Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:agus wg ktorego suwaczka licza ci lekarze? bo nie wiem czy gratulowac jutro pelnego tygodnia? hehhe
A prawda pewno jak zwykle lezy po środku
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:chyba odzywala sie wczoraj ze zawsze weekend spedza z mezem..
to nie zwalnia jej z dyżuru na "kwietniówkach". Tyle ciężarnych bab ma do obsłużenia - a chyba tylko jako jedna ma taką profesję....
Bambi wracaj - Wera czeka w kolejce do Ciebie. Ma numerek - rozpychała się łokciami w kolejce do rejestracjiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 09:51
mimka84, Gosha, weronika86, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Witajcie Mamuśki:)
u mnie też kiepska noc, nie dość że młoda jakas leniwa wczoraj była to jeszcze brzuch mnie dołem od wczoraj pobolewa, widać to już ten czas kiedy każdą coś boli:)
Wercia farba śliczna,
ja mam też jedną ściane różową w białe kropki:) pozostałe 3 taka mieszanka latte z szarym jasnym:)
Shimmer polecam swój ekspres http://www.electro.pl/Ekspres_SAECO_HD8745_2F09_Xsmall-s787581.html jestem mega zadowolona:D
My w poniedziałek odbieramy wóz:D mimo że nie byłam do końca zdecydowana i mąż to za mnie pozałatwiał to się ciesze że bedziemy go już mieli w domu:)
na łóżeczko czekam juz 3 tyg:( ma być we wtorek za tydz, jak dojedzie też jesteśmy gotowi, mamy wszystko. Od przyszłego tygodnia zamierzam też zaczac pranie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 09:54
mimka84, CzaryMary, lysinka, Gosha, weronika86, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Weronika, szyjka mi się wcale nie skróciła, ma 35 mm. Nospy wzięłam wczoraj dwie, dzisiaj dwie i nic się nie zmienia... Tzn ciągle z przerwami silne bóle, że aż zęby zagryzam. Ja nawet miesiączek nie miałam tak bolesnych. Dupa, nie lubię nie wiedzieć co mi jest.
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:ide se jajeczniczke walnac
bon apetit
Niom pojutrze moja ciąża będzie donoszona - nie lubię tego określenia bo czuję się jak jakaś kwoka, kura znosząca jajamimka84, Aguś86, Eweliśka, Gosha, weronika86, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Ja poki się nie donoszę wg usg to uznaję usg, a potem te parę dni to już nie będzie miało znaczenia
o! o! o! kolejna kura - nioska
Haneczka - cholera, poleż kochana. moze ta nospa nie zdazyła jeszcze zadziałać ?
Eweliśka - jaką furę będzie miała młoda? -
Fasia, dzisiaj za ładny dzień jest, żeby płakać i spać. Głowa do góry. :*
Adk'a apeluję o spokójNic dzidzi nie jest i na pewno nie z Twojej winy.
CzaryMary, jak czytam Ciebie od rana, to tak jakbyś była na dobrych dragachPodziel się z koleżankami, a nie tak sama się chichrasz
weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:bon apetit
Niom pojutrze moja ciąża będzie donoszona - nie lubię tego określenia bo czuję się jak jakaś kwoka, kura znosząca jajafajnie Ci
zazdroszczę
ja po lekarskiemu i z om jutro zaczynam 35 tc
i ja o sobie myślę jak o inkubatorku i wylęgarku
Eweliśka Saeco to właśnie ten ekspres który mnie tak okrutnie zrobił w jajo i tak mi się psuł, że nigdy więcej! A najlepsze jaja były takie, że jak się zepsuło jakieś pokrętełko to mi cały ekspres wysyłali do Włoch zamiast sprowadzić część i ogólnie więcej ja go w domu nie miałam niż miałam a potem mu się skończyła gwarancjajak dobrze pójdzie to w środę będą testy tych kapsułek
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Fasia, dzisiaj za ładny dzień jest, żeby płakać i spać. Głowa do góry. :*
Adk'a apeluję o spokójNic dzidzi nie jest i na pewno nie z Twojej winy.
CzaryMary, jak czytam Ciebie od rana, to tak jakbyś była na dobrych dragachPodziel się z koleżankami, a nie tak sama się chichrasz
hahaha cytując klasyka "Fak ju "
a tak na poważnie stęskniłam się za Wami babole przez te 3 dni więc sobie " odbijam" ale już idę. Jak mnie od narkomanów wyzywacie ... FOCH ( bez przytupu)
Aguś86 - no własnie nie mam pomysłu. Ale idę odkurzac więc może przy sprzątaniu mnie natchnie.Aguś86, haneczka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się, wczoraj nie wytrzymałam byłam u małej nawet po pracy mąż do nas dojechał ze szpitala. U małej bez zmian dalej ulewa choć wczoraj pielęgniarka sama wpadła na to że za dużo jedzenia dostaje. Zobaczymy co dziś powiedzą.
Trzymam kciuki za wizyty i aby każda z was spokojnie doniosła brzusia do terminuAguś86, shimmer_lip, haneczka, mimka84, Justinka, hwesta, weronika86, KasiaKwiatek, misia83, Gosha, mantissa, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość