X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam dziś na spacerku z synem, przeszliśmy się po parku, pogoda cudowna :) teraz siedzę i czekam na koszule do karmienia. Jutro pewnie przyjdą moje szopy :)

Ulka84, maggie86, Eweliśka lubią tę wiadomość

• Ulka84 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też właśnie wróciłam z ogródka, pogoda piękna. Poczytałam troche, a później odwiedziłam sąsiadkę na ogródku, która odpoczywała z miesięczną córeczką ;)

maggie86, Fasia lubią tę wiadomość

m3sx3e3kz15rjscs.pngmhsvk6nlmw3zvwuz.png[/url]
    Aniołek - maj 2016
    Aniołek - maj 2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer bedzie dobrze, musi być ale ja bym poszła do gabinetu tego Debskiego bez zapisu tam gdzie prywatnie przyjmuje albo gdzies w przychodni na nfz gdzie przyjmuje i bym poskamlała, pobiadoliła i może przyjmie Cię z doskoku w tym dniu, tak robilismy z moja mama jak wykryli jej cos na badaniach a do najlepszego specjalisty w tej dziedzinie było rok czekania i przyjął wtedy prywatnie a potem zapisywał juz z krótkim terminem oczekiwania na nfz do przychodni pszyszpitalnej do siebie

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer - no kurestwo no!
    no ale jak pojdziesz tego 18ego do Bielańskiego to mogą Cię zapisać na cc??

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer dokładnie tak jak Maggie pisze - nie ma szans żebyś do niego np zadzwoniła albo jakoś z nim pogadała - może wtedy przyjąłby Cię szybciej ?

maggie86 lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggie86 wrote:
    Shimmer bedzie dobrze, musi być ale ja bym poszła do gabinetu tego Debskiego bez zapisu tam gdzie prywatnie przyjmuje albo gdzies w przychodni na nfz gdzie przyjmuje i bym poskamlała, pobiadoliła i może przyjmie Cię z doskoku w tym dniu, tak robilismy z moja mama jak wykryli jej cos na badaniach a do najlepszego specjalisty w tej dziedzinie było rok czekania i przyjął wtedy prywatnie a potem zapisywał juz z krótkim terminem oczekiwania na nfz do przychodni pszyszpitalnej do siebie
    No właśnie terminu niet :( skamlanie tyż nic nie dało :(
    i nie wiem, nie wiem co mam robić :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • mimka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne brzuchalki Robotka i Haneczka.

Robotka a czy on się troszku nie obniżył już Tobie???

Ida, śliczny synek, całuski w czółko dla niego.

Ida, Robotka1, haneczka lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary ja wczoraj otworzyłam kurierowi bo kulturalnie zadzownił wcześniej że bedzie za godzinkę i zdążyłam się ciut ogarnąć i własnie te same sukienki co Hwesta zamawiała do mnie przyszły:)

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    shimmer - no kurestwo no!
    no ale jak pojdziesz tego 18ego do Bielańskiego to mogą Cię zapisać na cc??
    A cholera ich wie :( równie dobrze mogą mnie spuścić na drzewo :( się tego boję :(

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia chodziło Ci o takie dwie gulki jak u mnie ?? Z lewej koło pępka jest mniejsza natomiast z prawej jest ogromna, zajmuje całą szeroko rozłożoną dłoń. Ciężko to na zdjęciu uchwycić. Takie gule mam co kilkanaście minut. One są twarde ale między nimi i po bokach brzuszek jest miękki.
    20d0e543849cfb06med.jpg

mimka84, Rudzia, maggie86, Aguś86, iwonka1077, Klaudia90, Justinka, Gosha, mf, Murraya, Ewelcia lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • mimka84 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer ale dupiasta sytuacja z tym terminem. Weź dziada gdzieś dorwij osobiście jak się da.

Fasia, shimmer_lip, Rudzia lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer ciężka sprawa :/ moja koleżanka miała cc w szpitalu wojewódzkim. Wskazaniem był torbiel na jajniku, który podczas cc został usunięty. Ale szczegółów nie znam, chyba miała jakieś badanie wcześniej i czekała czy ten torbiel kwalifikuje się do usunięcia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    A cholera ich wie :( równie dobrze mogą mnie spuścić na drzewo :( się tego boję :(

ale jak lubią takie przypadki to może jest szansa....? Noż, k-wa chyba nie trzeba być lekarzem żeby skumać że tak duża torbiel jest wskazaniem do cc.

Ja bym walczyła!! FIGHT !!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trudna sprawa Shimmer, może w szpitalu bielańskim poszukac jakiejś przychylnej położnej czy pielęgniarki i pogadać i ona może coś podpowie, może szepnie słówko do ordynatora, no nie wiem, próbuj coś różnymi drogami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 14:21

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA dokladnie!! I skoro Sofii ma glowke w dole to co to moze byc? :D chyba nie dwie pupy :D

Gosha lubi tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimka84 wrote:
    Shimmer ale dupiasta sytuacja z tym terminem. Weź dziada gdzieś dorwij osobiście jak się da.
    No :( a ja też pizda jestem bo nawet mi do głowy nie przyszło, że on może mieć prywatny gabinet i nie wyguglałam tego :( no i nie przyszło mi do głowy że się tak baby biją o wizyty u niego skoro tyle kosztują.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • mimka84 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 14:17

maggie86, Eweliśka, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość

relgh371djw8agni.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia - co ten Twój syn z Tobą wyprawia!! Masz kwadratowy brzuch!! haaaaaa nie napiszę już piękna piłeczka tylko : Piękny kwadracik!! :)

maggie86, mimka84, Eweliśka, Fasia, Angela89, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia Ty masz w brzuchu transformersa czy co?? u mnie za dużo tłuszczu by takie cuda zobaczyć

Fasia, Gosha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie boje ze jak jestem dzis poza domem to zechcą przyjść sukienki i ich nie odbiorę :( czekam na ktg

‹‹ 3404 3405 3406 3407 3408 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ