie wkurwi znowu w nocy i pierdyliardowy raz obudzi to kto wie
a propos pieluch... mam odkrycie2 dada są mniejsze niż 1 z babydream a identycznie rozmiarem jak 1 z tesco
tylko pampersa oryginalnego nie mam żeby rozbudować swoje badania naukowe
CzaryMary, haneczka, Justinka, maggie86, Fasia, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość