Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:to że mam tak a nie inaczej na imię to mnie z tą trawką od mimki kojarzycie. ja bogu ducha winna jestem
Hwesta - chciałam Ci podziękowac za namiary na warszawiankę. Byłam w tej chacie i kaczka przepysznaJa zamówiłam pierogi ruskie - niestety nie mieli, ale nie omieszkałam powiedzieć pani kelnerce, że to ich strata bo ja jako ciężarna naślę im myszy
Tak więc jeszcze raz dzięki
Angela - myśl pozytywnie. z oczkami u malutkiej będzie dobrze. trzymam kciuki
Maryśka, a nie wiesz, że imię jest wróżbą?Nomen Omen
-
nick nieaktualnymimka84 wrote:Jeju słucham właśnie nagrań z lekcji z tą nauczycielką co dzieciakom taśmą klejącą usta zalepiała w czasie lekcji. Ta baba ma coś z mózgiem, ciągle tylko grozi i zastrasza.
http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Kraj/Dolny-Slask-Skandal-w-szkole-w-Szczodrem-00001923
Mi się wydaje że baba ma schizofrenię bo z tego co słyszałam w tv to ona nie raz bardzo normalnie odzywała się do tych dzieci, że normalnie lekcje prowadziła a nieraz właśnie takie akcje robiła więc na pewno nie jest ona normalna. -
Adka'a w pozytywnym nastawianiu się pomaga mi wietrzenie mieszkania. Otworzyłam drzwi na ogródek, zaraz wytaszczę tam fotel, przygotuję żarełko i będę siedzieę i czytać gazety. Muszę jakoś oszukać mój ból.
I wczoraj tak mnie nakręciłyście tymi truskawkami, że też dzisiaj rozmrażam i zrobię z ryżem. Mniam:)
Ja sutków nie smaruję, ale mama polecała je gąbką szorować, hartować znaczy się podczas kąpieli. Na razie zrobiłam to jeden raz. Zniosły to bez problemu.
Marta, trzymam kciuki za wizytę
Eweliśka, mi z cyców też nic się nie sączy, wprawdzie "trochę" urosły, ale nic nie zapowiada, że będę krówkąAle mimo to wierzę, że natury nie da się oszukać.
Booooli mocnoBu
-
Siedze od rana i odswiezam forum regularnie, zeby nie miec zaleglosci
oj pochlonela mnie ta stronka
ostatnio wlaczylam poczatkowe strony200-300 kiedy jeszcze bylam aktywna, mialysmy calkiem inne klopoty, dolegliwosci i emocje
stworzyl sie piekny przekroj tych naszych 9 miesiecy i wlasnie powoli dobiegamy do mety ( wprawdzie rozkroczone jak kaczuchy, z bolącymi spojeniami, ale jednak!)
Ja ostatnio u gina mialam cisnienie 90/60 mimo, ze zawsze mi podskakuje jak wchodze do gabinetu. A i miewam jeszcze nizsze w normalnych warunkach a tu dzis mierze i 131/73 kurde dla mnie to jest wielkie nigdy takiego nie mialam i mam nadzieje ze nie bedzie rosnac....haneczka lubi tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Taką, na pompowanych kołach z tyłu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04a9a5cab4f4.jpg
oo ja mam taki sam tylko w starej wersji kolorystycznej z 2014 rokugranatowy
świetnie się kieruje po domu
Eweliśka lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
shimmer_lip wrote:Yyy a pierzecie te obleśne siatkowe gacie przed pierwszym użyciem? bo mi ona jakoś tak jadą szpitalem
bleh
i się zastanawiam czy ich nie uprać
i czy swoje koszule/staniki/szlafroki pierzecie w dzieciowych proszkach czy zwykłych?
Ja wyprałam koszule szpitalne w dzieciowym, ale te majtasy jednorazówki to się chyba nie pierze -
Eweliśka, zapomniałam, żeby Ci napisać, że bardzo szykowny ten Twój wózek, głównie przez te drewniane akcenty
NY, mierz sobie regularnie co godzinkę, zapisuj wyniki. Może to jednorazowy skok i nie ma się co martwić.
A o tym forum to książkę by można napisać. Kto się podejmuje?
Kobietki chyba wypęzły z domów na ulice, taka piękna pogoda, bo jakoś tak tu ciszej niż normalnie o tej porze.
NY, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Hmm ciekawe ja nie wąchałam tych majtek
myślę że możesz je delikatnie przeprać w rękach, nie wrzucałabym ich do pralki. A swoje rzeczy wyprałam w swoim proszku, w sumie nie pomyślałam żeby je wyprać w dzieciowym.
takie tam zboczenie
paklanki te worki na pieluchy pachną pięknietakim kremikiem dla malucha
Ja koszule prałam razem z rzeczami Baśki ale przyszedł jeszcze szlafrok i nie chce mi się jednej rzeczy prać specjalnie w dzieciowym -
haneczka wrote:Adka'a w pozytywnym nastawianiu się pomaga mi wietrzenie mieszkania. Otworzyłam drzwi na ogródek, zaraz wytaszczę tam fotel, przygotuję żarełko i będę siedzieę i czytać gazety. Muszę jakoś oszukać mój ból.
I wczoraj tak mnie nakręciłyście tymi truskawkami, że też dzisiaj rozmrażam i zrobię z ryżem. Mniam:)
Ja sutków nie smaruję, ale mama polecała je gąbką szorować, hartować znaczy się podczas kąpieli. Na razie zrobiłam to jeden raz. Zniosły to bez problemu.
Haneczka nam położna laktacyjna mówiła ostatnio żeby broń boże nic z sutkami nie robić typu właśnie rady mamy i babci dot hartowania... -
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:A w jakich proporcjach mieszasz? I nie warzy Ci się ten balsam???
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydostałam dziś wyniki krwi i pięknie się wszystko poprawiło,a miałam za małe wartosci żelaza, b12 itp. a brałam od poczatku w tabletkach i nic nie pomagało tylko kupki nie mogłam zrobić jak należy a od początku roku biorę z polecenia znajomej farmaceutki żelazo i witaminy w płynie Floradix i wyniki piękne a problemy kupkowe zniknęły, nawet mama zaczęła pić i jakoś lepiej się czuje, mówi że włosy jej przestały wypadać, i smakuje dobrze, mogłabym cała butelke przechylić także jak ktoś ma problemy to polecam, zwłaszcza na potem podczas karmienia dzieci także będą z nas wysysały co najlepsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 11:37
shimmer_lip, mimka84, Eweliśka, Fasia lubią tę wiadomość
-
maggie86 wrote:balsam mam 500ml i dolałam olejek jak już zużyłam tego balsamu tak z 10% żeby mieć miejsce w butelce, te olejki kupiłam na próbe w buteleczkach po 30ml wiec dolałam po pół buteleczki, balsam się nie zważył tylko zmienił kolor i delikatnie zapach, resztę olejków dolałam do kremów do rąk bo mam takie w dużych butelkach z pompką i pozostałości olejków spróbuje na włosy od połowy bo tu dziewczyny pisały że fajnie działa to spróbuję
i same i mieszane z odżywką, która sama w sobie jest gówniana. Ale do balsamu jeszcze nie mieszałam
trza spróbować
dzięks
Na jednym majtkowym opakowaniu (bo mam 3 różnych firm, żeby sprawdzić które najlepiej na moje grube dupsko pasują) znalazłam info prać w 60 stopniach
maggie86 lubi tę wiadomość