Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laski Wy też macie takiego ogromnego lenia ?? Za oknem jest cudownie, mogłabym na jakiś spacer wyjśc, chociaż na ławce sobie usiąść żeby skorzystać ze świeżego powietrza i słońca a ja co? Siedzę w fotelu z laptopem na kolanach i zamierzam tak spędzić dzień .. Nawet na SR mi się nie chce jechać .. Obok stoi deska do prasowania żeby skończyła resztę ciuszków Julkowych ale też weny nie mam. Czuję się zmęczona tym siedzeniem, poszłabym ale nie mam siły .. No dramat
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
T
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 23:12
haneczka, Anka1501, Bambi85, Klaudia90, Fasia, PeggySue, sylvia007, CzaryMary, maggie86, NY, shimmer_lip, Rudzia, Eweliśka, Aguś86, hwesta, mimka84, MartaAlvi, Lali, mila79, Justinka, Robotka1, lysinka, KasiaKwiatek, iwonka1077, liloe, Krysti, mantissa, Gosha, misia83, kluska, Angela89, weronika86, Murraya, Agusiek89, Ewelcia, natt lubią tę wiadomość
-
Weronika, ja też mam pytanie odnośnie tatuaży. Mam tribal (wiem, nie każdy je uznaje
) zaczyna się pod piersią i bokiem brzucha przechodzi aż do nad kość udową w kierunku brzucha, także kończy się w jego połowie ( teraz w 1/3
). Chciałam po ciąży dodać do niego np jakieś róże i wkomponować datę urodzenia małej.
Czy wszędzie jest tak, że nikt nie zrobi ci żadnego projektu tatuażu bez zapisania się od razu na sesje? Nie mogę znaleźć gotowych prac tatuażystów w małopolsce, które by mnie powaliły i bym im zaufała, że mi się spodoba to co zrobią.
Nie chcę płacić i umawiać się na tatuaż a po otrzymaniu projektu okaże się, że to kompletnie nie ten styl;/
Niestety nikt przez internet tym się nie zajmie a ja nie będę miała czasu jeździć od studia do studia z malą na rękach. Już nie wiem czy sobie nie darować...
[/url]
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Laski Wy też macie takiego ogromnego lenia ?? Za oknem jest cudownie, mogłabym na jakiś spacer wyjśc, chociaż na ławce sobie usiąść żeby skorzystać ze świeżego powietrza i słońca a ja co? Siedzę w fotelu z laptopem na kolanach i zamierzam tak spędzić dzień .. Nawet na SR mi się nie chce jechać .. Obok stoi deska do prasowania żeby skończyła resztę ciuszków Julkowych ale też weny nie mam. Czuję się zmęczona tym siedzeniem, poszłabym ale nie mam siły .. No dramat
Fasia mam dokładnie to samoIrytuje mnie to ogromnie bo zawszze aktywna do bólu byłam. teraz nie chce mi się nic!! KOMPLETNIE. Nawet ze znajomymi spotykać mi się nie chce. Tłumaczę sobie to w ten sposób, że organizm musi się uspokoić, wyciszyć i zregenerować na maksa przed porodem. ( może coś w tym jest?)
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Maggie, a Twoja bratowa w ciąży nie leżała przypadkiem?
Może dziecko nie było przyzwyczajone do bujania;) Albo taki wyjątkowy delikatny chłopiec
-
Fasia wrote:Laski Wy też macie takiego ogromnego lenia ?? Za oknem jest cudownie, mogłabym na jakiś spacer wyjśc, chociaż na ławce sobie usiąść żeby skorzystać ze świeżego powietrza i słońca a ja co? Siedzę w fotelu z laptopem na kolanach i zamierzam tak spędzić dzień .. Nawet na SR mi się nie chce jechać .. Obok stoi deska do prasowania żeby skończyła resztę ciuszków Julkowych ale też weny nie mam. Czuję się zmęczona tym siedzeniem, poszłabym ale nie mam siły .. No dramat
znaczy człowiek sobie na lenia nie może pozwolić bo pies szczać musi
Ja od kilku dni, jak się lepiej poczułam mam więcej życia w sobie i do tego jakoś stres mi odchodzi i coraz odważniej się ruszam. Przestaję się bać wcześniejszego porodu
A ogólnie to muszę się Was poradzićtylko zanim wszystko opiszę to pewnie se wszystkie pójdziecie
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Sylvia no tak tylko wiek jest wskazaniem chyba tak? To NFZ chyba nie ma co się czepiać?
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny