Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyShimmer bedzie dobrze, musi być ale ja bym poszła do gabinetu tego Debskiego bez zapisu tam gdzie prywatnie przyjmuje albo gdzies w przychodni na nfz gdzie przyjmuje i bym poskamlała, pobiadoliła i może przyjmie Cię z doskoku w tym dniu, tak robilismy z moja mama jak wykryli jej cos na badaniach a do najlepszego specjalisty w tej dziedzinie było rok czekania i przyjął wtedy prywatnie a potem zapisywał juz z krótkim terminem oczekiwania na nfz do przychodni pszyszpitalnej do siebie
-
nick nieaktualny
-
maggie86 wrote:Shimmer bedzie dobrze, musi być ale ja bym poszła do gabinetu tego Debskiego bez zapisu tam gdzie prywatnie przyjmuje albo gdzies w przychodni na nfz gdzie przyjmuje i bym poskamlała, pobiadoliła i może przyjmie Cię z doskoku w tym dniu, tak robilismy z moja mama jak wykryli jej cos na badaniach a do najlepszego specjalisty w tej dziedzinie było rok czekania i przyjął wtedy prywatnie a potem zapisywał juz z krótkim terminem oczekiwania na nfz do przychodni pszyszpitalnej do siebie
skamlanie tyż nic nie dało
i nie wiem, nie wiem co mam robić -
nick nieaktualny
-
Rudzia chodziło Ci o takie dwie gulki jak u mnie ?? Z lewej koło pępka jest mniejsza natomiast z prawej jest ogromna, zajmuje całą szeroko rozłożoną dłoń. Ciężko to na zdjęciu uchwycić. Takie gule mam co kilkanaście minut. One są twarde ale między nimi i po bokach brzuszek jest miękki.
mimka84, Rudzia, maggie86, Aguś86, iwonka1077, Klaudia90, Justinka, Gosha, mf, Murraya, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Shimmer ciężka sprawa
moja koleżanka miała cc w szpitalu wojewódzkim. Wskazaniem był torbiel na jajniku, który podczas cc został usunięty. Ale szczegółów nie znam, chyba miała jakieś badanie wcześniej i czekała czy ten torbiel kwalifikuje się do usunięcia.
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:A cholera ich wie
równie dobrze mogą mnie spuścić na drzewo
się tego boję
ale jak lubią takie przypadki to może jest szansa....? Noż, k-wa chyba nie trzeba być lekarzem żeby skumać że tak duża torbiel jest wskazaniem do cc.
Ja bym walczyła!! FIGHT !! -
nick nieaktualnyTrudna sprawa Shimmer, może w szpitalu bielańskim poszukac jakiejś przychylnej położnej czy pielęgniarki i pogadać i ona może coś podpowie, może szepnie słówko do ordynatora, no nie wiem, próbuj coś różnymi drogami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 14:21
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Shimmer ale dupiasta sytuacja z tym terminem. Weź dziada gdzieś dorwij osobiście jak się da.
a ja też pizda jestem bo nawet mi do głowy nie przyszło, że on może mieć prywatny gabinet i nie wyguglałam tego
no i nie przyszło mi do głowy że się tak baby biją o wizyty u niego skoro tyle kosztują.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny