Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHwesta - wczoraj na Usg lekarz powiedział, że jak tylko źle się poczuję w pozycji "na wznak" to od razu mam się przekręcić na lewy bok. Nawet mnie "odpytywał" która to lewa strona. ( mój mąż - menda- śmiał się bo wie, że nie odróżniam stron:) )
Haneczka - dobrze, że nie zostałaś w psitalu.
KasiaK - kokaina ewidentnie na jakichś narko jedzie
weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
shimmer_lip wrote:Czasem też zazdroszczę
ale u mnie ktg dopiero w terminie porodu pierwsze. Teraz się zastanawiam kiedy jakiekolwiek usg będę miała, się dopiero 18 marca pewnie czegoś dowiem.
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Do mnie nareszcie przyszła pościel od kokainy...jacyś nieogarnięci tam są, wysłali na zły adres, przesyłka do nich wróciła...musiałam im dopłacać 20zl za to i drugą wysyłkę do mnie...masakra, dobrze, że chociaż pościel śliczna
no i mam już rożek czyli wszystko co potrzebne.
Wczoraj uprałam obicie wózka, fotelika, pościel, kocyki. Jestem gotowa
Ostatnia rzecz dziś...tantum rosa w aptece
ADK apeluję do Ciebie... ZACHOWAJ SPOKÓJ MATKO! Nie masz żadnej cukrzycy a Franek zdrowy, dogodny chłop i tyle
Ja w tym tygodniu wychodzę tylko z psem i do domu bo czekam na dywanik do łazienki, laktator Angelowy, ekspres do kawy i zapas kawy
A no i w czwartek do lekarzabuuu nie lubię chodzić do lekarza
-
nick nieaktualnyooo dzięki za przypomnienie o Dniu Facecika
Młodemu zaserwuje jakiegoś słodyczka - łakoma małpka jest
Staremu hmmmm.., owinę się wstążką i wieczorową porą zaproponuję "wspólne lody"shimmer_lip, Aguś86, Krysti, lysinka, Gosha, Justinka, maggie86, KasiaKwiatek, misia83, Fasia lubią tę wiadomość
-
aaa mary ja tez nie rozroznialam..teraz jak mysle, ktora lewa to brzecza mi slowa taty w glowie...ktora raczka jesz? to wlasnie jest prawa
kochany
strasznie mi go brakuje..za matka nie tesknie ale ojca mi brak..zmarlo mu sie w wieku 42 lat jak mialam 18..rok po narodzinach stasia
-
Jeju a ja pod ktg to 30-40 minut leżę na plecach i nic
Maly się tylko trochę wiecej wierci, bo wydaje mi się, że na plecach mu niewygodnie
Normalnie spie na bokach- lewym czy prawym, ale na ktg mi wygodnie na plecach
Polozna mowi, ze moze byc albo na plecach albo na lewym boku.
Haneczka super, ze jesteś w domu. Dobrze, ze sprawdzilas -
nick nieaktualnyweronika86 wrote:aaa mary ja tez nie rozroznialam..teraz jak mysle, ktora lewa to brzecza mi slowa taty w glowie...ktora raczka jesz? to wlasnie jest prawa
kochany
strasznie mi go brakuje..za matka nie tesknie ale ojca mi brak..zmarlo mu sie w wieku 42 lat jak mialam 18..rok po narodzinach stasia
ojjj współczujęPatent Twojego Tatusia też stosuję, ale w momentach stresowych i tak mylę te cholerne strony...
Raz przez to oblałam egzamin na prawko....
Egzaminator mówi do mnie "Proszę skręcić w lewo"
CZaryMary z bananem na buzi skręca ochoczo w prawo
Sytuacja powtórzyła się jeszcze 3 razy....
Egzaminator: " z przykrością nie mogę zaliczyć pani egzaminu "
CzaryMary : JAK TO??!!mimka84, lysinka, weronika86, Gosha, shimmer_lip, mantissa, Fasia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobryyyyy
Witamy się w kolejnym tygodniu
Budzę się ostatnio co chwilę w nocy i rano jestem nieprzytomna. Może uda mi się dzisiaj też zdrzemnąć w dzień.
Ida super, że u Was już lepiej i Franio ładnie ssie.
Gosha trzymam kciuki za dobry wynik zbiórki
Haneczka dobrze, że puścili cie do domku, tylko niefajnie, że nadal masz te bóle. Gratki kolejnego tygodnia.
Ania super, że wy nadal w dwupaku
Weronika kolorek fajny, będzie pokoik prawdziwej księżniczkizazdroszczę tej energii.
Hwesta a przy mierzeniu szyjki nie możesz ugiąć nóg, może by pomogło.
Więcej nie pamiętam.
Powodzenia na wizytach i gratki kolejnych tygodnimimka84, CzaryMary, Gosha, haneczka, Aguś86, Krysti lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Ale szyjki bokiem mi nie zmierzy :p ostatnio już nie dał rady mierzyć bo nawet chwile na plecach nie wylezalam
chyba już sobie daruje mierzenie tej szyjki
tez mysle, ze chujowo ze kazali doplacac skoro ewidentnie ich wina! ja dzisiaj czekam na tapety, dywan do sarci pokoju i sprzety do studia i roslinkija nie moglam cala ciaze spac na plecach ale teraz od 2-3 dni tylko plecy mi zostaly a nie lubie
-
Aguś86 wrote:Shimmer jaki ekspres kupilas?
po przeczytaniu pierdyliona opinii i wielogodzinnych rozkminach
zamówiłam ekspres pixie do nesspressoczyli na kapsułki ale to podobno jedyne kapsułki z prawdziwą kawą
uuuu:)
a tak serio to mnie przekonało to, że ekspres kosztował 415 zł a jest 19 barowy czyli bardzo przyzwoicie, zwłaszcza w tej cenie. A za 50 zł można dokupić puste kapsułki w które ubijasz swoją ulubioną kawę (Lavazza qualita oro) właściwie na zasadzie kolbya jak Ci się nie chce nabijać to lecisz tymi gotowcami. Nam pasują tylko te kapsułki bo są wszystkie bez cukru a u mnie mąż nie słodzi a ja jade na stevii
jak przetestuję to dam znać
Gosha, Aguś86, Fasia lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Wercia pilnuj wagi swojego faceta, bo to faktycznie nie ma żartów. Mój kiedyś złapał wredną bakterię jak w mięchu pracował, to ważył 70kg i czuł się okropnie, bo on najlepiej się czuje z wagą 88-90kg. Wyglądał jak cień człowieka, a najgorsze że tak chudł i tył na przemian przez 7 lat, bo go ta bakteria od środka poniewierała, a lekarze nie umieli postawić diagnozy. W końcu trafiliśmy na takiego, co od razu po podaniu objawów wiedział na jakie badania męża skierować i dopiero antybiotyk za 200zł pomógł (musiał go przez 3 tygodnie brać). Ale te 7 lat to jakiś koszmar był. Musimy dbać o tych naszych panów, bo jacy by nie byli to jednak się przydają