Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Fasia mam dokładnie to samo
Irytuje mnie to ogromnie bo zawszze aktywna do bólu byłam. teraz nie chce mi się nic!! KOMPLETNIE. Nawet ze znajomymi spotykać mi się nie chce. Tłumaczę sobie to w ten sposób, że organizm musi się uspokoić, wyciszyć i zregenerować na maksa przed porodem. ( może coś w tym jest?)
Ehhh jakie to jest koszmarne ! Chciałabym w taką pogodę wyjść. Fakt, że nie mam kondycji i jak stoczę się z 4 piętra (windą) na dół do samochodu to już mam dość .. No ale do jakiejś ławki bym doszła żeby posiedzieć ale na samą myśl, ze mam się ubierać i czesać odechciewa mi się na tyle że siedzę dalejMarnuję czas na maxa... Nawet obiadu mi się nie chce robić.. Dziś chyba zjem makaron z białym serem z cynamonem. Szybko się robi, a to dla mnie priorytet
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Dziękuję za brzuszek
Słodzicie aż miło
Ale właściwie to nie mam go w czym lansować, bo kurtka zimowa za gruba, a wiosennej mi się nie opłaca kupować. Hmm
Ja wyciągnęłam mój płaszcz jesienno-zimowy w którym oczywiście się nie dopinam i tak chodzę od kilku dni. W moim spadochronie bym się ugotowała. Tak jak Tobie nie opłaca mi się kupować czegoś na wiosnę więc po prostu ubieram cieplejszy sweter pod spód i tak łazikujęhaneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Shimmer pisz, ja tu wrócę na pewno
A teraz już ostatecznie idę. Normalnie nie można się z Wami rozstać baby
słońce zaraz zajdzie. Dupsko Ci zmarznie i zaraz do nas wrócisz
Shimmer - że tak się wyrażę - wal śmiało.
maggie86, Fasia, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaggie86 wrote:Ze mną jeszcze gorzej bo listonosz czy kurier dzwonił domofonem a mnie nie chciało się wstac by mu otworzyc mimo iż czekam na kilka rzeczy
i nie wstałaś??!! hahaha no to już szczyt szczytów
Mam pytanie - czy może któraś z Was wie czym można zastąpić "kreta" do udrażniania rur??maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:i nie wstałaś??!! hahaha no to już szczyt szczytów
Mam pytanie - czy może któraś z Was wie czym można zastąpić "kreta" do udrażniania rur??
Mary do rur soda oczyszczona i ocet jedno po drugim jesli chodzi Ci o domowe sposoby bo ja kupuje rossmanowski domol do rur, tani i dobry i chyba eco??Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 14:09
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny