Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bambi ja cie potzebowalam kochana..to mozliwe zeby ktos z choroby schudl az 5kg? fakt maz nie chcial jesc, 2 tyg kaszlu i smarkania..ale jakos sie martwie..niby bmi 19..dolnaa granica prawidlowej wagi ale jakos mi tak mizernie wyglada..dodam ze pracuje jako tatuator.
-
maggie86 wrote:no właśnie mam kilka takich których nie moge wykończyć to pomieszam jak mówisz że ok
ja to samym często wieczorem nacieram, robię warkoczyk i idę spać a rano myję.
maggie86 lubi tę wiadomość
-
co do proszku to mialam prac dzieciece w dzieciowym i nasze w normalnym ale ten drigi dzieciowy proszek za 80 pran kosztuje tylko 10f..kupujac po 1p pran pudelka to fakt za 80 pran wyszloby az 32f..ale 10f to tak malo ze chyba zaczne prac wszystko w tym dzieciecym. w sumie juz zdecydowalam ze tak bede robic tylko musze kupowac te paki xxxl zeby sie oplacalo. dywan wlasnie doszedl
rzeczy do stufia rowniez..jade teraz po tapety, jeszcze jedna farbe bo moze zabraknac..musielismy polozyc kilka warst bo niwa sciana...i po wiertarke
za 40min bede w domciu
i zaczynamy
na razie siedze na myjni bo samochod wyglada jak orawdziwy 4 na 4 z wioski..ujebany z blota...
mimka84, lysinka, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja mała od ostatniego usg prawie nie urosła... Wazy nadal ok 2500 kg a lekarz twierdzi ze wszystko ok i ze taki jej urok ze bedzie calineczką.... Ze ja jestem b drobna itd ze miałam infekcje w ciazy, dużo leków ze anemię mam... Nie wiem czemu ale jestem załamana
poza tym łożysko itd wszystko ok...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Tylko ja mieszam na jedno użycie a nie do całego słoiczka, bo z olejem to się na bank szybciej psuje a ja nigdy nie wiem jak mi pójdzie z odżywką
ja to samym często wieczorem nacieram, robię warkoczyk i idę spać a rano myję.
balsam póki co nie psuje się a mam już ponad miesiąc te mieszankę,tak go uwielbiam że mogłabym non stop się smarować
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
maggie86 wrote:aha czyli na łapkę przed użyciem, a poduszka nie tłusci się, ja teraz u mamy więc nie chce rabanu za potłuszczone poduszki już wczoraj za brak mielonych dostałam
balsam póki co nie psuje się a mam już ponad miesiąc te mieszankę,tak go uwielbiam że mogłabym non stop się smarować
Hwesta kochana wiem co czujesz. Też mi było smutno. Calineczki są fajnemaggie86 lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:Przez 5 tyg przybrała tylko ok 200 gram
Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Shimmer a Twoja tez mała ??
Białka dużo mi kazali jeść w związku z tymWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 11:55
-
weronika86 wrote:bambi ja cie potzebowalam kochana..to mozliwe zeby ktos z choroby schudl az 5kg? fakt maz nie chcial jesc, 2 tyg kaszlu i smarkania..ale jakos sie martwie..niby bmi 19..dolnaa granica prawidlowej wagi ale jakos mi tak mizernie wyglada..dodam ze pracuje jako tatuator.
weronika86 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ja wszystko wącham
takie tam zboczenie
paklanki te worki na pieluchy pachną pięknietakim kremikiem dla malucha
Ja koszule prałam razem z rzeczami Baśki ale przyszedł jeszcze szlafrok i nie chce mi się jednej rzeczy prać specjalnie w dzieciowym
W rękach przepierz z dzieciowym:) I wystaw na słonkoshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny